Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2013

Nomad - Tetap Menantimu

Lyrics: Aku menyedari telah jatuh  cinta Tapi  aku tak bisa mengungkapkan Terasa bahagiaku mencintaimu Walaupun kau belum mencintaiku Aku di sini kan selalu menunggu Yang selalu ada di setiap waktumu Selalu menanti jawapanmu Untuk cinta yang terakhir Semakin ku bisa untuk menyayangi Semakin ku bisa untuk mengerti Dari semua hidupmu yang  penuh   duka Kan ku hapus semua menjadi indah Aku di sini kan selalu menunggu Yang selalu ada di setiap waktumu Selalu menanti jawapanmu Untuk cintamu Tak akan pernah hilang rasaku Cinta yang membawa dalam hatiku Bagai mata yang tak terpejam Aku tetap menantimu Aku tetap menantimu Aku kan tetap menantimu

Gempak Giveaway Red Delima Di Nabilabiela.com

SENARAI HADIAH Telekung solat x 3  Beg x 3  Selendang/Pashmina x 5  T-Shirt x 10 Pemenang boleh pilih sendiri hadiah di  laman   www.reddelima.com   setiap satu di Kategori 'Sleepwear.'  Kategori 'Officewear'.   Kategori beg.   Kategori 'Accessories'.   Kategori 'Scarf."

Jom like page BlogShop Ejulz..

Klik SINI ... ^_^

Sory semua..

Salam. Maaf. Bizi tahap gaban. x sempat nak join Segmen/GA korang. Insyaallah, ada masa nanti ejulz buat k.. Banyak keje yg kene buat. Tapi, Alhamdulillah banyak benda baru yang ejulz belajar. 

Twenty Days GA By Syiera Firdaus

Jom join GA ni.. ^_^ Kali ni nak tag : http://randomlyawesomeme.blogspot.com/ http://hidayah97-bittersweet.blogspot.com/

Sedang mencari BLOGGER2 di Sarawak..

Kepada blogger2 di Sarawak, sila tinggalkan link kat ruangan komen k.. Jika korang ada kenalan blogger Sarawak tolong bagi link jugak k.. Sesi mengeratkan silaturrahim sesama blogger Sarawak.. Almaklumlah dah balik kampung.. hehehe Blogger2 Sarawak yang ejulz kenal setakat ni : http://umikasum.blogspot.com http://cheksunnyboomboom.blogspot.com http://norainirahman.blogspot.com http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com http://angellovesoldier.blogspot.com http://pinkylaptop.blogspot.com http://gadisarawakcorner.blogspot.com http://deary-ainn.blogspot.com http://vaneelea.blogspot.com

My Kpop Story By Simplesyara

Jom Join GA ni ramai2.. menangi hadiah menarik.. ^_^

#Duo Giveaway By Amirah Azman and Safiena

Assalammualaikum dan salam sejahtera TEKAN BANNER SEKARANG !! #Duo Giveaway By Amirah Azman and Safiena  ' Disponsor oleh  Kasih Lestari Abadi | Dylla Dalila | Cik Ekin | Amirah | Siti Nur Atiqah | Aisyah | Aishah Fauzi | Nuraihan | Raihana | Hathirah | Tarikh Penting   Mula Giveaway : 15 September 2013 Tamat Giveaway : 15 Oktober 2013 (Hari Raya Haji) Pengumuman Pemenang : 19/20 Oktober 2013

Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida

Assalamualaikum, peace upon you. Dengan ini shida wakil dari www.reddelima.com menganjurkan Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida yang akan berjalan selama 2 minggu bermula hari ini 15.10.2013 bersamaan Hari Raya Aidiladha dan akan tamat pada 29.10.2013 . Pengumuman pemenang akan diumumkan selepas Part 2 Giveaway dijalankan pada 30.10.2013 dan akan tamat 12.11.2013 (2 weeks). Shida berharap GA ini akan mendapat sambutan dan meriah seperti GA sebelum ni. Inshaa Allah. Kita tengok syarat-syarat wajib korang kena follow :  syarat-syarat wajib :  Like dan Add Facebook Sponsors :   Like dan Follow Blog Shida : Buat satu entri bertajuk :  Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida Copy dan paste kod dalam entri korang Submit link entri dekat komen entri Giveaway ini Senarai Hadiah

Blog Giveaway!aku.bukan.nobita

Tag: http://www.magisto.com http://angellovesoldier.blogspot.com http://vaneelea.blogspot.com

Antara KESEDIHAN dan KEBAHAGIAAN

"Hidup ini tidak akan ada KESEDIHAN jika tiada yang menyakiti. Tapi KESEDIHAN mengajar kita untuk mengenal erti KEGEMBIRAAN dan KEBAHAGIAAN.."                                                                                                                                         -EJulz Tolong Klik SINI , SINI dan SINI .. tQ ^_^

Selamat Hari Raya Aidiladha..

