Sunday, 11 March 2018

11 MAC 2018


Assalamualaikum dan salam sejahtera buat sahabat2 blogger sekalian.. Arini ejulz ambil stok minyak angin aromaterapi Fresh Care yang customer order.. Tapi sebelum tu sempat jugak ambil 1 trip Uber.. hehe


Dapat la jugak RM5.70.. Syukur..

Lepas tu terus pergi ambil stok. Boleh tahan jugak la jauh tempat ambil stok.. Sejam lebih perjalanan. Kalau ada rakan2 blogger yang gi jalan2 kat Kuching boleh la singgah di Serikin, Bau.. Ramai jugak la pelancong2 suka gi sana..

Selesai ambil stok, on uber lagi.. Mana tau otw balik dapat trip lagi. Hehe


Alhamdulillah, ada jugak la dapat sikit.. Boleh la buat belanja barang2 dapur sikit.. ^_^ Sape2 berminat nak cuba bawa Uber boleh whatsapp ejulz k. 

Sampai rumah terus packing.






14 comments:

  1. Waa terbaik... sambil2 boleh jana pendapatan

    ReplyDelete
  2. waaaa... memang suka yang fresh care ni. rupanya ada banyak jenis eh..

    ReplyDelete
  3. ejulz klo AD g sana..ejulz jd tour guide AD boleh tak?planning nak kesana..tapi xde ag tour guide

    ReplyDelete
    Replies
    1. ejulz xtau sgt tempat2 menarik kat kuching ni. hehe.. tp kalau nak minta tlg tunjukkan tmpt2 di kuching ni Insyaallah ejulz boleh tolong..

      Delete
  4. Kalau pi Kuching boleh naik uber ejulz je la camni..support member kan

    ReplyDelete
  5. rezeki bawak uber kan. takpe. biar sikit sikit, lama2 jd bukit. aamiinn

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...