Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2021

๐๐€๐’๐ˆ ๐€๐‘๐€๐ ๐Œ๐€๐๐ƒ๐˜ ๐Œ๐„๐ƒ๐ˆ๐๐€

  . . Memperkenalkan, KIT NASI ARAB MANDY MEDINA. .   Masak nasi arab yang sedap setaraf restoran terkenal kini bukan benda susah, cuma 15 minit jer, rasa macam ada kat Madina, teringat kenangan buat umrah. Semuanya kerana Kit Nasi Arab Mandy Medina.      . ========================================== ๐Ÿ’ ๐’๐„๐๐€๐ ๐Š๐ˆ๐“ ๐๐€๐’๐ˆ ๐€๐‘๐€๐ ๐Œ๐€๐๐ƒ๐˜ ๐Œ๐„๐ƒ๐ˆ๐๐€ ๐‹๐€๐‘๐ˆ๐’ ๐“๐„๐‘๐”๐Š๐™ ========================================== ORI ARAB, Adunan khas dari Chef Arab kami. SENANG MASAK, 15 minit jerr. DISUKAI KANAK-KANAK, Ramai pelanggan repeat sebab anak2 suka BAHAN PREMIUM & MAHAL, Hanya bahan gred AAA kami pilih. . . Beras 500gram Stok Ayam Serbuk Pewarna Nasi Mandy Rempah Mandy & Daun Bay   wasap saya sekarang   https://wa.link/4s9pij   Nak oder terus pun boleh. Mudah je. Klik link & terus buat tempahan https://malaysianlove.onpay.my/order/form/dsc_NAT00/130

Vitamin Minda & Immunity G-Star

Ibu Ayah susah hati sebab anak tak fokus masa Sesi PDPR?    J.o.m kembalikan fokus dan minat belajar anak dengan Vitamin Minda & Immunity G-Star.     TINGKATKAN IMUNISASI TINGKATKAN KEPINTARAN   Berminat? boleh hubungi seller di FB    

Keputusan Giveaway by ejulz & anakdenesor

 Assalamulaikum dan salam sejahtera buat sahabat2 blogger semua.. Terlebih dahulu ejulz ingin memohon maaf di atas kelewatan mengumumkan keputusan untuk GA bulan lepas yang berakhir pada 31 JAN 2021. Terima kasih ejulz ucapkan buat sahabat2 yang sudi memeriahkan GA ejulz pada kali ini. Tanpa sokongan anda semua aktiviti di blog ini tidak akan bermakna. Ok, tanpa membuang masa ejulz ingin mengumumkan keputusan untuk GA bulan JAN 2021 lepas. Pemenang yang bertuah pada kali ini adalah: - - - - - - - - - - - - - - - - - - Peserta yang ke-16 daripada 21 penyertaan. Kepada pemenang boleh wasap ejulz ---> https://bit.ly/3aZeslO Tahniah ejulz ucapkan. SENARAI PESERTA Kepada yang belum bertuah boleh mencuba lagi GA terakhir ejulz pada FEB 2021 ni. Semoga ada rezeki anda. Insyaallah kalau ada sponsor lagi, ejulz akan teruskan GA ni bagi memeriahkan dunia blogger.  Kepada yang berminat untuk sponsor boleh wasap ejulz ---> https://bit.ly/3aZeslO

Giveaway by ejulz & atiehilmi

Syarat2 Penyertaan Giveaway by ejulz & atiehilmi 1. Terbuka buat blogger yang menetap di Malaysia sahaja; 2. Buat satu entri bertajuk " Giveaway by ejulz & atiehilmi ". Letak banner di atas dan backlink ke post ini; 3. Follow blog ejulz dan atiehilmi ; 4. Follow youtube ejulz dan atiehilmi ; 5. Tinggalkan penyertaan korang di post ini; 6. Pemilihan pemenang dengan menggunakan random.org dan hadiah RM20 untuk seorang pemenang. Tarikh Tamat : 28 FEBRUARI 2021 SENARAI PESERTA : 1. https://pemudattbc.blogspot.com/2021/02/giveaway-by-ejulz-atiehilmi.html 2. https://www.shidaradzuan.com/2021/02/giveaway-by-ejulz-atiehilmi.html 3. https://zieyaweasley.blogspot.com/2021/02/giveaway-by-ejulz-atiehilmi.html 4. https://www.tiarasaphire.com/2021/02/giveaway-by-ejulz-atiehilmi.html 5. https://www.farhanajafri.com/2021/02/giveaway-by-ejulz-atiehilmi.html 6. https://www.shikinrazali.com/2021/02/giveaway-by-ejulz-atiehilmi.html 7. https://www.aienienka.com/2021/02/giveaway-by-ejulz