Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Monday, 11 June 2018

Segmen : Saya Blogger Negeri .......

http://www.fizgraphic.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html?m=1 

Jom kita meriahkan segmen ni ^_^ 

Ejulz berasal dari negeri SARAWAK..

Kalau nak cerita pasal tempat kat Sarawak ni, ejulz tak berapa tau sangat tempat2 yang menarik. Hehe.. Tapi selalu ejulz tgk pelancong2 kat sini suka pergi di waterfront Kuching, pandai Damai Santubong dan ada bagi yang suka tengok buaya tu diorang pergi di Farm Crocodial. hehe. Kalau nak cerita makanan pulak, yang terlintas di fikiran ejulz sekarang ni kek lapis sarawak, mee kolok & laksa sarawak.

Salam perkenalan buat semua ^_^


7 comments:

  1. oh orang sarawak ke. takpernah lagi jejak sarawak hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nak pergi book tiket air asia awal2 masa ada promo. hehe

      Delete
  2. fuyoo farm ckokedal aaaaa tak takot ke buaya tu..ish ngeri lak dengar..klo negeri AD gajah la sinonim nya ehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. buaya dlm sangkar la.. kalau kat luar mmg x berani. haha

      Delete
  3. sembang makanan sarawak paling famous memang kek lapis lah paling win :D

    ReplyDelete
  4. pernah sekali ke sarawak.
    kursus 1 minggu. alhamdulillah.
    lom ada rezeki nak bwk anak-anak, ejulz :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...