Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2013

Hadiah dari www.opzzpinky.my

Alhamdulillah..  Balik kerja tengok ada sampul surat depan pintu rumah.. heHe Terima kasih, tuan blog www.opzzpinky.my di atas hadiah.. ^_^

1ST GIVEAWAY by EYDA

Jom join GA ni ramai2. ^_^

Baucer Boling

Cerita semalam.. Klik SINI

Suka Duka 24 November 2013

Berita Gembira Hari ni ejulz keluar dgn Si Lala. G tengok movie THOR.. heHe. Lepas tu kami g main boling kat riverside.. Semasa main ada hadiah2 baucer disediakan pihak pengurusan boling.. 10 pemain terawal yang berjaya membuat jatuhan sebanyak 9 pin akan mendapat baucer 2 game @ 1 game percuma. Ejulz dpt 1 baucer 2 game percuma. Selepas habis 10 baucer yang pertama, 10 baucer lagi dikeluarkan utk 10 pemain terpantas yang mendapatkan jatuhan pin sebanyak 8 pin. Kali ni ejulz dan Cik Lala dpt.. Ejulz dpt baucer 2 game percuma dan Cik lala dpt 1 game percuma. Selepas tu ejulz dpt 1 lagi baucer free 2 game sebab dpt buat jatuhan pin sebanyak 7 pin. Dan untuk 10 pemain terawal yang dpt buat jatuhan pin split akan dpt 1 token utk main snuker pool.. heHe Berita Sedih lepas habis main boling, ejulz n Cik Lala singgah beli waffer. Lepas makan, kami nak balik dan baru perasan yang helmet xde kat motorsikal.. Ermm.. Terpaksa la meredah jalan tanpa guna helmet g cari bengkel atau k

2 Giveaway by BudakComot

Join.. ^_^ Klik banner jika nak join.. Tamat pada 22.12.2013 Kali ni nak tag: http://zarul-hakimi.blogspot.com/ http://www.bubblynotes.com/ Nak tulis apa- zila_afan Warna love- merah Warna font- purple

Kebahagiaan yang tidak kekal lama

Sony PlayStation 4 (PS4)

SEBELUM dan SESUDAH

SEBELUM DAPAT Si lelaki A sanggup mengganggu hubungan Si perempuan dan Si lelaki B demi mendapatkan cinta Si perempuan walaupun dia tahu yang Si lelaki B sangat menyayangi Si perempuan. SELEPAS DAPAT Bila Si lelaki A berjaya memusnahkan hubungan Si perempuan dan Si lelaki B, dan Si perempuan termakan pujuk rayu dia,  dia bagitau kat Si perempuan, "Kita x payah couple, kalau ada jodoh ada laa.." *Apa pendapat korang dengan situasi camni? *Copy dari Tuan Google

End Year Giveaway by Saadah and Fatin Nabila

Jom join.. ^_^

Fresh Care

Apa itu FRESH CARE? Fresh Care ada sebuah minyak angin yang mempunyai pelbagai wangian.. Boleh digunakan di mana2 sahaja.. Berminat nak cuba? Klik link di bawah untuk pertanyaan dan maklumat selanjutnya.. http://goo.gl/aeMHGs

CINTA + PENGORBANAN = KEKECEWAAN

CINTA dan PENGORBANAN yang diberikan, tapi berakhir dengan KEKECEWAAN .. Pernah tak k0rang rasa statement kat atas ni? Setelah k0rang bagi cinta sepenuh hati, pengorbanan tanpa minta balasan tapi dibalas dengan kekecewaan.. Dikhianati.. Memang sakit bila dikhianati.. Tiada siapa pun di dunia ni gembira bila dikhianati.. lebih2 lagi dikhianati oleh org yg terlalu kita sayang.. Di saat itu, pasti  kesedihan yang dialami terasa pedih sangat.. Di saat itu juga diri berada dalam dilema.. pelbagai persoalan bermain di minda.. Kenapa dia mengkhianati? Kenapa dia membuatkan diri kita kecewa? Kenapa dia memberi kesedihan kepada kita sedangkan kebahagiaan yg kita curahkan? Hanya satu yang perlu kita tahu.. "DIA tak akan beri apa yang kita hajati, tapi DIA akan beri apa yang kita perlukan. Kerana DIA lebih tahu apa yang kita lebih perlukan..." Tolong isi tabung Ejulz k.. ^_^ SINI , SINI , SINI  dan SINI ..