14.10.2013 - Hari pertama di tempat baru.. Di kesempatan ni ejulz nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha..

Alhamdulillah dah sampai...

Alhamdulillah lbh kurang pukul 1230 am tadi ejulz dah sampai di Lapangan Terbang Kuching.. Akan memulakan kehidupan baru dan alam pekerjaan yang baru.. Akan merindui sahabat2 dan tempat kerja lama.. Terima kasih. dpt hadiah daripada rakan2 dan pegaai d pejabat.. sntiasa rindu k0rang..

YEayyyyy!!! Esok balik..

Yeaaayyy!!! Malam esok dah memulakan kehidupan di negeri kelahiran.. Dah tiba masanya berkhidmat di negeri sendiri.. Cuma sekarang ni masih terfikir2 macam mana dengan persekitaran tempat kerja dan jadual harian ejulz kat sana nanti.. Kalau kat sini tempat kerja dekat dengan rumah, x ambik masa lama sampai ke rumah. Malam kadang2 lepak2 minum dengan kawan2 kat mamak.. Setiap minggu main futsal dan tenis.. Tapi kat sana x tau lagi macam mana.. perjalanan ke tempat kerja dari rumah mungkin jauh sikit. Aktiviti pun xtau lagi macam mana. Kawan2 kat sana semua dah kerja kat tempat yg jauh.. Aktiviti blogging pun xtau lagi cam mane nanti.. ermmm.. #Selamat tinggal putrajaya..

x sabar

Salam. Curi2 update kat ofis.. hehe.. Rumah dah kosong termasuklah UNIFI dah hantar kat TM.. Ermmm.. x sabar nak balik kampung. x sabar nak tengok tempat kerja baru. x sabar nak tengok persekitaran tempat kerja baru.. Harap2 la bos & kakitangan lain semua ok.. Tapi yang pasti, sedih tetap ada.. sedih nak tinggalkan tmpt kerja sekarang ni.. sedih nak tinggalkan bos yg baik hati & sporting. sedih nak tinggalkan kawan2 yg ejulz dah anggap mcm adik beradik ejulz sendiri. semasa susah dan jauh dari family diorang la banyak bantu ejulz.. kenangan kat sini xkan ejulz lupakan.. rasa nak nangis la pulak.. huHu..

Sector Focused Career Fair - SFCF

Jom sama2 kita meriahkan.. Klik banner *Menggunakan UNIFI di saat2 akhir dengan sebaik mungkin.. hehe ^_^ Klik SINI juga k.. :)

Bai Bai UNIFI..

Sedih sangat2 sebab lepas ni dah x dpt nak on9 guna UNIFI.. Ejulz nak bawak UNIFI ni pegi sarawak tapi kawasan kampung ejulz blm ada coverage UNIFI ni.. :( Dah x dapat la nak tgk movie on9 tanpa sekat2 lepas ni.. ermmmm Esok mungkin ejulz dah nak hantar equipment UNIFI ni kat TM.. Ejulz akan jarang update n BW buat masa terdekat ni.. Akan merindui kawan2 semua.. selalu2 la bersih2kan blog ejulz ni k.. buang habuk2.. isi tabung apa yg patut.. hehe.. sory semua..

Syiling Oh Syiling..

Tengah packing barang nak pindah balik kampung tiba2 terjumpa duit syiling simpanan ejulz suatu ketika dulu dalam kotak.. campur dengan sedikit simpanan sekarang.. hehe masih mengumpul utk simpanan kawen.. tolong isi tabung nuffnang ejulz k.. hehe ^_^ *Ejulz nak minta maaf sbb xdpt nak BW selalu sekarang ni.. tgh sibuk kemas barang rumah utk dibawa balik ke kmpg nanti. dah dapat tukar ke kampung. :)

Giveaway Butik Comel Collection

KLIK BANNER UNTUK JOIN HADIAH: 1) Baucar RM200 2) Baucar RM150 3) Baucar RM100 Saguhati: 2 pemenang x Baucar RM50 Hadiah ditaja oleh Butik Comel Collection PEMILIHAN PEMENANG: -menggunakan random.org SEMUA PESERTA BERPELUANG UNTUK MENANG JOM JOIN RERAMAI!

Dah berjaya letak iklan nuffnang antara entry, tapiiiii........

Alhamdulillah ejulz dah berjaya letak iklan antara entry.. Sebelum ni memang ejulz nak buat tapi lain yang dibuat lain jadi.. x reti sangat main2 ngan coding ni.. Ejulz cuba buat sekali lagi slps dpt nasihat dan tips dari rakan.. Dan hasilnya, ejulz berjaya letak iklan nuffnang antara entry.. tapiiiiiii....... Iklan kat header aka leaderboard pulak tak muncul.. :( Sedih la main coding ni..