Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2020

Senarai Pengomen Tegar JAN 2020

Inilah senarai pengomen tegar blog ejulz untuk bulan JAN 2020 ni.. Terima kasih kerana sudi singgah & tinggalkan komen kat blog ejulz ni.. 1. http://al-pakri.blogspot.com 2. http://www.sunahsukasakura.com/ 3. http://www.mamapipie.com/ 4. http://tiaarasapphire.blogspot.com/ 5. https://www.uminazrah.com/ 6. http://aniesandyou.blogspot.com/ 7. http://misshamakeupstore.blogspot.com/ 8. http://warisanpetani.blogspot.com/ 9. https://rabiadawiyah21.blogspot.com/ 10. http://nurasyiqin201.blogspot.com/   Sekali lagi ejulz ucapkan jutaan terima kasih kerana sudi singgah kat teratak ejulz yang tak seberapa ni.. hehe. Yang belum follow diorang ni, silalah follow.. Diorang ni memang sporting. :)

Bloglist Segment 2020

  Jom meriahkan segmen ni pulak k.. Salam perkenalan dari ejulz :) follower ke #269 Reason why I want to be in your bloglist? because I want to be your blog friend. By joining this list, hope you find out my latest entry every day.. I hope everyday I will make the entry.. Harap2 la.. haha

Beeha Mencari Bloglist Baru

  Jom meriahkan segmen ni.. Klik banner jika nak join k..  Buat Beeha, salam perkenalan dari ejulz. Ejulz dah follow.. Selamat menambah kenalan blogger ya sahabat blogger sekalian.. :)      

Bisnes Sosial E-Commerce Fingo (3)

FINGO MENAWARKAN SATU MODEL BISNES YANG LUARBIASA DI MALAYSIA!   Ia suatu peluang perniagaan ecommerce kepada semua rakyat Malaysia yang sukar dilepaskan sama sekali. Bermula di Malaysia ke seluruh Asia Tenggara!! Bagaimana caranya? “ Bayangkan  ANDA sudah ada pasaraya online anda sendiri, puluhan ribu produk telah tersedia, kerja ANDA hanyalah beritahu dan ajak seberapa ramai orang untuk masuk dalam pasaraya online ANDA dengan menggunakan link referral jemputan anda untuk mula menjana income yang banyak setiap hari! Mereka shopping, anda akan terima komisyen. Barang memang murah kerana ianya direct dari kilang. Jika mereka memilih untuk buat bisnes juga, itulah team sales anda. Cara & panduan melakukannya semua telah disediakan. Kerja ANDA ikut sahaja! Duplicate, copy dan paste sahaja!! - Ianya mudah kan?”   Nak tahu lebih lanjut berkenaan FINGO ni? Hubungi:    https://bit.ly/3aZeslO  

Bukan Terbaik Buat Diriku

Tak perlu kau ucap kau bukan terbaik buat diriku, Sedang kau cuba menjadi yang terbaik untuk dirinya..

JANUARY GIVEAWAY by FHR

  Jom kita meriahkan GA ni.. Kenalan baru bagi ejulz.. Salam perkenalan buat FHR.. Kalau nak join klik banner kat atas tu k..  

Bisnes Sosial E-Commerce Fingo (2)

Fingo adalah Platform Sosial E-Commerce yang terbaru di Malaysia. Fingo merupakan platform membeli belah yang menawarkan pakej cashback, komisyen, insentif dan bonus-bonus tertentu kepada mereka yang layak menerimanya! Fingo menawarkan peluang kepada semua untuk sama-sama melakukan bisnes secara online atau offline bersamanya menggunakan konsep program affiliate. Fingo bukanlah.. XXX Bukan skim cepat kaya XXX Bukan skim pelaburan XXX Bukan syarikat MLM XXX Bukan syarikat investment XXX Bukan money game program XXX Bukan bisnes coin atau wang digital XXX Bukan bisnes ROI XXX Bukan skim duduk diam dapat duit! Nak tahu lebih lanjut berkenaan FINGO ni? Hubungi: https://bit.ly/3aZeslO

FIRUL Collections - KAIN LACE VIETNAM 3D

               KAIN LACE VIETNAM 3D SUDAH SAMPAI BARANG PANASSS..                     Berminat? Boleh hubungi taukey kat link ni --->  FIRULCollections    

Giveway bersama nieyl

  Jom support GA Cik Nieyl ni pulak k.. Nak join? klik banner kat atas tu..  

