Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Tuesday, 10 July 2018

Konflik Seorang Pengkomen Tegar



Korang pernah tak jadi macam blogger hensem kat atas ni? hehe. Kalau komen yang kita taip terus papar kat entry seseorang takda masalah. Kita boleh tau kita dah komen. Tapi kalau papar "Your comment will be visible after approval" ada masalah sikit nak kesan sekiranya blogger lama x buka blog.. hehe





Jangan lupa join segmen ejulz k ^_^




20 comments:

  1. hahahah! pernah jjuak rasa kedak ya time zaman rajin blogwalking dolok..kinek tok eh sik kisah ku..sik tekaber..hahaha

    ReplyDelete
  2. hahahahaha sebaik sha tiap hari bukak blog :p so dont worry la nak komen kat blog sha eh hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau hari2 buka blog xpe.. hehe

      Delete
  3. Ala, jgnlah nak konflik sgt...

    U know, Dulu cikla pernah set comment tu terus papar kalau ada org komen, tp since dpt komen yg kureng enak, cikla dh set kena approval Dulu. Haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde hal sgt sebenarnya.. tp kalau ejulz terkomen banyak kali jgn mare yer. hehe

      Delete
  4. hihi kepada tuan blog, kalau ada terkomen dua tiga benda tu harap maaf. haahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. benda mcm ni la selalu berlaku. hehe

      Delete
  5. JM suka publish je komen. Sebab tanggungjawab setiap pengomen itu sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. kalau ejulz x berkenan dgn komen ejulz akan delete. tp setakat ni xde la.. hehe

      Delete
  6. MN masih baru lagi dalam dunia blogging nie..tapi MN ada lah komen beberapa blogger pun tulis Your comment will be visible after approval.. MN sendiri pun tak pasti blogger ada approve ke tak...ada baca ke tak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasanya mmg approve. tp kene tggu blogger buka blog la. hehe

      Delete
  7. kita accept trus jer..xtapis2 dah..:)

    ReplyDelete
  8. Betul tu Ejulz, zumal selalu konfius dah komen ke entry tu. Hmmm...

    ReplyDelete
  9. Pernah juga jadi macam nie.. Kikiki.. Tu kadang ada dua kali komen di entry yang sama..

    Tapi Sha memang buat di blog sha untuk sha approve dulu komen sebab nak tapis komen-komen dari anonymous dan komen yang tak semenggah.. huhuhu..

    ReplyDelete
  10. pernah jer ni...hahaha tak pe hak blogger masing2 nak paparkan ke tak

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...