Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2015

Minyak Angin Aromaterapi terbaek dari ladang..

Assalamualaikum.. Terima kasih kat korang kerana sudi singgah n baca blog ejulz yang tak seberapa ni.. Terima kasih jugak kepada follower2 baru yang sudi follow ejulz.. Ermmm. Tak tau nak cerita apa kat korang. Hari ni kerja macam biasa.. ok.. bos siap belanja makan lagi. hehe. cuaca panas.. Alhamdulillah. Ermmm.. ni nak habaq kat korang semua pasal produk yg ejulz jual.. kalau berminat boleh whatsapp ejulz terus k.. hehe Minyak Angin Aromaterapi pelbagai aroma.. #EjulzBlogshopPages  Tolong klik SINI dan SINI ..

Mini Giveaway by Syira Lokman

Klik banner jika nak join..

Mini Giveaway By azhafizah.com

Klik banner jika nak join k..

Stress - Hentak kepala ke meja

Oleh kerana stress xda idea nak update blog, seorang blogger menghentar kepada ke meja sehingga berdarah.  Mengejutkan apabila mulut terbuka ketika tidak sedarkan diri..  haHaa.. begitulah rupa seorang blogger yang kehabisan idea untuk updated blog.. hehe.. Ejulz pun lebih kurang camtu jugak..  Idea.. awak kat mana? Idea.. awak kat mana? heHee..

Senarai Pengomen Tegar Mei hingga Disember 2014 dan Pengomen Tegar Sepanjang Tahun 2014

Pengomen Tegar Mei 2014 Bil Blog Jumlah Komen 1. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/ 11 2. http://umikasum.blogspot.com/ 4 3. http://ainimrashihah.blogspot.com/ 4 4. http://thecutepurpleprincess.blogspot.com/ 3 5. http://ourmemoria.blogspot.com/ 2 6. http://drshikinzainal.blogspot.com/ 2 7. http://angellovesoldier.blogspot.com/ 2 8. http://norminieza.blogspot.com/ 2 9. http://zafarah.blogspot.com/ 2 10. http://mellyareenza.blogspot.com/ 2 Pengomen Tegar Jun 2014 Bil Blog Jumlah Komen 1. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/ 7 2. http://ourmemoria.blogspot.com/ 6 3. http://pinkylaptop.blogspot.com/ 1 4. http://ainimrashihah.blogspot.com/ 1