Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Thursday, 28 February 2013

SAMSUNG Melentur??

Wow!! menarik.. Layan jer la gambar2 tu.. hehe.. Nak cerita lebih x reti sangat pasal  gadget2 ni.. hehe





Tengok video kat sini pulak.. ^_^




Ejulz dapat info ni dari rakan blogger jugak.. Dari FizGraphic Dot Com..




Wednesday, 27 February 2013

Segmen Nisha nak follow korang

Nak joiN jugak.. Follow jangan x follow.. hehe ^_^


Nak join? klik banner comel kat atas ni k.. ^_^

Kali ni nak tag :





Khas buat adik Nisha, 
                   Pertama sekali abang nak ucapkan tahniah kat adik sebab berjaya buat satu segmen ni. Abang tabik spring la kat adik, baru berusia 13 tahun dah buat segmen camni.. hehe.. Kalau zaman abang dulu x sentuh lagi komputer ni kot. Bersyukurlah dengan kemudahan yang ada sekarang ni k.. :) Gunakanlah sebaik mungkin untuk kebaikan. Dan abang menggalakkan adik berblog ni, bukan sahaja untuk mengeratkan silaturrahim tapi untuk adik belajar cara penulisan dengan betul. Tapi kena la pandai pilih blog.. Kalau blog abang ni penulisan lintang pukang, tak berapa nak betul.. hehe. Apa2 pun abang doakan adik berjaya dalam pelajaran.. ^_^

Segmen Kenali Saya Purple Sweetyzhanieyz83

Jom kita berkenal-kenalan dengan cik akak Sweetyzhanieyz83 kita ni.. heHe ^_^


Tengok banner dia, comel kan? heHe.. secomel tuannya.. heHe

Nak Join? Klik banner kat atas ni..


Nak cerita sikit pasal akak comel kita ni.. heHe.. Ejulz baru kenal akak sweetyzhaniey ni dalam hujung tahun lepas kalau x silap.. lebih kurang laa. hehe.. Dan kalau tak silap jugak, dia ni baru berkecimpung (ntah betul ke dak word tu.. heHe_) dalam blog ni lebih kurang 3 bulan lebih.. kalau nak kepastian tanya la empunya badan.. hehe. tapi walaupun baru dalam blog, dia dah ramai follower. Ini mungkin sebab dia rajin terjah blog blogger2 lain, termasuk la blog ejulz.. hehe

ape lagi, jom la kita berkenalan dengan akak sweetyzhaniey.. ^_^



opsss! lupa nak bagitau.. KAMI sarawakian.. heHe :P


Hadiah2 pun menarik. Siap ada sijil penyertaan lagi.. hehe

Mini Giveaway by FD

Naaakkkkk JoinnnNNNNNN! heHe


Syarat-syarat:
  1. Terbuka kepada semua warga Malaysia
  2. Wajib follow dan like sponsor.
  3. Buat entri bertajuk Mini Giveaway by FD.
  4. Copy paste banner dan backlink kan ke entri ni.
  5. Klik SINI dan SINI *WAJIB*
  6. Kalau rajin, tag blogger lain.
  7. Tinggalkan link entri di ruang komen.


Ejulz harap dengan join GA ni, ejulz dapat tambah kenalan dalam dunia blog ni. Dan seterusnya dalam mengeratkan silaturrahim persahabatan sesama kita. Then kalau nak cerita pasal hadiah, mungkin hadiah2 ni menarik untuk perempuan. Dan ejulz dah niatkan nak berikan hadiah ni kepada si gule sempena birthday dia pada 19 Mac nanti. Walaupun dia dah semakin jauh dari ejulz tapi ejulz harap dia akan selalu gembira dan bahagia. Tu pun KALAU menang.. hehe. 

