Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Thursday, 20 December 2018

Ranking Alexa 20 DIS 2018


Ranking Terdahulu : 25 OKT 2018

Global Ranking : 2,072,640
Rank in Malaysia : 37,375

Ranking Terkini : 20 DIS 2018

Global Ranking : 5,067,737 (Turun 2,995,097)
Rank in Malaysia : Tiada ranking (Menjunam Teruk)

Sejak sebulan lebih tak buka blog, ranking terus menjunam teruk.. Rank in Malaysia dah tiada.. huhuu.. Kene kerja keras lagi lepas ni..


SUMBER : RANKING ALEXA


26 comments:

  1. singgah sini ,,tak pernah nak buka cek huu..susah bila dah terlalu lama x buka blog .. feeling tu lain macam

    ReplyDelete
  2. Semoga lepas ni bersemangat balik nak update blog heheeh

    ReplyDelete
  3. tak pernah check ranking alexa sebab time join blog rsnya dah tkde lagi alexa tu .

    ReplyDelete
  4. RANKING XTAU YAPI PV MERUDUM

    ReplyDelete
  5. dulu rajin juga Rose check ranking Alexa ni. tapi, sekarang dah tak check pula.

    ReplyDelete
  6. dah lama kite tak cek ranking alexa ni

    ReplyDelete
  7. Alamakkk dah lama tak check !! Tapiii xbolehlah check sekarang. Mood berblog ke laukkk huhu

    ReplyDelete
  8. Tahniah la... teman lama dah tak check ranking tu... sebula dua yang lepas, blog teman kena attack malware... jenuh jugak la teman cemak semula semua codingnya...

    ReplyDelete
  9. Kamek pun truk Julz, mkin ke laut mood updet

    ReplyDelete
  10. PV saya tengah merundum ni. Malas dah rasa nak layan..haha

    ReplyDelete
  11. blog myra baru lagi~ tggu la setahun baru nak tgk ranking.. content pun tak byk sgt. hehe

    Myra | The Grey Lines Between

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...