Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2013

Kebab kebaboommmm!

Kebab kebabommmm!! hehe Makan kebab je malam ni.. nak buat camne, ni je org bujang mampu buat.. hehe xpe, yang penting layan Coffee Prince.. Episode 16 setakat ni.. hehe Daaa.. sambung layan Coffee Prince dulu k.. hehe

Makan.. Makan.. Makan.. hehe

nampak x sedap kan? hehe.. ni makanan org  bujang mlm tadi.. malam ni nak mkn ape ek.. hehe

Coffee Prince

Malam2 camni layan cerita 'Coffee Prince' kat www.tonton.com.my.. hehe Sambil2 tu, - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nyumm! Nyummm! hehe

Selamat Hari Tua

Selamat Hari Tua untuk diri sendiri.. hehe Terima kasih kepada yang sayang ejulz.. Terima kasih kepada yang menerima diri ejulz seadanya.. Terima kasih kerana selalu bagi nasihat kat ejulz.. Terima kasih di atas perkongsian ilmu di blog.. Terima kasih banyak2.. ^_^

Segment Follow Mollow Dan Menang

Dengan pantasnya tangan ni join segmen ni.. hehe.. Nak kamera lomo.. ^_^ hehe Nak join? Klik sini .. Join jangan x join.. Follow jangan x follow.. Mollow jangan x mollow.. hehehe

First Giveaway by Nurin Aireen & Ieyra Ghani

klik banner untuk join Assalamualaikum. Akhirnya tercapai jugak hasrat nak buat first GA tapi bukan sorang sorang tau. GA ni berpartner. Terima kasih tak terhingga kepada para sponsor yang sudi sponsor GA first kami ni. Hehe okay dah, malas nak berintro panjang panjang karang merapu ke bab lain. Dengan lafaz bismillah, kami merasmikan GA ni. Nak join GA first kiteorang? Klik banner kat atas.   Hadiah-hadiah menarik menanti anda!   Buku  A Doctor In The House Tun Mahathir Biography  bernilai RM100   Buku Islamik   Bling bling stylish necklace   Keychain Cameron Highland   Owl Keychain Felt   Keychain Little Domo   Novel  The Wedding Breaker    Bookmark Tribal   Shawl/Tudung bawal   Bookmark doodle   Bunny fridge magnet   S hiseido mask  S ebanyak RM 135 topup ditawarkan untuk para pemenang!     Klik sini untuk tengok gambaran hadiah dan pembahagiannya! =)   Jangan risau, pemilihan pemenang adalah 100% menggunakan pak cik ran

Setia ke hujung nyawa

cewaahhhhh.. gempak sungguh tajuk entry.. hehehe #Setia pada yang satu.. Syukur di atas pemberianNya.. Sory, lama dah x BW.. cuti2 camni layan movie pulak.. hehe

Review Ieza Mieza Collections And Giveaway

Join GA ni.. ^_^ Nak join? Klik banner kat atas tu k.. rugi x join. hadiah menarik.. hehe.. 

Mini GiveAway By Nabila Izzati

Orait.. kali ni nak meriahkan satu lagi GA sabahat kita ni..  N kali ni di tag oleh Munauwaratul Lailinnur .. panjangnya nama gelaran.. hehe.. yang ejulz tahu dari nama tu ialah 'cahaya malam'.. hehe.. Nak join? klik banner comel kat atas ni k.. Kali ni orang bertuah yang di tag ialah : http://aisyalieza.blogspot.com/ http://mizzniya.blogspot.com/

Jadilah Orang Yang Paling Bahagia (6)

#Lakukan yang terbaik hari ini seolah2 esok sudah tiada lagi..

Blogger Pilihan Saya By ALS

Kali ni nak join segmen ALS.. Nak join jugak? Klik kat banner ni k.. ^)_(^ Jangan lupa buat semua syarat2 dia k..  Blogger pilihan ejulz kali ni ialah pengomen tegar blog ejulz pada bulan lepas.. Blogger tersebut ialah Kak Nao Mei .. hehe Nak cerita sikit pasal kak nao mei ni.. dia blogger kelahiran sama negeri ejulz iaitu bumi kenyalang.. Merupakan seorang blogger yang hebat. Dalam masa beberapa bulan je follower beliau hampir2 mencecah 1K.. hehe.. kalau ejulz ambik masa beberapa tahun kot.. hehe Ermmm.. rasanya itu je dari ejulz..

Segmen Follow April hingga Disember 2013

Sekali lagi join segmen Kak Omei kite ni.. hehe Jom join ramai2.. Klik banner kat atas ni k.. ^_^ Ini khas untuk Akak comei kite ni.. hehe

Simple GiveAway Bintang Mencari Cinta By Cik Akak

Salam. Sory kak, lambat polah entry.. lamak x bukak blog.. rupanya dah terlepas sehari.. tapi xpa, kmk polah jak.. hehe.. Nak join? klik banner kat atas k.. Kali ni nak tag : http://norainirahman.blogspot.com/ http://gadisarawakcorner.blogspot.com/

Jadilah Orang Yang Paling Bahagia (5)

Ikhlas dalam melakukan sesuatu terutamanya semasa memberi pertolongan.. Insyaallah Allah akan balas setiap kebaikan yang kita berikan.. ^_^

Segmen Blogger Paling Cool

Kali ni nak join segmen ni.. tapi cool ker ejulz? hehehe Assalamualaikum . Alhamdulillah , semalam berlangsung pencarian sponsor , ramai juga , tapi ninaa terpaksa tapis beberapa orang sebab kalau boleh tak nak banyak syarat sangat kan . So . sementara menunggu Simple Giveaway yang akan tamat pada 18 Mei ini , Ninaa nak buat satu segmen , seminggu sahaja ^^ Syarat-Syarat nya ialah : Follow Blog Sponsor --> CikAkma  , FatinSyaheera  , Hidayah  , Mimi Like -->  Follow Sini --> Follow @Atenz_ Follow @MazelinaZaini Buat satu entry dengan tajuk " Segmen Blogger Paling Cool" Copy Coding yang telah diberikan dan paste di HTML Pastekan URL Segmen anda di ruangan komen . * Kalau tiada Twitter , its ok ^^ Senang je kan syarat nya :) So Hadiah-hadiah nya ialah : T-Shirt Running Man untuk seorang *saiz M Topup RM5 untuk 8 orang Topup RM10 untuk 2 orang Long Necklace untuk seorang Lumayan tak hadiah tu ? InsyaAllah , akan

Segmen Bloglist by WanMuna

Nak join? klik banner kat atas k.. ^_^

Jadilah Orang Yang Paling Bahagia (4)

Segmen Bloglist Mei & Jun by Aenn Athirah

Nak memeriahkan lagi segmen adik Aenn.. Jom join ramai2.. :) Nak join? Klik banner kat atas k.. ^_^

Jadilah Orang Yang Paling Bahagia (3)

#Sentiasa percaya setiap apa yang berlaku pasti ada hikmahnya.. Jemput like page ni k.. ---> "Ketawa Bersama, Menangis Bersama"