Iklan

My BloggerMy Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Wednesday, 30 September 2020

Special September Giveaway by Misya

 Alhamdulillah.. Sempat juga join di saat akhir..


Klik banner jika nak join..


Pilih hadiah no.3 untuk isteri kalau bertuah.. hehehe



Friday, 25 September 2020

SEGMEN BLOGLIST TIARASAPHIRE.COM

 Jom kita ramai2 support segmen ni..


Kalau nak join boleh klik banner kat atas tu ok..

Keputusan Giveaway by ejulz & wafacw

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat sahabat2 blogger semua. Ejulz minta maaf sebab lambat umum keputusan pemenang giveaway yang berlangsung awal bulan ni. 






Terima kasih kepada semua yang sudi support dan join giveaway ejulz.

Semoga persahabatan kita di dalam blogger ini berkekalan dan sentiasa diberkatiNya. 


Yang bertuah kali ini adalah:


-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-




Peserta ke-19. Tahniah ejulz ucapkan. Kepada yang tidak berjaya cuba lagi giveaway akan datang ok. Terima kasih sudi support dan memeriahkan giveaway di blog ejulz yang tidak seberapa ni ok.

 

29 penyertaan untuk giveaway kali ini. Boleh tengok nombor penyertaan anda di bawah ni ok

SENARAI PESERTA

 


*Rajin2 komen kat blog ejulz ok. Insyaallah ada kelapangan ejulz akan terjah blog anda semula. Terima kasih.

 

Kepada pemenang boleh wasap ejulz untuk tuntut hadiah RM20 anda ok. 

Wasap ---> https://bit.ly/3aZeslO

 

 



Kelas semalam



 Alhamdulillah. Berkesempatan lagi hadir kelas Quran semalam.
















Semoga sentiasa dalam keredhaanNya.




Wednesday, 16 September 2020

Terima kasih kepada yg sudi support

 Alhamdulillah. Terima kasih kepada yang sudi support dan join giveaway ejulz kali ini. Nantikan keputusannya nanti k. Harap semua peserta bersabar k..



SENARAI PESERTA:


Tuesday, 15 September 2020

Giveaway by ejulz & wafacw




Syarat2 Penyertaan Giveaway by ejulz & wafacw

1. Terbuka buat blogger yang menetap di Malaysia sahaja;
2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway by ejulz & wafacw". Letak banner di atas dan backlink ke post ini;
3. Follow blog ejulz dan wafacw;
4. Follow IG ejulz dan wafacw;
5. Tinggalkan penyertaan korang di post ini;
6. Pemilihan pemenang dengan menggunakan random.org dan hadiah RM20 untuk seorang pemenang.

Tarikh Tamat : 15 SEPTEMBER 2020

SENARAI PESERTA:

30. TAMAT













Thursday, 10 September 2020

Kelas Al-Quran

 Alhamdulillah berpeluang menghadiri majlis ilmu pengajian Al-Quran. Pada asalnya kelas tarannum, tapi disebabkan kebanyakan belum menguasai ilmu tajwid jadi kelas menekankan pengajian tajwid terlebih dahulu. 6 bulan lebih kelas ditangguhkan disebabkan PKP. Alhamdulillah minggu lepas kelas telah disambung semula.














Wednesday, 9 September 2020

9.9 Giveaway by Abam Kie

 

Jom kita meriahkan giveaway Abam Kie. Klik banner kat atas jika nak join..

 

 

Tuesday, 8 September 2020

Alhamdulillah Rezeki Arini

 

 


Alhamdulillah. Syok2 tengah bw dapat berita gembira. Tersenarai dalam list pemenang pilihan Atie Zieya.

 

Berapa nilai hadiah tu tak penting. Yang penting adalah keikhlasan dari sahabat2 blogger. Dan yang lebih penting adalah dapat menambah kenalan di blog ni.


Alhamdulillah. Syukur. Tahniah juga kepada pemenang yang lain. Yang tak menang xpa. Insyaallah ada rezeki lain. Jangan lupa join giveaway ejulz yang sedang berlangsung k. tinggal 7 hari sahaja lagi nak tamat. Mana tau ada rezeki anda.

 

Senarai Pengomen Tegar OGOS 2020

 Terima kasih kepada yang masih setia mengunjungi blog ejulz yang tak seberapa ni ok..


SENARAI PENGOMEN TEGAR OGOS 2020

1. https://www.anakdenesor.com/

2. http://zieyaweasley.blogspot.com/

3. http://www.duniashida.com/

4. https://tetikusmerah.blogspot.com/

5. https://www.syaznirahim.com/

6. http://www.mamapipie.com/

7. http://kasihkuamani.blogspot.com/

8. https://ciksukataip.blogspot.com/

9. http://warisanpetani.blogspot.com/

10. https://karyaku-paridahishak.blogspot.com/



Kurang sikit entry pada bulan Ogos 2020. Kembalikanlah semangat menulis dan berblog ejulz.. hehehe. Ejulz doakan anda semua didekati dengan sahabat2 yang baik2 dan dimurahkan rezeki.




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...