Iklan

My BloggerMy Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Thursday, 4 April 2019

Ranking Alexa 4 APR 2019


Ranking Terdahulu : 28 MAC 2019
 
Global Ranking : 3,635,633
Rank in Malaysia : 50,786 (Naik 17,465)
Followers : 2069 (kekal) 
Page View : 351,996(Meningkat 4,455)
 
 
Ranking Terkini: 4 APR 2019
 
Global Ranking : 3,790,655 (Turun 155,022)
Rank in Malaysia : 51,147 (Turun 361)
Followers : 2074 (Bertambah 5) 
Page View : 371,938(Meningkat 19,942)
 
Menurun ranking minggu ni.. Perlu usaha lebih sikit ni. Minggu ni busy sikit.. Terima kasih kepada sahabat2 yang tidak jemu singgah & tinggalkan jejak di blog ni.. Terima kasih banyak2..
 
 
Sumber : Ranking Alexa
 
 
 

28 comments:

  1. Yea dh takde ranking dlm Malaysia dh. Haha. Susah betul nak maintain. Memang kena slalu update blog. Hehe

    ReplyDelete
  2. Ada yang meningkat..ada yang menurun..yang penting jangan berputus asa..teruskan dengan niat yang betul dan bersemangat ya.Boleh!.

    ReplyDelete
  3. Nampaknya Ejulz kena lebih kerap update blog😅. Tapi nasib baik bilangan followers & page view meningkat.

    ReplyDelete
  4. okla tu...kena kerap update blog...
    nieyl x rajin sgt nak update...
    klu ade free time je update..

    ReplyDelete
  5. bole la tu..rajin update blog..cepat la naik hehe

    ReplyDelete
  6. mmmmmm tak pernah check dan tak tau pun

    ReplyDelete
  7. selamat maju jaya. keep it up! blog abam kie biasa2 je. update post pun 3 kali seminggu je.

    ReplyDelete
  8. walaupun blog x sama mcm socmed lain tp bla tgk stat ni maknanya blog masih digunapakai dan diterima warga socmed

    ReplyDelete
  9. Wow tambah dah follower tu bagus bagus

    ReplyDelete
  10. kalau dah busy memang blog terabai, good luck naikkan pv :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...