Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Friday, 23 October 2020

Share & Win tunai berjumlah RM4500

 Jom kita join contest ramai2. Mana tau ada rezeki anda. Kalau menang jgn lupa ejulz k. Hehhehe






Cara nak join mudah je. Klik link kat bawah ni..


Cepat tau. Sebab contest berakhir isnin ni..

Semoga ada rezeki kita kat sini..




Monday, 19 October 2020

Keputusan Giveaway by ejulz & raydah

 Assalamualaikum dan salam sejahtera buat sahabat2 blogger semua. Terima kasih ejulz ucapkan kerana anda tidak jemu2 singgah di blog ejulz yang tidak seberapa ini. Terima kasih juga ejulz ucapkan kepada sahabat2 yang sudi join giveaway ejulz untuk kali ini. Terima kasih kerana sudi support ejulz dalam blog.


Peserta yang bertuah untuk giveaway pada kali ini adalah:


-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-


Siapakah peserta no 16 yang bertuah ini?

Jom tengok SENARAI PESERTA


Kepada pemenang, boleh wasap ejulz untuk tuntut hadiah

 wasap --> https://bit.ly/3aZeslO

 

Tahniah kepada yang bertuah. Kepada yang belum dapat, cuba lagi di giveaway akan datang. Insyaallah ada rezeki anda nanti. Terima kasih sekali lagi ejulz ucapkan.

Saturday, 17 October 2020

Klik iklan dan dapat bayaran di UMVIDEON.PW

Assalamualaikum. Hari ni ejulz nak kongsi berkenaan satu web iklan berbayar.

Kerja mudah ni, takkan nak lepaskan peluang buat duit dengan YouTube. 

Selama ni youtubers yang dibayar, kali ni kita yang klik iklan pulak yang dapat bayaran๐Ÿ˜‚

Ejulz baru cuba. Tapi sebelum dapat keluarkan $ yang telah dikumpul, ejulz perlukan bantuan 30 orang untuk daftar di bawah link referrel ejulz. Ejulz sendiri belum pasti sama ada ia memang betul ataupun tidak. Jadi kalau dah cukup 30 orang berdaftar dari link ejulz, dan kalau dapat hasil tu nanti, ejulz akan share dalam entry terbaru nanti. Mohon bantu ya sahabat blogger semua.


Senang je, 

1) Daftar sini.. Klik sini

https://umvideon.pw/446639372035861/


Klik Registration dan isi ruangan....

Username:

Password:

Password repeat:

Email:

First name:

Last name:


2)Lepas daftar, boleh terus tekan mana² video yang bertanda harga, bermula $1-$30(kalau jumpa lebih tu rezeki lah)


3)PENTING!!! Jangan pause video, bila kita pause je terus cancel reward tu.Selepas habis video tekan "ENROOL $??" 


4)Kumpul dulu sampai $100 baru tekan withdraw(jangan tamak sangat awal2 dah nak withdraw)๐Ÿ˜Š


5)Selepas dah cukup $100, boleh pilih untuk withdraw ke account jenis apa, PayPal/credit card/BitCoin/Western union/bank account anda. 


6)Anda sudah jana pendapatan dengan menonton video YouTube๐Ÿ˜Š


P/s : video mungkin panjang berdasarkan harga pilihan kita. 


 *#* *Dapatgajiyoutuber*

 

Rezeki halal dikongsi bersama ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š






Tuesday, 13 October 2020

Kenangan Majlis Persaraan Mdk Mentua

Mak mentua telah berkhidmat sebagai guru selama 27 tahun. Dan memilih bersara wajib pada usia 55 tahun. Semoga dipermudahkan urusan dalam tempoh persaraan.

