Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Thursday, 26 December 2019

Ranking Alexa 26 DIS 2019

Lama rasanya dah tak cek ranking alexa.. Lama juga tak blogging.. Jarang2 update post..

Last sekali update ranking alexa pada 16 MEI 2019..


https://www.alexa.com/siteinfo/ejulz.blogspot.com
Ranking Terdahulu : 16 MEI 2019
Global Ranking : 3,432,182
Rank in Malaysia : 31,196
Followers : 2080
Page View : 376,943
Ranking Terkini : 16 MEI 2019
 
Global Ranking : 9,644,493 (Turun 6,212,311)
Rank in Malaysia : tiada dalam senarai
Followers : 2092 (Bertambah 12)
Page View : 396,618(Bertambah 19,675) - ni je bertambah dalam tempoh lebih kurang 6 bulan. hehe
Harap lepas ni dapat aktif berblog & kawan2 semua sudi singgah dan tinggalkan jejak kat sini k.. 

Sumber : Alexa

 

19 comments:

  1. SEMOGA TERUS MAJU DALAM BERBLOG

    ReplyDelete
  2. apuuu jauh nurun yea ejulz. rajin2 gik update arr πŸ˜„πŸ˜„

    ReplyDelete
  3. Semoga suksess. Maq yg aktif menaip ni pun follower belum cicah 100 org, kelako pulak rasanya. πŸ˜‚

    ReplyDelete
  4. yang hebatnya followers tersangatlah ramainya

    ReplyDelete
  5. Fighting! Azam 2020 jom aktifkan berblog 😁

    ReplyDelete
  6. lama dah tak check sini ejulz hehe :)

    ReplyDelete
  7. Terus check rank Alexa blog tadi. Masih jauh berjuta-juta πŸ˜…

    ReplyDelete
  8. Untuk yg masi noob macam saya ni.. tgk post ni.. dlm hati wow!! Bestnya.. followers banyak tu.. page view pun banyak.. harap² dapat jugak merasa follower dan page view banyak gini..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...