Segmen Bloglisted 2020 by Misya

Jom kita terjah masuk bloglist Misya ni.. hehehe Nak join klik banner kat atas tu k..

Bisnes Sosial E-Commerce Fingo

Apa Itu Perniagaan Sosial E-Commerce Fingo? Fingo adalah merupakan satu marketplace yang sama konsepnya seperti Shopee, Lazada, Carousell, Mudah dan lain-lainnya. Membezakan Fingo dengan marketplace yang disebutkan tadi adalah penjualnya (seller). Penjual di Shopee, Lazada, Corousell, Mudah dan lain-lain adalah datang dari user (pengguna) itu sendiri, manakala Aplikasi Fingo ini penjualnya adalah kilang-kilang besar di China, Malaysia dan juga seluruh dunia.  Shopper di Fingo layak menikmati ribuan produk yang disenaraikan dalam aplikasi Fingo ini dengan harga yang sangat-sangat murah (harga direct kilang), walaupun anda membeli dengan 1 unit sahaja. Menarik bukan?  Untuk maklumat lanjut, hubungi https://bit.ly/3aZeslO   Mulakan Bisnes Anda Hanya Dengan Menggunakan Telefon Pintar! Tidak Perlu Simpan Stok - Tidak Perlu Fikirkan Urusan Penghantaran - Tiada Risiko - Jaminan Kualiti - Khidmat Pelanggan Yang Efisien - Sistem Yang Maju - Puluhan Ribu Produk Ter

Cara Pengambilan G-Star IQ Booster

Cara Pengambilan G-Star IQ Booster Untuk kanak-kanak berusia 6 bulan - 1 Tahun, 1 biji 1 kali sehari Untuk kanak-kanak berusia 2 tahun - 6 tahun, 2 biji 1 kali sehari Untuk kanak-kanak berusia 7 tahun - 11 tahun, 2 biji pagi & 2 biji malam Untuk kanak-kanak berusia 12 tahun ke atas 2 biji pagi dan 2 biji malam Untuk kitak orang yang berada di Kuching, Sarawak boleh dapatkan G-Star tok dari Puan Rena

Jan Giveaway + BW by lieyzanordin

Jom join GA.. Lagi dan lagi.. hehehe   Join.. Jangan tak join k.. Kalau nak join, klik banner kat atas tu k..

January Giveaway by Awesome Dreamer

  Ok.. join GA ni pulak.. Salam perkenalan buat Awesome Dreamer.. Ejulz baru follow blog..  jom join ramai2.. Klik banner kat atas tu kalau nak join k..

Segmen Bloglist 2020

  Jom join segmen bloglist TiaraSapphire.. Klik banner jika nak join k.. :)\\  

Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipiedotcom

  Kali ni ejulz nak join GA mamapipiedotcom ni.. Harap ada rezeki kali ni.. Kalau ejulz menang apa2 hadiah pun ejulz terima.. hehehe Banyak hadiah2 menarik dari GA ni.. Join jangan tak join.. Kalau tak menang hadiah pun dapat menambah kenalan blogger pun dah syukur.. :) Ikutkan ejulz mana2 hadiah je kalau ada rezeki tapi kene pilih jugak.. Jadi ejulz pilih hadiah ke-3 la.. Nak hadiah kat isteri kalau ada rezeki.. hehe

Boling

Setiap tahun sekiranya ada peluang dan masa, ejulz dan kawan ejulz yang jarang balik kampung akan main boling. Masing2 merebut gelaran juara.. πŸ˜‚ Kali ni ejulz bawa Insyirah dan mamanya sekali.. Excited Insyirah pertama kali tengok suasana tempat main boling ni..  Kali ni ejulz menggunakan nama sebenar aka asrul.. Alhamdulillah di tahun 2020 ejulz berjaya merebut kembali kejuaraan setelah sekian lama kalah πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

SELAMAT TAHUN BARU 2020

Ejulz ucapkan Selamat Tahun Baru 2020. Semoga tahun 2020 memberi 1001 makna buat kita semua. Semoga kita memperoleh banyak kejayaan di tahun 2020. Semoga rezeki bertambah. Semoga kita sentiasa bahagia di sisi keluarga..