Saturday, 23 February 2013

SEGMEN : "WHO IS THE LUCKY ONE ? by HANNA & KK

Ejulz join k.. ^_^


Dah like n follow semua sponsor.. :)

Yang kat atas tu bukan ejulz k.. hehe. ejulz x sehensem tu.. hehehe.. tu sebenarnya hadiah doodle dari rakan blog satu masa dulu.. hehe.. Ok, nak cerita pasal 'LUCKY' ni, ejulz rasa dalam seumur hidup ejulz, ejulz cuma dapat hadiah cabutan bertuah. Masa tu dapat bag roda yang besar masa family day jabatan tempat ejulz keja.. Then, ejulz pernah dapat hadiah cabutan bertuah jugak masa malam 'GALA DINNER' ofis tahun lepas. Rasanya itu je hadiah yang ejulz pernah dapat masa cabutan bertuah kot.. hehe. Ejulz jugak pernah 'bertuah' sebab menang beberapa segmen dan contest dari blogger. :) Ejulz juga pernah dapat hadiah dari contest dari nuffnang. Masa tu dapat 3 tiket wayang free dan beberapa hadiah lain seperti bantal dan keychain.. ehehe. Dan ejulz paling rasa bertuah sebab pernah kenal dan disayangi insan yang bergelar Si Gule..


Kali ni nak tag : 











#Diorang ni merupakan top 10 pengomen tegar blog ejulz bagi bulan februari setakat ni. hehe



Thursday, 21 February 2013

Segmen : Jom Jadi Blogger Pilihan Wan 2013

Boleh terpilih ker blog ejulz ni? hehehe.. JoiN je laa.. hehe

Lupa nak ucap terima kasih kepada Aini sebab sudi tag.. :P



Nak join? rugi x join.. :)


Nak tag sape pulak kali ni ek? ermmm nak tag diorang ni laa.. hehe





SEGMEN : SAYA NAK 'UP'KAN FOLLOWER SAMPAI TAK LALU MAKAN


Nak tag pengomen paling tegar bulan Februari setakat ni;




Kenapa nak 'up'kan follower?

<3 font="" kenalan..="" nak="" sebab="" tambah="">
<3 berkongsi="" font="" info2="" nak="" semasa..="">
<3 baca="" dari="" font="" info2="" korang..="" menarik="" nak="" sebab="">
<3 dah..="" dah="" font="" hehe="" lagi="" sebab..="" sebab="" terpikir="" x="">



Ok, korang join la segmen ni k.. ^_^


Segmen :#1 by SyahRidzeah

NaK Join!! Nak joiN!! hehe


Jom Meriahkan segmen ni.. ^_^

Nak join? Klik banner k.

Nak bagi kad sikit kat Syahridzeah ni.. hehe



Wednesday, 20 February 2013

Mrs.Erry 1st Giveaway

Nak joiN!! Nak joiNNNN!! heHHehehe


Nak join? Klik banner yang comel ni k.. ^_^

Tarikh tutup sama dengan tarikh tutup segmen ejulz. hehe. 19 Mac 2013.





Nak iklan sikit. heHe 
"Jemput join segmen ejulz k..  Pegi sini ---> http://kampung-kameq.blogspot.com.."



Sunday, 17 February 2013

The Very First GIVEAWAY by DI


Join.. Jangan tak join.. ^_^

Nak join? klik banner k. 



Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool

Join!! Nak JoiN jugaK!! heHe


Nak joiN? Klik banner k.. ^_^



Nak tag 2 orang yang paling top sebagai pengomen tegar blog ejulz.. :)

Insyaallah ejulz akan hadiahkan saguhati buat top 5 pengomen tegar blog ejulz setiap bulan mulai bulan Februari ni.. :) Doakan ejulz murah rezeki k.. :)





Join jgn tak join. Mana tau ada rezeki.. ^_^



GIVEAWAY GOSSIP GIRL

x Kire!! Nak Join JugaK! Nak JoiN!! NaK Join! wpuN bukan Girl.. hehe. Tapi xNak joiN Gossip2 k.. Gossip2 ni boleh menimbulkan fitnah.. Opsss! Hehe.. Just nak memeriahkan lagi GA ni.. ^_^



  • X perlu entry berjela
  •   Kopipes dan komen sahaja
  •   Tunggu tarikh pengumuman hadiah anda
  •   Hanya follow dan like AQOUSTICA ZATI

HADIAH
  • SATU NOVEL "SEMILIR CINTA"
  • 5 RIBBON BROOCHES
  • 5 HEART BOOKMARK CORNER + 10 STICK BOOKMARK
  • 20 LAMINATED BLOGGER BOOKMARK
  • 9 LOLLIPOP ICE CREAM

50 PEMENANG 

*SEMUA PESERTA AKAN DIMASUKKAN KE DALAM BLOGLIST + hadiah penghargaan sebab join. 