 
































Friday, 9 October 2020

Giveaway by ejulz & raydah



Syarat2 Penyertaan Giveaway by ejulz & raydah

1. Terbuka buat blogger yang menetap di Malaysia sahaja;
2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway by ejulz & raydah". Letak banner di atas dan backlink ke post ini;
3. Follow blog ejulz dan raydah;
4. Follow youtube ejulz dan raydah;
5. Tinggalkan penyertaan korang di post ini;
6. Pemilihan pemenang dengan menggunakan random.org dan hadiah RM20 untuk seorang pemenang.

Tarikh Tamat : 15 OKTOBER 2020

SENARAI PESERTA:

23. TAMAT

TERIMA KASIH SENTIASA SUPPORT EJULZ..


Tuesday, 6 October 2020

Aplikasi BIGO

 Assalamualaikum dan dalam sejahtera buat sahabat2 blogger semua. Hari ini ejulz nak berkongsi berkenaan aplikasi BIGO. Anda pernah dengar tsk berkenaan aplikasi ni? Bagi yang tahu aplikasi ni, apa pandangan anda tentangnya?

Sejujurnya ejulz berpandangan negatif berkenaan aplikasi ni pada awalnya. Tetapi apabila ejulz ada terbaca yang kita boleh jana income dan beroleh pendapatan dalam BIGO ni, ejulz pun cubalah selidik sendiri. 

Hinggalah ejulz terjumpa live seorang pengguna BIGO yang menggelar dirinya sebagai daddy. Dia banyak mengajar pengguna baru aplikasi ni bagaimana menjana pendapatan dari BIGO dan mengajar function button2 yg ada dalam BIGO.

Dulu ejulz ingatkan pengguna BIGO ni saja suka2 buat live, rupanya mereka bekerja dengan BIGO. Ada yang sekadar buat partime. Ada yang mengejutkan mereka bekerja sepenuh masa dengan BIGO dengan menjadi host.

Bagi yang tak kenal BIGO ni mesti beranggapan main BIGO ni sia-sia dan tak berfaedah. Sama seperti anggapan ejulz sebelum mengenal BIGO ni dengan lebih lanjut. Dalam BIGO ni banyak bakat yang boleh kita tengok. Ada yang berbakat menjadi DJ. Selain tu ada yang berbakat dalam nyanyian, bermain alat muzik dan macam2 lagi. Kita juga boleh tengok movie secara live. Seperti di blog kita mengharap dapat mengenali kawan2 baru, begitu juga dalam BIGO. Dalam blog ada sahabat buat contest/giveaway, dalam BIGO pun ada.




Dalam BIGO ni, kita boleh join mana2 family. Family ni kira macam group BIGO la. Ejulz join family Amar Asyraf. Kenal tak?



Tengah buat draf entry tadi, tengok ada notifikasi Amar Asyraf tengah buat live di BIGO. Ramai ejulz jumpa artis2 yang main BIGO untuk tambah pendapatan. Antaranya live artis yg pernah ejulz tengok adalah Felix AF, Adam Shah, Talha Harith, Micheal Ang, Shajiri.

Setiap sesuatu ada baik dan ada buruknya. Seperti yg ejulz katakan tadi kita boleh dapat jana pendapatan dan melihat bakat2 yang ada dalam BIGO. Dan yg negatifnya ada yg menggunakan cara yang tidak begitu elok untuk mendapat perhatian iaitu dari bahasa yang agak kasar dan berpakaian seksi. 


Thursday, 1 October 2020

Senarai Pengomen Tegar SEPT 2020



 Terima kasih kepada yang sudi singgah dan komen di blog ejulz..



SENARAI PENGOMEN TEGAR SEPT 2020


1. http://zieyaweasley.blogspot.com/

2. http://warisanpetani.blogspot.com/

3. https://www.tiarasaphire.com/

4. https://tetikusmerah.blogspot.com/

5. http://www.duniashida.com/

6. http://www.mamapipie.com/

7. https://karyaku-paridahishak.blogspot.com/

8. https://www.farhanajafri.com/

9. http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

10. https://www.syaznirahim.com/


Follow diorang kat atas tu k.. Semua sporting..




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...