Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2013

Cream Cheese Anchor

 Masa balik raya kat kampung aritu ejulz ada buat Kek Cheese Oreo. Just gune cream cheese, saltcheese creaker, susu pekat dan oreo je.. Cream Cheese ni susah nak cari.. Puas ejulz cari cream cheese brand Anchor ni.. tadi pegi kat Bandar Baru Bangi baru jumpa.. Saltcheese crackers ni pun susah nak jumpa.. x jumpa lagi..  Cream cheese n oreo dah beli. Susu n saltcheese crackers je lagi.. hhehe.. x sabar nak buat.. ^_^

Malaikat di pintu

Sedih layan citer ni.. jalan cerita simple je.. tapi bila dihayati sedih sangat.. Tolong ejulz tekan SINI , SINI dan SINI k.. tQ ^_^ Stok sudah sampai.. Siapa nak bagitau k.. ni minyak angin aromatherapy.. wangi sangat2.. ejulz hantar ke rumah bagi yang tinggal di kawasan putrajaya.. SMS ejulz 0166034067 @ inbox fb ejulz kat SINI k..

Design sendiri window sunshade untuk kereta anda..

Dapatkan window sunshade rekaan anda sendiri. Menarik bukan? Berminat? Pm ejulz k.. ^_^ Jumlah tabung nuffnang setakat ni.. RM13.63 Jom shopping SINI , SINI dan SINI .. tulun ejulz ek.. hehe

Minyak Angin Fresh Care kini di Malaysia

Minyak angin pelbagai aroma. Wangi dan harum. Pelbagai aroma.. Stok akan sampai x lama lagi.. Booking sekarang.. Siapa cepat dia dapat. Hubungi ejulz : 0166034067 _________________________________________________________ Who am I? ----> Klik SINI Layari intenet di mana saja kita berada ----> Klik SINI You make the music ----> Klik SINI

Last day booking Malindo

Jom makan angin... ^_^ Cepat!! Cepat!! Hari ni last booking.. Klik SINI ..

September Giveaway by www.cikyaya.my

klik banner untuk join Harap2 bertuah kali ni.. ^_^

teddiy bear

Sempena Hari Raya Adilfitri 2013, Adik Farisha telah mengadakan Giveaway  yang menawarkan Hadiah Teddy Bear sebagai hadiah utama Dijemput semua sertai Giveaway ini Siapakah peserta bertuah yang akan memenangi Hadiah ini??  Klik SINI Untuk join & Lihat hadiah Giveaway ini sah dari 19-08-2013 sehingga 09-09-2013 Pemenang akan diumumkan pada 10/09/2013 Jom join.. Good Luck semua ^.^ _____________________________________________ Kalau la dpt bear besar tu.. nak bagi kat si lala.. harap dia suka.. ^_^

Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care

Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care sudah boleh didapati di Malaysia dengan harga yang berpatutan.. Cepat order.. ^_^ GAMBAR Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care mempunyai bau yang menyegarkan untuk meringankan sakit kepala, meredakan perut kembung, masuk angin, mabuk perjalanan, meringankan selesema dan lain-lain. Komposisi FreshCare: Menthol 20% Olive Virgin Oil 19% Essensial oil 6% hingga 100% Camphor 4% Yang penting, ianya HALAL, tidak ketara berbau seperti minyak angin lain (baunya harum!) dan sebab itulah dipanggil minyak angin aromaterapi. Kesannya menenangkan minda dan menyegarkan!! Aroma Pilihan : Citrus Splash Fruity Lavender Green Tea Hot/Strong Sandal Wood Sports Harga sebotol: Semenanjung Malaysia - RM12  Sabah / Sarawak - RM9 (Tidak termasuk Pos) *Penghantaran di dalam Putrajaya adalah percuma Untuk pertanyaan stok dan tempahan SMS di 0166034067 (EJu

Mood kerja pulak

Alhamdulillah dah sampai putrajaya mlm ni.. Setelah 2 minggu layan mood cuti n raya, skang ni terpaksa layan mood kerja pulak dah.. hehehe Sampai KLIA kazen ejulz ambik.. boleh pulak dia tersalah ambik ejulz kat LCCT.. hehe.. seb baek dekat je.. hehe.. sampai je kat rumah ejulz terus pergi kat peti pos.. tengok ada 4 kad raya.. siap ada duit raya lagi.. hehehe.. x sempat nak buat entry.. Insyaallah mlm esok ejulz buat entry pasal kat raya tu k.. ^_^ Terima kasih kpd yg sudi bagi kad raya.. Dan ejulz nak minta maaf sangat2 kepada yg x terima kad raya dari ejulz.. Ejulz dah pos kpd semua yg join GA aritu tp xtau la kenapa boleh x smpai.. :(

