Monday, 30 August 2021

NASI ARAB TRAVEL MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX

 Bersempena dengan Bulan Kebangsaan ini, Nasi Arab Travel melancarkan MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX. Didatangkan dengan 2 varian,

Varian A : Set Kombo 4 pek
PERCUMA
1️⃣-Merdeka Book Mark
2️⃣-Quality Facemask
3️⃣-Hijab Xtender
4️⃣-FREE Postage
5️⃣-Malaysiaku Tercinta String Beg
6️⃣-Discount Card
7️⃣-Merdeka Xclusive Box



Varian B : Set Kombo 3 pek
PERCUMA
1️⃣-Merdeka Book Mark
2️⃣-Quality Facemask
3️⃣-Merdeka Xclusive Box
4️⃣-FREE Postage terhad (10 pagi - 10 malam sahaja)



p/s : Semua ni hanya akan dapat jika anda membuat belian sebanyak 3 - 4 pek pada 30 OGOS 2021
Tempoh Promosi :
30 ogos 2021(12am - 11.59pm)
Tarikh Postage :
1 -5 september 2021
TUNGGU!!!!!! ADA LAGI.. 😍
JOM Grab promo FREE Postage SEMENANJUNG & diskaun POSTAGE SABAH SARAWAK !!
Untuk belian 4 pek dan keatas secara automatik anda akan nikmati diskaun postage ke seluruh Semenanjung Malaysia dan diskaun postage ke Sabah Sarawak tau. Istimewa sebagai penghargaan dari kami kepada anda kerana memborong dari kami πŸ™‚
Masukkan kod kupon dibawah ini untuk grab promo istimewa ni




DAN adaaa lagi yang istimewa :
Istimewa Merdeka ni, dengan belian 3 pek saja pun dah boleh Grab promo
FREE POSTAGE SEMENANJUNG & diskaun POSTAGE SABAH SARAWAK tau !!
Terhad 10 pagi hingga 10 malam sahaja (30/8/2021)
masukkan kod kupon dibawah ini untuk grab promo istimewa ni :😊



Haaa.. Kepada yang pm tak sabar2 nak repeat order tu, sabar πŸ‘Œ. Tunggu 30 OGOS 2021.. Banyak HADIAH dan DISKAUN menarik.. JIMAT.. 😍 Yang nak beli sendiri boleh klik link kat bawah dan buat pembelian pada 30 OGOS 2021.
Kepada yang nak saya belikan boleh whatsapp di link di bawah πŸ‘‡πŸ‘‡
Tak nak tunggu hadiah dan diskaun.. Nak beli 1/2 pek je. Dah ketagih sangat nak makan nasi arab ni.. 😊 takpa boleh je terus order dari link di atas atau whatsapp saya untuk maklumat lanjut πŸ‘‡πŸ‘‡
REBUT PELUANG INI!!!

Sunday, 8 August 2021

NASI ARAB TRAVEL




KIT NASI ARAB TRAVEL - nasi arab paling senang buat no.1 di Malaysia, masak 15 minit je dah buat semua orang puasss hati sedap.  


Masak nasi arab yang sedap setaraf restoran terkenal kini bukan benda susah, cuma 15 minit jer. 


Rasa macam ada kat Tanah Arab tau, teringat kenangan buat umrah. 


Yang lagi best nak padankan dengan lauk kambing, ayam, mana- mana yang sedap pun boleh. sekali sekala makan dengan lamb shank kan fuhhh padu!! 


Dapatkan segera πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡


https://nasiarabtravel.onpay.my/order/form/dsc_NAT03/91

Thursday, 20 May 2021

Menang 3 tahun lepas, baru dapat hadiah tahun 2021


 Menang Giveaway Syawal 2018, Syawal 2021 baru dapat hadiah. Ejulz tak perasan pun ejulz menang GA ni.. hehe. Memang terbaek la Tarot. Boleh track semula pemenang yang belum dapat hadiah 3 tahun lepas.


http://tarotthefool.blogspot.com/2018/08/pemenang-pemenang-syawalgiveaway-my.html


Terima kasih Tarot. Korang boleh follow beliau..