__________________________________________________

Nak Iklan sikit..

Jemput join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan TERAWAL akan dapat Sticker Fridge Magnet @ Button Badge dari Cenderahati Akamika Gift .. Cepat!! Cepat!! Hehe ^_^

First Giveaway by MisEyz

Nak Join!! NaK JoiN!! Nak JOin!! heHe ^_^


Nak Join? Klik Banner.. ^_^

Tarikh tamat : 10 Mac 2013


JOM JOIN>>  ^_^



22nd Birthday GiveAway


Nak join like banner k.. ^_^


Nak Iklan sikit.. Jemput join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan TERAWAL akan dapat Sticker Fridge Magnet @ Button Badge dari Cenderahati Akamika Gift .. Cepat!! Cepat!! Hehe ^_^

Saturday, 16 February 2013

Senarai Peserta Segmen : Ucapan Selamat Hari Lahir buat "Si Gule" pada 19 Mac

Kumpulan 1

1. http://arelinayu.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html 
2. http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
3. http://haryatifaizal.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
4. http://diaryismah.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
5. http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
6. http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
7. http://ceriteraaquengkau.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
8. http://gulakekapas.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
9. http://kecikyangkepoh95.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
10. http://diebadhie.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

Kumpulan 2

1. http://www.mimiepinkummi.my/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
2. http://mizzniya.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
3. http://ohthrillers.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
4. http://kauhadirkanpelangi.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
5. http://norainirahman.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
6. http://nabihahsejutarasa.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
7. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
8. http://sambalkicap-sirna.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
9. http://liyaabloggies.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
10. http://iedaimmi.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

Kumpulan 3

1. http://lolipopsayadia.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
2. http://myrahthesamurai.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
3. http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
4. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
5. http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
6. http://anisforeveralone.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
7. http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/current-chapter-segmen-ucapan-selamat.html
8. http://ehfarahin.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
9. http://www.fatindiana.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
10. http://sukadukafyza.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

Kumpulan 4

1. http://selamanya-dihati-ku.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
2. http://iema90.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
3. http://justforfund.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
4. http://celotehsiaieen.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
5. http://cuty-petuty.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
6. http://indahsutera0605.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
7. http://duniagadisungu.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
8. http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/02/segmenucapan-selamat-hari-lahir-buat-si.html
9. http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
10. http://erihakuren.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

Kumpulan 5

1. http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
2. http://greennnpanda88contest.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
3. http://tiefiqs34.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
4. http://eyraofficial.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
5. http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
6. http://amientry.blogspot.com/2013/02/segmen-birthday-wish.html
7. http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
8. http://heartstalktoyou.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-hari-lahir-buat-si-gule.html
9. http://norvanida.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
10. http://thechocolateoreo.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

Kumpulan 6

1. http://dunianuranisamar.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
2. http://zitaomar.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
3. http://deary-ainn.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
4. http://daydengayyad.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
5. http://cikazzah95.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
6. http://imasukajoincontest.blogspot.com/2013/02/ucapan-selamat-hari-lahir-buat-si-gule.html
7. http://www.duniashida.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
8. http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
9. http://dearcrush-iloveyou.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
10. http://dyshasahhir.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

Kumpulan 7

1. http://aennpunyerbelog.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat_19.html
2. http://madihahdaisy.blogspot.com/2013/02/nak-join-klik-banner-d-hadiah-yang.html
3. http://violetungupurple89.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat_19.html
4. http://chibichibies.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
5. http://aidathepinky.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
6. http://umikasum.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
7. http://simplesyara.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
8. http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
9. http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
10. http://nizatussyahida.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

Kumpulan 8

1. http://blackribb0n.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
2. http://cikyanxyanx.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
3. http://kaukuchenta.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
4. http://supernaddyss.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
5. http://bontokje.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
6. http://karukordjagaus.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
7. http://kitaberbezahati.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
8. http://thesitesaya.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
9. http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/02/ucapan-selamat-hari-jadi-pada-si-gule.html
10. http://good-night-little-star.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

