Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Tuesday, 13 February 2018

Bestnya join GALS, hadiah untuk 5 PEMENANG

Seronok tau join giveaway LubukSeni.com
So far, puas hati dengan hadiah yang di-offer. Selain spesis jarang ditemui, hadiah meleleh tu untuk ramai pemenang. Kali ni, pemenang untuk 5 orang. Ramai tuhhh, rugi la tak join kanss.
Nak join giveaway? Klik je gambar bawah ni ya!
Banyak rupanya entry menarik kat LubukSeni.com . Kalau sesaperrr minat seni eloklahh singgah blog ni sebab memacam idea uols boleh dapat. Antara perkongsian dalam blog ni ialah:
Dah alang-alang singgah tu, jom Follow BLOG Lubuk Seni [tekan sini] Jom korangg follow LubukSeni sebab lepas ni, banyak lagi entry kreatipp penuh warna-warni. 
Follow rerapatt okke!

16 comments:

  1. wah.. hehe.. datang dari segmen yang sama..
    jemput sggh
    https://misseffah-ara.blogspot.my/2018/02/14-february-2018-selamat-ulang-tahun.html

    ReplyDelete
  2. Best of luck..Semoga ada rezeki untuk awak..

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Hai Ejulz, no giliran awak >> 36 . Nanti 1hb Mac ni, kita cabut 5 nombor bertuah ya. Thanks a lot sudi join GALS, kita heppi sangad! Senarai peserta kat:

    http://www.lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. best of luck ;)

    https://caramelmacchiyato.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. dah join. harap menang. goodluck tu ejulz jugak ^_^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...