Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Friday, 12 October 2018

Exclusive invitation to attend Stand-Up Comedy Specials by iFlix!

 

Team Nuffnang ingin menjemput komuniti Nuffnang ke Program Istimewa Komedi Stand-Up oleh iFlix. Pelawak yang dikhabarkan akan hadir adalah Rayza, JD, Farid dan Nizam. Program tersebut akan diadakan pada 13 - 14 DIS 2018 jam 8.00 - 10.00 malam bertempat di Kilang Joke, Publika. Umur jemputan 18 tahun ke atas sahaja.

Berminat nak tengok? Isi BORANG ni, pada pukul 8.00 malam ni.. Ejulz kalau dekat sana nak je pergi tengok.. Release stress.. hehehe


42 comments:

  1. bgs join, boleh release tension :)

    ReplyDelete
  2. Samalah kita pun dapat gak...tapi jauh benauu..dan date tu pulak dah ada event..

    ReplyDelete
  3. cikna cuma kenal rayza je,huhuu....

    ReplyDelete
  4. wah sesapa yg dekat tu memang kena join la. kami yg jauh ni melopong tengok ja la. hehehehehe

    ReplyDelete
  5. nak joinnnn,, tp transport takde...sobss

    ReplyDelete
  6. FD pun dapat invitation ni tapi tak dapat join, jauhhh

    ReplyDelete
  7. dah lama tak jengok Nuffnang :)

    ReplyDelete
  8. abe kie di kelate. x de peluang la nak join.

    ReplyDelete
  9. kalau ada Harith Iskandar memang saya pergi.

    ReplyDelete
  10. sy cuma kenal nizam tu je hahaha

    ReplyDelete
  11. Alamak..hurmmm.jauhhh.satu lagi masuk class dah ni.xbleh g.

    ReplyDelete
  12. kenal rayza dengan nizam jentik-jentik tu ja

    ReplyDelete
  13. Kalau dekat memang best pi tengok ni..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...