Kumpulan 9

1. http://belogkisahkami.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
2. http://nabilahhh-z.blogspot.com/2013/03/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
3. http://husnahamizan.blogspot.com/2013/03/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buatsi.html
4. http://bersahajamembawabahagia.blogspot.com/2013/03/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
5. http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/03/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
6. http://seriatmamuharra.blogspot.com/2013/03/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
7. http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
8. http://syafiqahazhar.blogspot.com/2013/03/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
9. http://zazanizam.blogspot.com/2013/03/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
10. http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

Kumpulan 10

1. http://sweetestsmileforyou.blogspot.com/2013/03/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
2. http://eydaamandaii.blogspot.com/2013/03/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
3. http://saranghaeye.blogspot.com/2013/03/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
4. http://qasehreena.blogspot.com/2013/03/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
5. http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2013/03/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
6. http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/03/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
7. http://contenganvampire14.blogspot.com/2013/03/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
8. http://husnamujahidah.blogspot.com/2013/03/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
9. http://potpet2fieza.blogspot.com/2013/03/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
10. http://sakinahhasyim.blogspot.com/2013/03/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

Kumpulan 11

1. http://boongafarra.blogspot.com/2013/03/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
2. http://chillgirl2025.blogspot.com/2013/03/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
3. http://myhappyy-ending.blogspot.com/2013/03/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
4. http://dakvanila.blogspot.com/2013/03/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
5. http://kisahgadisketawa.blogspot.com/2013/03/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

*Segmen tamat. Terima kasih kerana sudi join dan mendoakan kejayaan buat si gule.. Doa kawan2 semua amat ejulz hargai. Terima kasih..

Friday, 15 February 2013

2013 Giveaway By Aliya Tralala & Saadah Toha


Nak join? klik banner k.. ^_^

Kali ni nak tag top 5 pengomen tegar blog ejulz untuk bulan Februari setakat ni.. :










Segmen Miss Hearty Mencari Bloglist Fresh 2013


Nak join klik banner k.. ^_^



Semalam kita bersama..
Hari ini kita masih bersama..
Tapi esok belum pasti lagi kita akan bersama..
Hanya satu yang sama minta..
Agar awak sentiasa setia ketawa bersama, menangis pun bersama..

Awak..
Setiap saat berlalu..
Setiap detik berdetik..
Setiap kali nafas ku hembus..
Hanya satu di fikiran saya..
Adakah kita akan ketawa bersama, menangis bersama sampai bila-bila?

Awak..
Setiap langkah kaki ini..
Setiap destinasi yang dituju..
Setiap impian yang ingin digapai..
Tiada lain..
Hanya memikirkan awak..
Adakah kita akan ketawa bersama, menangis bersama kembali..

Khas buat; Si gule

Dari; Mr. Sugar



Thursday, 14 February 2013

Senarai Sponsor Yang Baik Hati.. ^_^

1 Waterproof Lomo Camera bernilai RM60 ni disediakan oleh pemilik blog Enna Banana 


 Tudung Bawal (2 helai) bernilai RM18 sehelai ni disediakan oleh pemilik blog Boutique4U

Dessert Fork & Spoon Set (10 set) ni pulak telah disediakan oleh Cenderahati Perkahwinan Cantik dan Murah

Sticker Fridge Magnet (50 pcs)
Button Badges (50 pcs)

Sticker Fridge Magnet dan Button Badges ni disediakan oleh Cenderahati Akamika Gift

Eskinol Facial Cleansor 75ml (1 botol) disediakan oleh One Stop Shopping 2013

Air Madu Kira Haq (1 botol ) disediakan oleh Jom Shopping AIR MADU KIRA HAQ

T-Shirt Couple (1 Pasang) disediakan oleh pemilik blog http://zaxx-in-da-house.blogspot.com/




10 keychain/souvenir dan 3 buah novel dari "Ketawa bersama, menangis bersama" page

1 Celak Arab dari Bedak Arab (Kokuryu Super Summer Cake)




Nak join? Klik sini k..  ^_^







LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...