Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Thursday, 12 July 2018

Pengalaman Pertama

Sepanjang kira2 dalam 8 tahun melibatkan diri dalam dunia blogger ni, inilah pengalaman pertama ejulz mendapat job berbayar. Ejulz percaya ramai lagi blogger kat luar sana dah cecah income ribu2 atau paling sikit ratus2 hasil dari berblog ni. Rezeki masing2.. Ejulz doakan agar semua sahabat2 blogger ejulz dimurahkan rezeki.

Pengalaman job berbayar pertama ejulz adalah kerjasama bersama traveloka.. Terima kasih kepada Puan Dahlia Ahad di atas kepercayaan dan peluang yang diberikan walaupun ejulz hanyalah blogger suam2 kuku.. hehe

 

Harap2 lepas ni ada rezeki dari nuffnang pulak.. ^_^ Hadiah dari sahabat2 blogger pun rezeki jugak.. Terima kasih ya sahabat2 semua ^_^


 


 Allah SWT berfirman:
“Katakanlah (wahai Muhammad): “Sesungguhnya Tuhanku memewahkan rezeki bagi sesiapa yang dikehendaki-Nya antara hamba-Nya, dan Dia juga yang menyempitkan baginya; dan apa sahaja yang kamu dermakan maka Allah akan menggantikannya; dan Dia lah jua sebaik-baik pemberi rezeki,” (Saba’ [34:39]).



23 comments:

  1. Tahniah ejulz. Best kan blogging... Dapat jana pendapatan juak eh. 😊

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...tahniah..moga ini 1 permulaan yang akan ada nanti yang seterusnya....insyaAllah...

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah rezeki.. kak liez pun br je aktif blog last year dan dpt rezeki paid review dr traveloka jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Rezeki awal.. ejulz 8 tahun baru dpt peluang :)

      Delete
  4. Waaa tahniah semoga terus sukses.. Del pun belum pernah lagi...yelah blogger baru..spe nak pandang..uhukk uhukk hahaha gurau

    ReplyDelete
    Replies
    1. kene banyak cari peluang.. aritu pun ejulz ternampak post tanya sape nak bekerjasama dgn traveloka.. ALhamdulillah dapat.

      Delete
  5. tahniah ejulz, mana tahu lepas nie ada banyak lagi tawaran berkerjasama dengan ejulz , kalau MN nie lambat lagi kot hakhakhak

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, murah rezeki :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...