Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Tuesday, 4 December 2018

Rezeki anak

Ejulz masih bercuti. Cuti panjang kali ni. Inilah cuti yg paling panjang ejulz pernah ambil sepanjang perkhidmatan ejulz. Walaupun cuti macam tak cuti (yg dah ada pengalaman jaga anak kecil faham la yer. Hehe), tapi ejulz tetap syukur sebab dipermudahkan untuk minta cuti kali ni untuk bantu wife ejulz dalam tempoh berpantang. Biasanya memang susah nak dapat cuti panjang. Penat? Jujur ejulz katakan memang penat. Tapi bila tengok keadaan dan pengorbanan isteri melahirkan zuriat kami, memang tak dapat ejulz nak samakan penat ejulz dengan pengorbanannya. Pengorbanannya tidak ternilai. 

Alhamdulillah murah rezeki pwincess ejulz. Terima kasih kepada keluarga, sahabat2, dan kenalan yang mendoakan kami. Terima kasih juga kerana sudi bagi hadiah kepada pwincess kami.. 😊






Ni hadiah yg dapat semasa di kampung sekarang ni. Hadiah masa kat Kuching tak sempat nak ambik gambar.. 😁 Alhamdulillah. Papa doakan pwincess papa sentiasa dimurahkan rezeki dan menjadi anak solehah. Amin

**Lama dah tak update. Semestinya merundum teruk ranking alexa ejylz.. hehe. Maaf, ejulz belum berkesempatan nak bw blog korang. Insyaallah ejulz akan bw blog korang bila free nanti. Jangan lupa tinggalkan jejak k.



19 comments:

  1. alhamdullilah. rezeki anak. semoga rezeki jul dengan family dimurahkan lagi. aminn

    ReplyDelete
  2. cantiknya dress yang kaler white tu ... alolo mesti comel dia pakai nanti...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki anak..cantik2 baju tu

    ReplyDelete
  4. Berapa minggu cuti tu? Kalau kerja gomen 7 hari je. Apa2 pun selamat kembali menulis blog. Tahniah! 😊

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. Tahniah dpt baby..
    Selalu luangkan masa utk isteri dan anak masa dlm pantang..

    ReplyDelete
  6. Tahniah dpt baby...rezeki Ank Kan hehe

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah. Tahniah untuk ejulz. Semoga anaknya murah rezeki dan sihat2 selalu.

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah dan tahniah! Semoga anak2 terus sihat dan wife berjaya habiskan tempoh berpantang~

    Myra | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  9. Alhamdulilah 😊 rindok ati meli baju cdak kelak julz. Semoga wife n pweiincess sihat2 selalu

    ReplyDelete
  10. Awesome dresses...

    Book online bus ticket from Redbus

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah, tahniah..banyak hadiah utk baby..

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah rezeki :) Tahniah dapat baby princess! Hihi. Semoga bahagia di samping keluarga tercinta.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...