Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Tuesday, 22 May 2018

PHD

PHD? Apa itu PHD? Haaa.. PHD ni Penyakit Hasad Dengki.. Dalam hidup ni tak semua orang sukakan kita.. Mesti ada orang yang x suka kita walaupun kita tak pernah kacau kehidupan orang lain.. Kenapa? Tak tau.. Hanya Si Pendengki je tau jawapannya.. hahaa..

Dalam hidup kita selalu berusaha agar semua orang sukakan kita.. kita selalu berusaha nak puaskan hati semua orang.. Tapi mustahil.. Pasti ada segelintir yang x sukakan kita.. dalam sejuta mesti ada seorang.
Image result for hasad dengki rakan sekerja kat bos kartun


Image result for penyakit hasad dengki 

Semoga dijauhkan dari fitnah rakan sekerja.. Selamat berpuasa..


11 comments:

  1. itu lah... kat mana-mana pasti ada orang yang suka hasad dengki ni... pantang tengok orang lain senang...

    ReplyDelete
  2. kat mana2 mesti ada kaki kipas ni. Hmmm

    ReplyDelete
  3. Mudah2an kita dihindari daripada PHD yang ini.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Pernah bekerja sebagai frontline untuk company, memang kipas mengipas adalah cara paling cepat nak disayangi bos. Orang macam saya bos nampak time buat presentation atau paperwork je..hurm

    ReplyDelete
  6. susah nak kenal hati org nie.. kdg depan nampak baik belakang kutuk org..

    ReplyDelete
  7. manusia.
    tak boleh tgk org senang.
    tak boleh tgk org gembira.
    ada aje nak didengki nya...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...