Wednesday, 19 May 2021

Happy Birthday Giveaway by Abam Kie


 Jom join GA yang Abam Kie buat.

 

Ejulz ingin mengucapkan Selamat Hari Lahir buat Abam Kie..

 

<3 SEMOGA dipanjangkan usia


<3 SEMOGA diberkati usia


<3 SEMOGA dipermudahkan segala urusan


<3 SEMOGA dimurahkan rezeki


<3 SEMOGA sukses dalam kerjaya





Lama menyepi ni..

 Assalamualaikum sahabat2 blogger semua

Lama dah menyepi ni.. Dah bersawang dah blog ejulz ni. hehe. Alhamdulillah 04.04.2021 ejulz dan isteri telah dianugerahkan seorang putera. Sebulan ejulz cuti jaga isteri tengah berpantang di kampung. hehe. Nasib baik bos luluskan. hehe. Dah kurang masa nak buka blog sebab nak tolong uruskan anak2. 

Macam dah tak reti nak menulis panjang2 kat blog ni. Dah lama sangat tak menulis ni. hehe. Ok bai. hehe


**Semoga sahabat2 semua sihat selalu, dijauhi dari penyakit covid dan dipermudahkan segala urusan.

Thursday, 4 March 2021

Cerita tengtang Katak Kecil

Pada suatu hari ada sekumpulan katak-katak kecil, yang berlumba-lumba. Tujuannya adalah mencapai puncak sebuah menara yang sangat tinggi. Penonton berkumpul bersama mengelilingi menara untuk menyaksikan perlumbaan dan memberikan semangat kepada para peserta.

Perlumbaan pun dimulakan. Secara jujur. Tak satupun penonton benar-benar percaya bahawa katak-katak kecil akan boleh berjaya mencapai puncak menara. Terdengar ada yang berkata : "Oh, jalannya terlalu susahhhhh!! Mereka TIDAK AKAN BOLEH sampai ke puncak." Ada juga yang berkata : "Tidak ada kesempatan untuk mereka berjaya sebab menaranya terlalu tinggi".

Katak-katak kecil mulai jatuh satu persatu kecuali mereka yang tetap bersemangat menaiki menara perlahan-lahan semakin tinggi dan semakin tinggi. 

Penonton terus bersorak dan berkata : "Terlalu susah!! Tak seekor pun yang akan berjaya!!!". Lebih banyak lagi katak kecil penat dan menyerah. Tapi ada satu yang tetap melangkah hingga semakin tinggi dan tinggi. Dia tak mahu menyerah kalah.

Akhirnya yang lain telah menyerah untuk menaiki menara. kecuali seekor katak kecil yang begitu berusaha keras dan menjadi satu-satunya yang BERJAYA sampai KE PUNCAK.

Semua katak kecil yang lain ingin tahu bagaimana katak ini boleh melakukannya. Seekor peserta bertanya bagaimana cara katak yang berjaya itu mempunyai kekuatan untuk mencapai tujuan?

Rupa-rupanya katak yang menjadi pemenang itu PEKAK!  

Nasihat dari cerita ini adalah:

Jangan sesekali mendengar kata orang lain yang mempunyai kecenderungan negatif ataupun pesimis kerana mereka akan membuatkan anda menjadi lemah untuk mencapai cita-cita.

Selalulah fikirkan kata-kata bertuah yang ada kerana segala sesuatu yang anda dengar dan anda baca boleh mempengaruhi perilaku anda.

Kerana itu, selalulah tetap POSITIF!

Dan yang terpenting, bersikap PEKAK jika ada orang mengatakan bahawa anda tidak boleh mencapai cita-cita anda.

Selalulah berfikir, AKU BOLEH BUAT!

 

 

 

 



NASI ARAB TRAVEL MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX

  Bersempena dengan Bulan Kebangsaan ini, Nasi Arab Travel melancarkan MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX. Didatangkan dengan 2 varian, Varian...