Jemput singgah Cafe Ejulz

Ejulz ada kedai makan sendiri? waaahhhh.. Macam2 menu disediakan.. Antaranya : - Hamburger - French Fries - Ham Sandwich - Tomato Soup - Crab Macaroni dan banyak lagi.. Datang la kat kedai makan ejulz k.. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ni kedai makan ejulz.. hehehe Hehehe.. Jangan marahh ek.. hehe Tapi angan2 ejulz nak buka kedai makan sendiri.. ^_^ Doakan impian ejulz jadi kenyataan k.. Tolong klik SINI dan SINI .. teriMa kasih.. ^_^  [Tabung kawen ejulz setakat ni : RM12.88] Tolong klik k.. Hehehe Dah kawen nanti nak buka kedai makan sendiri.. kene cari calon isteri pandai masak la ni.. hehehe.. besar betul impian.. hehehe

Kesepian Aidilfitri

Raya ni betul2 rasa sunyi.. x seperti raya sebelum ni.. x semeriah dulu2..  siang tadi kazen2 ramai datang.. anak2 arwah udak Ham.. 'Udak' ni adalah satu gelaran untuk mak saudara. Udak Ham ni adalah adik-beradik ayah.. Bila anak2 dia datang kat rumah tadi, tiba2 rasa hiba.. teringat kat arwah.. Arwah baik sangat kat ejulz dulu.. masa ejulz kecik2 dulu, bila jumpa arwah mesti arwah peluk cium ejulz.. Dan selalunya arwah akan bagi ejulz kuih bahulu.. Arwah tau ejulz suka makan kuih tu.. ^_^. Alfatihah. Sem0ga arwah ditempatkan bersama2 orang2 yang beriman.. amin.. _________________________________________________________________ #Raya pertama bersama Si Lala. Berharap Si Lala bahagia bersama ejulz..

Holiday Giveaway by Nurin Aireen

Nak join? Klik banner k.. ^_^

Hari Raya ke-3

Ermmm.. X rasa sangat raya tahun ni.. Rasa x semeriah raya2 sebelum ni.. Kalau sebelum ni selasa g jalan beraya ngan kawan2, tapi tahun ni diorang beraya dengan pasangan masing2.. Ada yang jalan beraya ngan isteri, ada yang beraya ngan tunang, ada yg beraya ngan awek.. Ermmm.. Rasa sunyi pulak raya ni.. Seb baik ada anak2 buah jadi penghibur hati. ^_^

S>U>N>Y>I

Sunyi. Itu yang ejulz rasa bila Furqan xde.. Tiap2 hari melayan telatah Furqan. Arini dia balik kat kampung abah dia. #Balik nanti baru paksu bagi duit raya.. hehe Tolong vote kat sini k. https://www.facebook.com/watsonsmalaysia/app_199406096885124 Pegi dekat lihat & undi azam Pastu Search nama Asrul Harfan. Tekan Undi.. Tq.. Jom hantar azam anda juga dpt voucer free RM5 beli brg watsons..

Nak shopping ape raya ni?

Ermmm..satu apa pun blm beli raya ni.. sampai je kat kpg xde keje lain selain main ngan anak2 buah ejulz hehe.. Just ada baju raya sepasang yg ditempah aritu. Nak shopping macam xde semangat je tahun ni.. Mood main ngan anak2 buah je.. hehe Nak shopping ape? Tgh fikir2kan lagi ni.. hehe meleleh air liur tgk KFC ni.. hehe. Klik SINI ..

Raya Giveaway By Iman Zakaria & Sabrina Ina

Jom meriahkan GA adik Iman dan adik Sabrina ni.. ^_^ Nak join? Klik banner k.. Di kesempatan ni ejulz nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin. Semoga Syawal ni lebih bermakna buat kita semua. amin.. Sambil2 berGA ni tlg ejulz klik SINI , SINI dan SINI k.. ^_^

KLIK-KLIK SYAWAL BY CIK AKAK COMEL

Jom join.. ^_^ Klik banner k.. Khas utk cik akak.. simple video promosi.. :)

Alhamdulillah dah sampai..

Penat gak naik bas pergi P.Sentrel n naik transit ke KLIA.. Nasib baik train terus ke KLIA. Kalau macam ke LCCT kene tukar naik bas dari Salak Tinggi mau pecah puasa.. hehe.. Alhamdulillah dah sampai kampung dengan selamat. Syukur. Seronok main dengan anak2 buah.. hehe.. Kepada yg baru nak balik kampung, berhati2 k.. pandu cermat jiwa selamat.. ^_^ #Masa utk BW.. hehehehe

Balik kampung.. ^_^

Tinggal beberapa jam lagi.. x sabar nak balik.. rindu family.. ^_^

Esok balik!!!

Esok balik kampung.. Yahooo!!! hehe.. x sabar rasanya hehe.. Esok naik 'belon'.. ehehe Nak bagitau tu jee.. hehe.. jgn marah. K laa.. nak kemas2 berbuka di masjid.. hari ni last berbuka di masjid. esok dah berbuka kat rumah.. x sabar. hehe.. kbai.. ^_^ Sory, x dapat nak update entry panjang2.. Aneh.. kenapa nuffnang masih publish iklan yg dah di delete ek? Klik SINI .. Teruskan undi ejulz di SINI .. Cari nama 'Asrul Harfan' ^_^