Tuesday, 20 March 2018

Tahniah Datuk Siti dan Datuk K..

Tahniah diucapkan kepada Datuk Siti dan Datuk K diatas berita kelahiran puteri tersayang.. Mungkin dah lama peminat Datuk Siti tertunggu2 khabar berita ni.. Semalam kalau x silap Datuk Siti selamat melahirkan puteri sulungnya..

Ejulz mendoakan agar Datuk Siti dan puteri tercinta sihat selalu.. Bila dengar khabar seseorang dapat baby ni, ejulz excited sangat.. Teringin jugak nak ada baby sendiri.. :) Tak sabar rasanya ada 'cahaya mata' yang boleh menerangi kehidupan ejulz dan isteri.. :) Apa2 pun ejulz berserah dengan ketentuanNya..

Lima hari dah rasanya dah x update entry.. Hehe.. Hujung minggu sibuk cari rezeki.. Menguber.. hehe.. Boleh la buat tambah belanja barang dapur.. Hehe.. Nak register Uber boleh roger ejulz k.. Insyaallah ejulz tolong mana yang termampu..

*Tinggalkan jejak di ruangan komen k.. Insyaallah ada masa free nanti ejulz singgah.. :)



3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...