Iklan

My BloggerMy Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Monday, 22 February 2021

ππ€π’πˆ 𝐀𝐑𝐀𝐁 πŒπ€ππƒπ˜ πŒπ„πƒπˆππ€


 



.
.
Memperkenalkan, KIT NASI ARAB MANDY MEDINA.
.

 
Masak nasi arab yang sedap setaraf restoran terkenal kini bukan benda susah, cuma 15 minit jer, rasa macam ada kat Madina, teringat kenangan buat umrah. Semuanya kerana Kit Nasi Arab Mandy Medina. 
 


 
.
==========================================
πŸ’ 𝐒𝐄𝐁𝐀𝐁 πŠπˆπ“ ππ€π’πˆ 𝐀𝐑𝐀𝐁 πŒπ€ππƒπ˜ πŒπ„πƒπˆππ€ π‹π€π‘πˆπ’ π“π„π‘π”πŠπ™
==========================================
πŸ’―ORI ARAB, Adunan khas dari Chef Arab kami.
πŸ’―SENANG MASAK, 15 minit jerr.
πŸ’―DISUKAI KANAK-KANAK, Ramai pelanggan repeat sebab anak2 suka
πŸ’―BAHAN PREMIUM & MAHAL, Hanya bahan gred AAA kami pilih.
.
.
✅ Beras 500gram
✅ Stok Ayam
✅ Serbuk Pewarna Nasi Mandy
✅ Rempah Mandy & Daun Bay
 
wasap saya sekarang
 
Nak oder terus pun boleh. Mudah je. Klik link & terus buat tempahan 😍😍

 

Thursday, 11 February 2021

Vitamin Minda & Immunity G-Star


Ibu Ayah susah hati sebab anak tak fokus masa Sesi PDPR? 
 
J.o.m kembalikan fokus dan minat belajar anak dengan Vitamin Minda & Immunity G-Star. πŸ‘ 
 
TINGKATKAN IMUNISASI TINGKATKAN KEPINTARAN

 

May be an image of text that says 'STAR terdiri daripada 3 jenis G-Star KIDS Khas untuk kanak-kanak 1 tahun sehingga 11 tahun didatangi dengan dua perisa, coklat & buah-buahan. nΰΈ­ΰΈ” Vteen ENHANCE Khas untuk remaja 12 tahun sehingga dewasa. G-ITAL Enhance Enhance הוודי××” Biokare ENHANCE Khas untuk kanak-kanak 1 tahun sehingga dewasa. Sesuai seisi keluarga. Allergy Felet Aleray Ha ced 600'May be an image of 2 people, food and text

Berminat? boleh hubungi seller di FB

 

 

Keputusan Giveaway by ejulz & anakdenesor


 Assalamulaikum dan salam sejahtera buat sahabat2 blogger semua..

Terlebih dahulu ejulz ingin memohon maaf di atas kelewatan mengumumkan keputusan untuk GA bulan lepas yang berakhir pada 31 JAN 2021. Terima kasih ejulz ucapkan buat sahabat2 yang sudi memeriahkan GA ejulz pada kali ini. Tanpa sokongan anda semua aktiviti di blog ini tidak akan bermakna. Ok, tanpa membuang masa ejulz ingin mengumumkan keputusan untuk GA bulan JAN 2021 lepas.

Pemenang yang bertuah pada kali ini adalah:

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-


Peserta yang ke-16 daripada 21 penyertaan.

Kepada pemenang boleh wasap ejulz ---> https://bit.ly/3aZeslO

Tahniah ejulz ucapkan.

SENARAI PESERTA

Kepada yang belum bertuah boleh mencuba lagi GA terakhir ejulz pada FEB 2021 ni. Semoga ada rezeki anda. Insyaallah kalau ada sponsor lagi, ejulz akan teruskan GA ni bagi memeriahkan dunia blogger.

 Kepada yang berminat untuk sponsor boleh wasap ejulz ---> https://bit.ly/3aZeslO



Monday, 1 February 2021

Giveaway by ejulz & atiehilmi



Syarat2 Penyertaan Giveaway by ejulz & atiehilmi

1. Terbuka buat blogger yang menetap di Malaysia sahaja;
2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway by ejulz & atiehilmi". Letak banner di atas dan backlink ke post ini;
3. Follow blog ejulz dan atiehilmi;
4. Follow youtube ejulz dan atiehilmi;
5. Tinggalkan penyertaan korang di post ini;
6. Pemilihan pemenang dengan menggunakan random.org dan hadiah RM20 untuk seorang pemenang.

Tarikh Tamat : 28 FEBRUARI 2021

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...