Friendship Giveaway By HimeOuji Shop

(Klik banner for joining) >> SENARAI HADIAH << (Start pada 28.10.13 dan tamat pada 18.11.13) Syarat-syarat: Warganegara Malaysia Mempunyai Bog dan Facebook *yang tak ada twitter pun boleh join Ikut semua syarat-syarat Buat entri bertajuk Friendship Giveaway By HimeOuji Shop Copy kod di bawah sekali paste dalam entri Hantar link penyertaan di ruang komen ini Senarai Hadiah dan Sponsor {1} Pencilcase One Of Kind by Shiedahruslan Kpop Shop {2} Biji keychain exo by Eymasu and World Craft {3} Notebook by Azlan Azmi {1} Dodora by Eyma Lydia  {2} High Beam by Eyma Lydia {2} Doodle by Zakie Zaki {2} Fridge magnet by Nur Farahain  {2} Voucher 30% Hime Ouji Shop by Hime Ouji Shop  {3} Kpop Bookmark by Aida Adnan  {3} Kpop Bookmark by Anisaa Manaf  {5} Top up by Aimi Wahid  {2} Vector by Nur Aina Nazura  {2} Header by Ieyra'Nur Zahira Ghani  {3} Header by Aisyah Bakri  {3} Korean Product by Simple Syara {2} Bangle by Areena official Blog

W.o.W

Salam. Selamat berhujung minggu.. x berasa 2 hari berlalu.. ermmm.. xtau nak pegi mana arini.. Jom cuci mata tgk barang ni. hehe

L.I.K.U K.E.H.I.D.U.P.A.N

"Lalui liku-liku dengan senyuman." ^_^

Happy Life Shoppe

Dapatkan banyak lagi design2 tudung yang menarik di Happy Life Shoppe ni.. Harga berpatutan.. Jom terjah sini : http://www.happylifeshoppe.com/ https://www.facebook.com/happylifeshoppe

Amalkan pemakanan sihat..

Agar anda lebih sihat dan bertenaga dengan minuman botani Eve Fiber Campuran minuman botani strawberry dengan bit merah dan lidah buaya. Membersih pengumpulan toksik dan logam berat menjadikan anda lebih bertenaga dan sihat. Kelebihan dan Kebaikan E.V.E Fiber: ✔Sangat berkesan untuk masalah sembelit (insyaaAllah) ✔Minuman diet serat E.V.E ialah minuman serat tinggi dan baik untuk kesihatan ✔Membersihkan pengumpulan toksik dan logam berat di dalam tubuh. ✔Menjana lebih tenaga dan menjadikan kesihatan lebih baik. ✔Meningkatkan penghadaman serta metabolism. ✔Mengurang kembung perut dan gas serta mempertingkatkan pengurangan berat badan. ✔Membersihkan parasit, cacing dan telur-telurnya. ✔Meningkatkan keupayaan tubuh untuk menyerap nutrisi dari makanan. ✔Mengurangkan kesakitan dan membina sistem imunisasi yang kuat. E.V.E Fiber mengandungi: ✔Psyllium husk ✔Serat larut ✔Fructooligosaccharides ✔Serat oat ✔Rumput barli ✔Serbuk lidah buaya ✔Ekstrak teh hijau ✔Serbuk bit merah ✔Asid

Anniversary Giveaway by Anadiera

Syarat Untuk Peserta daripada Anadiera : Buat entry yang bertajuk  'Anniversary Giveaway by Anadiera' Copy URL dibawah dan paste ruangan HTML di blog korang Follow blog Anadiera dan like Fanpage anadiera di sidebar :) Pastikan anda mengikut kesemua syarat samada daripada hanna / sponsor . jika tidak penyertaan anda dibatalkan ! Pengumuman Untuk Peserta Giveaway : Tarikh tutup giveaway pada  10 November 2013 Pemilihan pemenang berdasarkan Jumlah  TAG  paling banyak dan  TOP REFFERAL  .Selebihnya menggunakan random.org Pemenang akan diumumkan pada tarikh 12/13 November :)

Alhamdulillah, meningkat..

Alhamdulillah, jumlah sponsor meningkat lebih kurang RM481.80 .. Alhamdulillah. Ejulz x sangka yang begitu banyak jumlah yang ejulz dapat untuk contest yang akan ejulz buat nanti.. Ada yang sponsor dlm bentuk wang, topup dan barang2 jualan.. terima kasih ejulz ucapkan. Oleh kerana mendapat sambutan yang sponsor yang begitu menggalakkan, ejulz hanya akan terima permintaan untuk menjadi sponsor sehingga esok 08.11.2013 (Jumaat) jam 11.59 malam. Ini kerana ejulz akan awalkan contest ni. Hari sabtu ejulz nak pulun satu hari untuk buat draf contest. Insyaallah hari Ahad dah bermula. Kalau hari sabtu cepat ejulz siapkan mungkin akan bermula hari sabtu ni. Join jangan x join k. Senarai sponsor setakat hari ini : 1.  http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/ 2.  http://eymasu.blogspot.com/ 3.  http://hanazaty.blogspot.com/ 4.  http://sayacikummi.blogspot.com/ 5.  http://myalycia.blogspot.com/ 6.  http://www.jomsinggah.com/ 7.  http://myfamilyismyhappines.blogspot.com/ 8.  h

