Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Thursday, 18 April 2019

Ranking Alexa 18 APR 2019

Ranking Terdahulu : 4 APR 2019
 
Global Ranking : 3,790,655
Rank in Malaysia : 51,147
Followers : 2074 
Page View : 371,938
 
 
Ranking Terkini : 18 APR 2019
 
Global Ranking : 3,628,034 (Naik 162,621)
Rank in Malaysia : 29,659 (Naik 21,488)
Followers : 2076 (Bertambah 2) 
Page View : 373,918(Meningkat 1,980)
 
Alhamdulillah walaupun minggu lepas x banyak update post, rank meningkat sedikit. Tapi page view naik sikit je. Terima kasih kepada sahabat2 yang tidak jemu singgah & tinggalkan jejak di blog ni.. Terima kasih banyak2..
 
 
Sumber : Ranking Alexa

45 comments:

  1. Tahniah,Ejulz. Nampaknya ada peningkatan lagi. Semoga terus rajin berblogging.

    ReplyDelete
  2. Tahniah Ejulz.. Semoga terus dengan aktiviti menulis untuk manfaat semua..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. sejak bila pulak ejulz tukar jantina ni. hhehe.. btw tq :)

      Delete
  4. tahniah... moga terus maju jaya.

    ReplyDelete
  5. Tahniah... Keep on blogging.. sy pun dah lama x cek alexa rank nie

    ReplyDelete
  6. Saya pun tengah usaha nak naikkan jugak, lepas tukar template semua hilang. Kehkeh..

    ReplyDelete
  7. tahniah semoga terus sukses dalam bidang blogging ini

    ReplyDelete
  8. Tahniah! Share la tips mcm mana boleh konsisten dan komited tulis blog ni. TQ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq. dah follow jugak :)

      kalau tips sy bukan blogger hebat sgt. hehe. PV pun ciput je.. tp tips basic:
      1. kene rajin buat entry
      2. rajin bw
      3. rajin join GA/segmen/contest
      4. buat jadual entry. cth : isnin - kata motivasi, selasa - isu semasa, dll..

      Delete
  9. Tahniah, sentiasa ada peningkatan.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...