Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Monday, 9 July 2018

I'm not a robot

Terus terang ejulz paling x suka dengan benda alah ni.. Bila ejulz nak komen entry sahabat2 blogger, keluarlah box i'm not a robot ni. Bagi ejulz benda ni melambatkan masa..




Korang pulak macam mana? Suka dengan i'm not a robot?



Jangan lupa join SEGMEN ejulz k..







14 comments:

  1. Kalau blog Sis ada tak Ejulz ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau x silap sebelum ni xda. tp td testing ada pulak.. ermm

      Delete
  2. Memang sik suka. Blog kmk ada sik? Bukan apa kadang eh alu malas nak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada.. sblm tok mcm xda.. xtauk la.. hampir semua blog bila kmk komen pandei keluar benda ya..

      Delete
  3. tak suka
    sebab bila nak pilih gambar tu dia hilang dan muncul gambar baru
    lepas tu tak dapat nak veryfy

    ReplyDelete
  4. selalu jugak kena mcm ni.. sbb banyak sgt komen kut.. maybe dia ingt kita ni robot.. haha

    Aerill Hassan

    ReplyDelete
  5. Menyampah.. tapi dah lama tak kena.. kikiki

    ReplyDelete
  6. aida ni biasa blogwalking dari phone.
    so, bila ada benda ni, sgt susahkan saya.
    klik sana. klik sini. then loading.
    kekadang tu terkeluar dari blog yg nak di komen tu.
    geram!!!

    ReplyDelete
  7. serius ah menyampah giler..ape igt robot rajin ke nak komen hahah..then satu ag yg tak suka tu bila depa guna kotak form utk komen,yg kne taip email,nme blog bagai..renyah laaa..opss ter emosi lak

    ReplyDelete
  8. Jejangan aku pun ada juak eh, tho sbnr aku pun anti dgn jelu tok 😁

    ReplyDelete
  9. Memang jenuh nak hadap si robot nih!

    ReplyDelete
  10. giney owh cara mun mok elakkan spammer? kadang2 sidak engkah ya sebab spammer komen penuh kat blog..blog makan kamek sigek gik kamek pakei benda ya sebab spam banyak alu ehh

    ReplyDelete
  11. sama lah..susah betull..dan2 nak cari gambar sign board bagai..haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...