Jumlah sponsor lebih RM200

Alhamdulillah, nilai barangan yang disponsor telah melebihi RM200.. Terima kasih di atas budi baik semua sponsor2.. Semoga dimurahkan rezeki.. Berikut adalah senarai sponsor setakat ni. Ada pertambahan dari semalam.. 1.  http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/ 2.  http://eymasu.blogspot.com/ 3.  http://hanazaty.blogspot.com/ 4.  http://sayacikummi.blogspot.com/ 5.  http://myalycia.blogspot.com/ 6.  http://www.jomsinggah.com/ 7.  http://myfamilyismyhappines.blogspot.com/ 8.  http://dia-honey.blogspot.com/ 9.  http://akuainkausiapa.blogspot.com / 10. https://www.facebook.com/pages/Shape-Plus-Slimming-EVE-Registered-Agent/402283433153793 Alhamdulillah, ramai yang sudi sponsor utk contest ejulz ni.. Kepada yang masih berminat untuk sponsor boleh pm ejulz kat  https://www.facebook.com/EjulzBlogshop  k.. tq ^_^

GIVEAWAY 1 YEAR BLOG TENGKUBUTANG

Jom Join GA ni.. Klik banner kat atas.. Banyak hadiah menarik.. Jom join cepat!! ^_^

Senarai Sponsor

Update 6.11.2013 Setakat ni ada 4 orang sponsor, x termasuk hadiah dari ejulz sendiri. terima kasih diucapkan kepada yang sudi sponsor. Antara sponsor yang baik hati adalah : 1.  http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/ 2.  http://eymasu.blogspot.com/ 3.  http://hanazaty.blogspot.com/ 4.  http://sayacikummi.blogspot.com/ Peluang untuk menjadi sponsor masih terbuka. Kepada yang berminat menjadi sponsor boleh bagi maklumat seperti nama, link blog/page fb, barang yang ingin disponsor dan syarat (max 2 syarat) ke  https://www.facebook.com/EjulzBlogshop . Kesudian anda untuk jadi sponsor amatlah dihargai. Semoga anda semua dimurahkan rezeki.. amin

Mencari Sponsor Contest

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Buat julung kalinya ejulz ingat menganjurkan satu Contest.. Tajuk contest akan dimaklumkan kemudian.. Biarlah rahsia.. hehe. Ok, kepada yang sudi nak sponsor sila bagi maklumat yang diperlukan kat  https://www.facebook.com/EjulzBlogshop  k..  Nama : Link blog : Barang yg ingin disponsor : Syarat (Max 2) : 1)                               2) haHa.. tgk abg kat atas tu pun cari sponsor.. heHE *Sponsor dari anda ejulz ucapkan ribuan terima kasih yg x terhingga k.. Smoga dimurahkan rezeki anda..

Pengomen Tegar bagi Bulan Mac hingga Oktober 2013

Assalamuualaikum dan selamat pagi.. Selamat bercuti kepada adik2 yg bersekolah, yg tgh study mahupun yang bercuti kerja. Salam Maal Hijrah.. Ok, lama sudah ejulz x update pengomen tegar blog ejulz ni.. Kini tibalah masa ejulz update bagi menghargai mereka yang rajin komen kat blog ejulz yg x seberapa ni.. ^_^ Mulai 1 Disember 2013 ejulz cuma akan letak top 10 pengomen tegar pada bulan sebelumnya di dalam bloglist ejulz pada bulan berikutnya. Sebagai contoh, top 10 pengomen tegar pada bulan November 2013 ejulz akan letak di dalam bloglist pada 1 Disember 2013. Dan top 10 pengomen tegar pada bulan Disember 2013, ejulz akan jadikan bloglist pada 1 Januari 2014. Dan begitu juga dengan seterusnya. Dan bagi menghargai mereka yang sudi komen blog ejulz ni jugak, kepada top 10 pengomen tegar keseluruhan bagi tahun 2013 akan mendapat sedikit cenderahati daripada ejulz. Keputusannya akan diumum awal bulan Januari 2014 nanti. Semua ni tanda terima kasih ejulz kepada k0rang yg x jemu2 singgah