Thursday, 8 March 2018

Senarai bloglist tak keluar entry terkini

Pernah x korang kene kes macam ni? Senarai link rakan2 dalam bloglist x update entry terkini rakan bloglist korang.. Link yang lain ok.. Cuma link blog https://ourmemoria.blogspot.my/ je yg x dpt..

cuba tengok kat printscreen yang ejulz letak kat bawah ni..

dah banyak kali ejulz remove link & letak semula.. Tapi masih sama..


Bila ejulz dah add dan save, kat bloglist keluar mcm gambar kat bawah ni.. Link blog je muncul.. Entry terkini x keluar..


Ada sesiapa yang ada 'ubat' ni? hehe




16 comments:

  1. xpernah lg kena camni, mmg xdpt nak tolong..hihi

    ReplyDelete
  2. Hi awak.

    Kalau problem camni kena tambah sikit code kat belakang masa nak masukkan sebagai bloglist. Macam ni.

    https://ourmemoria.blogspot.my/feeds/posts/default

    Cuba masukkan ni, kalau berjaya inform Mai ye, hihi.

    ReplyDelete
  3. oo.. pnah alami juga rasanya. tapi tak berapa ambik acting.. heeee

    ReplyDelete
  4. kena masuk kan /post atau bla bla di hujug URL tu

    ReplyDelete
  5. Goodluck Ejulz, Noor Maizan ada kasi tips tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah dapat.. berkesan tips tu.. hhe

      Delete
  6. kadang feed blog auto depa problem... kena letak url feed blog tu....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...