Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Thursday, 31 May 2018

Senarai Pengomen Tegar MEI 2018

Terima kasih kepada rakan2 blogger yang rajin singgah & komen entry blog ejulz yang x seberapa ni k..



Jom terjah blog diorang ni k.. ^_^


Siapakah bakal tersenarai dalam entry 'Pengomen Tegar JUN 2018' blog ejulz? kita tunggu dan lihat.. hehehe
 
 
Dikesempatan ini ejulz ingin mengucapkan selamat menyambut perayaan gawai bagi kawan2 yang menyambut gawai dan selamat berpuasa kepada kawan2 beragama Islam..
 
 
 

24 comments:

  1. Terima kasih ejulz.. Tak sangka masih ada dalam carta..

    ReplyDelete
  2. tahniah korang.Lepas ni maybe rabia pulak jadi top pengomen blog.

    ReplyDelete
  3. Tahniah yg tersenarai tak sangka pula tersenarai :D

    ReplyDelete
  4. Terima kasih ejulz, saya ada jugak dalam list rupanya..selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah semua tmsk sdiri 😁😁 sama2 sokong sesama blogger kan. Keep it up, rajin2 updet 👍👍

    ReplyDelete
  6. Tahniah pada yang tersenarai..

    ReplyDelete
  7. aida di tangga kedua :)
    i like. moga terus kekal di sana la...

    p/s : ejulz, nanti tempek kan address & phone no kat komen box blog aida. no worries, aida x publish. kebetulan, nama ejulz bertuah di cabut oleh aida di kalangan top komen bulan Mei lepas. aida nak pos hadiah kecil a.s.a.p

    ReplyDelete
  8. eh rasenya da tak aktif dalam bulan puasa ni...ade lagi nama yeay

    ReplyDelete
  9. wahh tahniah semua yang memasuki carta top 10 ni

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...