Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2020

Share & Win tunai berjumlah RM4500

 Jom kita join contest ramai2. Mana tau ada rezeki anda. Kalau menang jgn lupa ejulz k. Hehhehe Cara nak join mudah je. Klik link kat bawah ni.. https://go.crimebites.co/ref/Yw48652445 Cepat tau. Sebab contest berakhir isnin ni.. Semoga ada rezeki kita kat sini..

Keputusan Giveaway by ejulz & raydah

  Assalamualaikum dan salam sejahtera buat sahabat2 blogger semua. Terima kasih ejulz ucapkan kerana anda tidak jemu2 singgah di blog ejulz yang tidak seberapa ini. Terima kasih juga ejulz ucapkan kepada sahabat2 yang sudi join giveaway ejulz untuk kali ini. Terima kasih kerana sudi support ejulz dalam blog. Peserta yang bertuah untuk giveaway pada kali ini adalah: - - - - - - - - - - - - - Siapakah peserta no 16 yang bertuah ini? Jom tengok SENARAI PESERTA Kepada pemenang, boleh wasap ejulz untuk tuntut hadiah  wasap --> https://bit.ly/3aZeslO   Tahniah kepada yang bertuah. Kepada yang belum dapat, cuba lagi di giveaway akan datang. Insyaallah ada rezeki anda nanti. Terima kasih sekali lagi ejulz ucapkan.

Kenangan Majlis Persaraan Mak Mentua

Mak mentua telah berkhidmat sebagai guru selama 27 tahun. Dan memilih bersara wajib pada usia 55 tahun. Semoga dipermudahkan urusan dalam tempoh persaraan.  

Giveaway by ejulz & raydah

Syarat2 Penyertaan Giveaway by ejulz & raydah 1. Terbuka buat blogger yang menetap di Malaysia sahaja; 2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway by ejulz & raydah". Letak banner di atas dan backlink ke post ini; 3. Follow blog ejulz dan raydah ; 4. Follow youtube ejulz dan raydah ; 5. Tinggalkan penyertaan korang di post ini; 6. Pemilihan pemenang dengan menggunakan random.org dan hadiah RM20 untuk seorang pemenang. Tarikh Tamat : 15 OKTOBER 2020 SENARAI PESERTA: 1. https://www.kasihjuju.com/2020/10/giveaway-by-ejulz-raydah.html 2. https://thejagungspirasi.blogspot.com/2020/10/giveaway-by-ejulz-raydah.html 3. https://pemudattbc.blogspot.com/2020/10/giveaway-by-ejulz-raydah.html 4. https://www.shikinrazali.com/2020/10/giveaway-by-ejulz-raydah.html 5. http://www.ombakbergigi.com/2020/10/giveaway-by-ejulz-raydah.html 6. https://ikashoid.blogspot.com/2020/10/giveaway-by-ejulz-raydah.html 7. https://www.tiarasaphire.com/2020/10/giveaway-by-ejulz-raydah.html 8. https://www.fa

Aplikasi BIGO

 Assalamualaikum dan dalam sejahtera buat sahabat2 blogger semua. Hari ini ejulz nak berkongsi berkenaan aplikasi BIGO. Anda pernah dengar tsk berkenaan aplikasi ni? Bagi yang tahu aplikasi ni, apa pandangan anda tentangnya? Sejujurnya ejulz berpandangan negatif berkenaan aplikasi ni pada awalnya. Tetapi apabila ejulz ada terbaca yang kita boleh jana income dan beroleh pendapatan dalam BIGO ni, ejulz pun cubalah selidik sendiri.  Hinggalah ejulz terjumpa live seorang pengguna BIGO yang menggelar dirinya sebagai daddy. Dia banyak mengajar pengguna baru aplikasi ni bagaimana menjana pendapatan dari BIGO dan mengajar function button2 yg ada dalam BIGO. Dulu ejulz ingatkan pengguna BIGO ni saja suka2 buat live, rupanya mereka bekerja dengan BIGO. Ada yang sekadar buat partime. Ada yang mengejutkan mereka bekerja sepenuh masa dengan BIGO dengan menjadi host. Bagi yang tak kenal BIGO ni mesti beranggapan main BIGO ni sia-sia dan tak berfaedah. Sama seperti anggapan ejulz sebelum mengenal BIG

Senarai Pengomen Tegar SEPT 2020

 Terima kasih kepada yang sudi singgah dan komen di blog ejulz.. SENARAI PENGOMEN TEGAR SEPT 2020 1. http://zieyaweasley.blogspot.com/ 2. http://warisanpetani.blogspot.com/ 3. https://www.tiarasaphire.com/ 4. https://tetikusmerah.blogspot.com/ 5. http://www.duniashida.com/ 6. http://www.mamapipie.com/ 7. https://karyaku-paridahishak.blogspot.com/ 8. https://www.farhanajafri.com/ 9. http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/ 10. https://www.syaznirahim.com/ Follow diorang kat atas tu k.. Semua sporting..