Thursday, 7 March 2019

Ranking Alexa 7 MAC 2019


Ranking Terdahulu : 8 FEB 2019

Global Ranking : 3,994,368
Rank in Malaysia : 35,665
Followers : 2061
Page View : 340,909

Ranking Terkini: 7 MAC 2019

Global Ranking : 3,469,622 (Naik 524,746)
Rank in Malaysia : 45,765 (Turun 10,100)
Followers : 2063 (Tambah 2)
Page View : 343,701 (Meningkat 2,792)

Hampir sebulan tak update ranking alexa. Sibuk dengan kelas marketing.. hehe. Ada naik, ada turun. Followers bertambah 2 je dalam masa hampir sebulan ni.. Page view pun sikit je naik.. Ada tips tak nak tingkatkan page view?


SUMBER : RANKING ALEXA


 

35 comments:

  1. Ok dah ya... Yang kmk huh nang jauh gilak dah rank alexa. Haha.

    ReplyDelete
  2. okay la tu.. myra global ranking masih kat 9M >.<

    Myra | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  3. Page view skrg banyak yg menurun. Semoga lps ni bertambah baik lah.

    ReplyDelete
  4. Samalah, makin berkurang alexa ranking dan juga PV blog. Huhu

    ReplyDelete
  5. ermmm sya punya jarang update lepas tu tukar URL lambat nak naik

    ReplyDelete
  6. teruskan lagi... dont stop update blog

    ReplyDelete
  7. pageview mun mok naikkan, mesti rajin share link blog...share dalam group2 google+ community selagi belum ditutup sepenuhnya, share di group2 FB...

    ReplyDelete
  8. tahniah sbb ranking semakin naik...

    ReplyDelete
  9. wahhh tahniah followers makin ramai. hebat lah

    ReplyDelete
  10. wah tahniah!!!followers makin bertambah!

    ReplyDelete
  11. TB dah lama tak check ranking.. tak tau lah dah takat mana sekarang

    ReplyDelete
  12. kena rajin BW n update tu je cara yg boleh tgkt kn pv bg sy laaa

    ReplyDelete
  13. If you are looking for Tory Burch Black Friday Sale then click on the link that given and get the deals and offers on it.

    ReplyDelete

NASI ARAB TRAVEL MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX

  Bersempena dengan Bulan Kebangsaan ini, Nasi Arab Travel melancarkan MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX. Didatangkan dengan 2 varian, Varian...