Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Monday, 30 April 2018

SEGMEN AMINKAN DOA SAHABAT


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN:

1. Follow blog http://ejulz.blogspot.com dan semua blog yg menyertai. Boleh kita sama2 menambah kenalan dan follower. Harap jujur yer sahabat-sahabat semua :)
2. Letak banner di atas ke dalam entry anda. Backlink ke entry ni.
3. Nyatakan 1 doa yang betul-betul anda nak buat masa ni dalam entry anda.
4. Aminkan doa ejulz dan letak link penyertaan di ruangan komen di bawah.
5. Ejulz akan masukkan link penyertaan di ruangan entry. Anda rajin2kanlah diri terjah entry semua peserta dan aminkan doa sahabat-sahabat kita ni. Sama-sama kita aminkan doa sahabat-sahabat kita. Semoga hasrat dan impian tercapai.
6. Tarikh tamat : Sehingga diberitahu kelak.

Nak tau apa impian ejulz buat masa ni? hehe
 
Ejulz berharap dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah. Siapa yang tak nak dikurniakan zuriat kan? Semua orang nak. Ejulz rasa dan yakin semua pasangan di luar sana mempunyai impian yang sama. Doakan ejulz k. Ejulz juga mendoakan sahabat-sahabat yang belum dikurniakan zuriat dikurniakan zuriat pada masa yang terdekat. Insyaallah. Amin.
 
SENARAI PESERTA:

1. http://www.bajuwarnacoklat.com/2018/04/segmen-aminkan-doa-sahabat.html
2. http://zzzyy.blogspot.my/2018/04/segmen-aminkan-doa-sahabat.html
3. http://stnrsyfh.blogspot.my/2018/04/segmen-aminkan-doa-sahabat.html
4. https://belogsjm.blogspot.my/2018/04/segmen-aminkan-doa-sahabat.html
5. http://www.pokcikblogger.com/2018/04/segmen-aminkan-doa-sahabat.html
6. https://www.nurzariniismail.com/2018/04/segmen-aminkan-doa-sahabat.html
7. https://z3tty.blogspot.my/2018/04/segmen-aminkan-doa-sahabat.html
8.  http://www.farhanajafri.com/2018/04/segmen-aminkan-doa-sahabat.html
9. https://cikmasland.blogspot.my/2018/04/segmen-aminkan-doa-sahabat.html
10. http://www.adianiez.com/2018/04/segmen-aminkan-doa-sahabat.html
11. https://yanieyusuf.com/2018/04/segmen-aminkan-doa-sahabat
12. http://darihatimissmulan.blogspot.my/2018/04/segmen-aminkan-doa-sahabat.html
13. http://www.azahrahaman.com/2018/04/segmen-aminkan-doa-sahabat.html
14. http://starlavenderluna.blogspot.my/2018/05/segmen-aminkan-doa-sahabat.html
15. 
 


Wednesday, 25 April 2018

Her Anniversary by Nurzariniismail



Terlebih dahulu ejulz nak mengucapkan Heppy Anniversary yg ke-6 buat Nurzarini dan suami.. Semoga perhubungan kekal bahagia hingga jannah.. Ejulz sendiri baru nak masuk 2 tahun dalam alam perkahwinan.. Penting dalam perhubungan untuk membahagiakan pasangan. Saling melengkapi antara satu sama lain..


Kata-kata yang selalu ejulz semat dalam hati:

"Tiada yang lebih membahagiakan selain melihat orang yang kita sayang bahagia"



Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa


Jom meriahkan GA ni.. ^^


SEGMEN BLOGLIST 2018 BY THISNI3ZA


Jom meriahkan segmen ni.. ^^

Tuesday, 24 April 2018

Balas dendam


Balas dendam minggu lepas x dapat main. Hehe



Segmen Bloglist Blog #CeritaMak

segmen bloglist 2018 

Jom join segmen ni.. ^_^

Minyak Angin Fresh Care, Safe Care & Javaspa


Assalam & Salam Sejahtera

Berminat nak order Minyak Angin Aromaterapi yang *WANGI*? Kami ada *FRESH CARE, SAFE CARE & JAVASPA*.

Order & Payment --> Sebelum 26 APRIL 2018
Pos --> 30 APRIL 2018

*SAVE THE DATE* 😊

*Minyak Angin Aromaterapi*

1. #SafeCare
2. #Javaspa
3. #FreshCare

FRESH CARE ada 10 jenis aroma/bau:
1. Lavender
2. Citrus
3. Sports
4. Hot/Strong
5. Splash Fruity
6. Sandal Wood
7. Green Tea
8. Teen Happy Cherry
9. Teen Bubbble Gum
10. Teen Passion Fruit


DAPATKAN HARGA BORONG!!!

Whatsapp 016.8500.565
Whatsapp 016.8500.565
Whatsapp 016.8500.565

https://m.facebook.com/EjulzBlogshop/

Thursday, 19 April 2018

segmen bloglist April

Asalamualaikum semua. Jom join segmen blogwalking, boleh tingkatkan pageview + tambah rakan rakan baru.

klik banner untuk join sekaki 


Pengembaraan vs Kejayaan


Perjalanan hidup ibarat sebuah PENGEMBARAAN. Semakin jauh 'perjalanan', semakin banyak onak dan duri yang perlu ditempuhi. Tapi PERCAYALAH! Jika kita mampu mengharunginya dengan penuh KESABARAN, kita pasti akan menemui sebuah KEJAYAAN di akhir perjalanan.




Wednesday, 18 April 2018

Hidup ni 'simple'

Hidup ini mudah. Jangan dirumitkan. Usaha dan doa. Selebihnya tawakal. Berserah kepadaNya.






Tuesday, 17 April 2018

Pencen sudah


Hari terakhir dalam perkhidmatan.. Semoga dipermudahkan urusan dalam masa berpencen..




X sabar rasa nak pencen. Msh ada 28 tahun lagi nak pencen.. lama nya nak tggu.. Hehehe. 


Sunday, 15 April 2018

Mee Bandung Johor


Mee Bandung Johor boleh didapati di Medan Selera, Kubah Ria, Kuching..


Lepas makan teman wife beli tudung.. Jumpa budak comel.. mata bulat je tengok uncle ejulz yg encem.. hahahaha





Friday, 13 April 2018

IKLAN JAWATAN KOSONG SURUHANJAYA PERKHIDMATAN AWAM (SPA) MALAYSIA



Kepada yang berminat boleh layari web SPA http://www.spa.gov.my/ 

 

Tuesday, 3 April 2018

3 April 2018

Macam biasa.. rutin hari selasa..




Monday, 2 April 2018

Senarai Pengomen Tegar MAC 2018

Terima kasih kepada rakan2 blogger yang rajin singgah & komen entry blog ejulz yang x seberapa ni k..



Jom terjah blog diorang ni k.. ^_^




Siapakah bakal tersenarai dalam entry 'Pengomen Tegar APRIL 2018' blog ejulz? kita tunggu dan lihat.. hehehe
 
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...