Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2016

Rindu Si Lala

Hanya kamu.. Tiada yg lain..

Alkisah kipas

Tanpa kipas, hidup tak tenteram. *Nak testing post gambar sebenarnya.. hehe

Boring x dapat update blog dengan gambar

Assalam.. Lama jugak rasanya dh x update blog sejak xda laptop. Laptop wife pun dia bawa pegi kje. Ermmm. Kalau update guna phone mcm ssh nk letak gambar kat entry.. bosan. Ada ker app yg mudah utk kita post new entry bserta gambar? Nak iklan jugak.. hehe. Kalau nak beli minyak angin aromaterapi yang wangi tu boleh pm ejulz k. Tq ^_^ PELBAGAI KEGUNAAN 1. SAKIT KEPALA & STRESS Melegakan sakit kepala, migrain dan stress.​ Boleh digunakan sebagai terapi minda dengan bau-bauan aromatherapy yang menyegarkan dan menenangkan. 2. SAKIT & SENGAL OTOT Mampu kendurkan otot yang tegang, melegakan sakit sendi dan lenguh-lenguh badan terutamanya di kawasan betis, lengan, bahu, pinggang dan kaki. Bagus untuk mereka yang aktif bekerja atau bersukan. Boleh digunakan sebelum dan selepas melakukan aktiviti lasak. 3. MABUK, MENGANTUK DAN STRESS PERJALANAN Mudah mabuk dan mengantuk ketika dalam perjalanan jauh? Cepat stress disebabkan kesesakan lalulintas dan gaya pemanduan?

Minyak Angin Aromaterapi

Kami menjual pelbagai jenis Minyak Angin Aromaterapi. Ada 3 jenama semuanya.. 1. #SafeCare 2. #Javaspa 3. #FreshCare FRESH CARE ada 10 jenis aroma/bau: 1. Lavender 2. Citrus 3. Sports 4. Hot/Strong 5. Splash Fruity 6. Sandal Wood 7. Green Tea 8. Teen Happy Cherry 9. Teen Bubbble Gum 10. Teen Passion Fruit * Bersaiz kecil dan mudah dibawa ke mana-mana. * Pelbagai jenis aroma yg harum dan menyegarkan. Whatsapp 0168500565 Whatsapp 0168500565 Whatsapp 0168500565 https://m.facebook.com/EjulzBlogshop/