Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Monday, 19 October 2020

Keputusan Giveaway by ejulz & raydah

 Assalamualaikum dan salam sejahtera buat sahabat2 blogger semua. Terima kasih ejulz ucapkan kerana anda tidak jemu2 singgah di blog ejulz yang tidak seberapa ini. Terima kasih juga ejulz ucapkan kepada sahabat2 yang sudi join giveaway ejulz untuk kali ini. Terima kasih kerana sudi support ejulz dalam blog.


Peserta yang bertuah untuk giveaway pada kali ini adalah:


-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-


Siapakah peserta no 16 yang bertuah ini?

Jom tengok SENARAI PESERTA


Kepada pemenang, boleh wasap ejulz untuk tuntut hadiah

 wasap --> https://bit.ly/3aZeslO

 

Tahniah kepada yang bertuah. Kepada yang belum dapat, cuba lagi di giveaway akan datang. Insyaallah ada rezeki anda nanti. Terima kasih sekali lagi ejulz ucapkan.

20 comments:

  1. Tahniah kepada pemenang ๐Ÿ˜€

    ReplyDelete
  2. Tahniah diucapkan buat pemenang!!^^ #16 tu

    ReplyDelete
  3. Selamat untuk pemenang nomor 16.
    Semoga nantinya aku jadi pemenangnya (◠‿◕)

    ReplyDelete
  4. Tahniah! alamak..shida join tp xtau kpe x anta penyertaan kat komen ^_^ huhuuu

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada peserta yang terpilih

    ReplyDelete
  6. Haha nama saya tak jauh pun dengan peserta no.16 tu .Tapi apa pun tahniah untuk pemenang

    ReplyDelete
  7. tahniah kepada yang menang yeayyy

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...