Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Saturday, 17 October 2020

Klik iklan dan dapat bayaran di UMVIDEON.PW

Assalamualaikum. Hari ni ejulz nak kongsi berkenaan satu web iklan berbayar.

Kerja mudah ni, takkan nak lepaskan peluang buat duit dengan YouTube. 

Selama ni youtubers yang dibayar, kali ni kita yang klik iklan pulak yang dapat bayaran๐Ÿ˜‚

Ejulz baru cuba. Tapi sebelum dapat keluarkan $ yang telah dikumpul, ejulz perlukan bantuan 30 orang untuk daftar di bawah link referrel ejulz. Ejulz sendiri belum pasti sama ada ia memang betul ataupun tidak. Jadi kalau dah cukup 30 orang berdaftar dari link ejulz, dan kalau dapat hasil tu nanti, ejulz akan share dalam entry terbaru nanti. Mohon bantu ya sahabat blogger semua.


Senang je, 

1) Daftar sini.. Klik sini

https://umvideon.pw/446639372035861/


Klik Registration dan isi ruangan....

Username:

Password:

Password repeat:

Email:

First name:

Last name:


2)Lepas daftar, boleh terus tekan mana² video yang bertanda harga, bermula $1-$30(kalau jumpa lebih tu rezeki lah)


3)PENTING!!! Jangan pause video, bila kita pause je terus cancel reward tu.Selepas habis video tekan "ENROOL $??" 


4)Kumpul dulu sampai $100 baru tekan withdraw(jangan tamak sangat awal2 dah nak withdraw)๐Ÿ˜Š


5)Selepas dah cukup $100, boleh pilih untuk withdraw ke account jenis apa, PayPal/credit card/BitCoin/Western union/bank account anda. 


6)Anda sudah jana pendapatan dengan menonton video YouTube๐Ÿ˜Š


P/s : video mungkin panjang berdasarkan harga pilihan kita. 


 *#* *Dapatgajiyoutuber*

 

Rezeki halal dikongsi bersama ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š






3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...