Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Thursday, 30 August 2018

Ranking Alexa 30 OGOS 2018


Ranking Terdahulu : 23 OGOS 2018

Global Rank : 2,030,785
Rank in Malaysia : 17,493
Alexa Rank Not Available : Not Enough Traffic Data


Ranking Terdahulu : 30 OGOS 2018

Global Rank : 1,898,578
Rank in Malaysia : 19,327
Alexa Rank Not Available : Not Enough Traffic Data

Global rank ada sedikit peningkatan. Tapi Rank in Malaysia, jatuh ranking.. Perlu usaha lebih lagi ni.. Mungkin faktor ejulz tak berapa sihat minggu ni. Kurang BW.. Terima kasih sahabat2 yang masih sudi singgah di blog ejulz yang tak seberapa ni k. Dan terima kasih bagi yang mendoakan kesihatan ejulz..

Sumber : Ranking Alexa





20 comments:

  1. wahhhh tingginya ranking ejulz! Keep it up :D

    ReplyDelete
  2. rabia tak reti lagi guna ranxing alexa ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pegi je kat link tu nak letak link blog rabia. lepas tu akan papar rank link blog rabia :)

      Delete
  3. Gee pun baru buat juga sebab tengok ejul punya post tadi hihi

    zianaeunos.com

    ReplyDelete
  4. Semoga semakin baik. Insha Allah

    ReplyDelete
  5. Wah best eh. Mkin nait ranking. Good job n keep it up πŸ‘πŸ‘πŸ‘

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...