Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Tuesday, 1 May 2018

Nuffnang

Blogger mana yang tidak kenal Nuffnang? Mesti semua tau kan? Syarikat pengiklanan berbayar di blog.. Dah lama berblog tapi hasil iklan nuffnang belum cecah RM100.. haha.. 

Nak setting nuffnang pun dah penih kepala sekarang ni.. hehe..

Skyscraper ada keluar iklan.. tu pun jarang2.. :(
Leaderboard dan Large Rectangle dah tak keluar lagi iklan.. mungkin setting coding perlu update kot.. pening kepala update.. Dah x pandai.. hehe



Wahai nuffnang.. Tolonglah letak iklan banyak sikit kat blog ejulz ni k.. hehe

Last dapat CPC (Cost Per Click) 25 Mac 2018..


Tu ok lagi.. CPUV (Cost Per Unique Visit) last dapat 25 Ogos 2016.. Lama dah x dapat CPUV.. Sedih3





Jangan lupa aminkan doa sahabat-sahabat blogger kat SINI k..

10 comments:

  1. Haha susah nak dapat income drp Nuffnang skrg

    ReplyDelete
  2. sakit tengok nuffnang sekarang ni hahhaa

    ReplyDelete
  3. Sha pun dah lama tak check nuffnang.. Kikiki..

    ReplyDelete
  4. Kita dah lama buang nuffnang. Sebab bukan ape dulu nak try check website dia tapi xleh nak login. Last2 buang lah dari blog. Lepas bertahun gak lah baru boleh login balik. Tapi still tak letak lagi nuffnang dalam blog. hahaha. Tak tahu lah bila nak letak balik.

    ReplyDelete
  5. rabia hari tu sign up nuffnang jugak.kdg2 je keluar iklan

    ReplyDelete
  6. tak letak pon ..sbb asyik tak kua pon iklan..malas dah nk letak..merajok hahaha

    ReplyDelete
  7. sis guna lg nuffnang tapi payah gak nak cukup utk cashout tu.. takpe la... at least dia bg gak kempen2 baru.. baik dr takde kata orang,.. anyway salam kenal dr SIS HAWA dot com.. :D

    ReplyDelete
  8. Aida masih bersama nuff. Just nuff x seaktif dulu kala. Ntah la nape. Pyh iklan nyer nak munculkan diri.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...