Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Saturday, 4 July 2020

Smart Household USB Charging Automatic Water Dispenser


Thursday, 2 July 2020

First Giveaway By Nufaa




Ejulz join.. Jom support sahabat blogger kita ni ok.. Syaratnya pun mudah.. Kalau nak join klik banner kat atas tu ok.

Selamat menambah kenalan blogger ya sahabat2 semua..




Alexa Rank




Alexa Rank (7 JUL 2020)

#5,109,531

Follower : 2,122
Page views : 435,110



SUMBER : ALEXA

Wednesday, 1 July 2020

SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA | www.duniashida.com




Ok jom kita meriahkan segmen dari duniashida pula. Klik banner kat atas ni jika nak join k..

Apa yang ejulz suka tentang blog shida? ejulz suka singgah di blog ni sebab banyak perkongsian2 yang menarik yang ejulz belum tahu ejulz boleh tahu.

ejulz dah lama follow blog shida & dah ada dalam friendlist fb.

Apa lagi.. JOm la meriahkan segmen ni ok..


Petang semalam punya cerita



Semalam tak tak be sihat. Pening2 je rasa kepala. Ni pun masih rasa pening. Semalam balik kerja wife ajak temankan anak jalan2 kat kampung. Pegi lorong belakang rumah yang jarang kereta dan motorsikal lalu lalang. Seronok budak2 ni. Jarang jalan2 pusing kampung. Ejulz masa kecil dulu besar ni dah selalu kena suruh beli barang kat kedai. Hehe. Kadang2 kesian juga kat kat budak2 ni. Life diorang kat rumah main phone je. Ye la kan zaman sekarang dah berubah. Bukan sahaja berubah dari segi teknologi tapi kes jenayah pun dah bertambah. 

Semoga keluarga kita semua sentiasa dilindungiNya. Amin


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...