Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2019

Alhamdulillah dapat hadiah

Terima kasih Anies kerana sudi bagi hadiah kat ejulz..   Jom terjah blog Anies ..    

Giveaway PantangPlus.com Di Mialiana.com

PantangPlus.com – Pakej berpantang selepas bersalin Baca kisah benar ini dulu, dari pengasas PantangPlus , Puan Zamzana Mohd Arifin: “ Semasa berpantang anak pertama, ada seorang makcik tukang urut selepas bersalin ini, mengurut belakang saya dengan kaki dia. Tiba-tiba, dia tergelincir sebab berminyak. Dipendekkan cerita, tulang belakang saya hampir retak. Saya terpaksa buat ‘check-up’ dengan doktor pakar selama 6 bulan. ” Kini, boleh ‘ booking online ’ Antara sebab PantangPlus diwujudkan, saya tidak mahu orang lain merasai keperitan berpantang kerana salah pilih tukang urut wanita . Di PantangPlus, semua bidan atau tukang urut selepas bersalin kami disaring terlebih dahulu, terlatih, berpengalaman dan mempunyai sijil. Paling penting, semuanya orang tempatan. Di PantangPlus juga, pakej berpantang kami lengkap, termasuk penjagaan ibu, penjagaan bayi dan makanan pantang . ‘ Confinement lady ’ akan menjaga dengan penuh kasih sayang. Boleh lihat senarai p

Doodle Planner 2019 Giveaway

  Jom sama2 kita meriahkan GA ni.. Harap2 ejulz dapat planner ni.. Banyak perancangan ejulz tahun ni.. Dah lama x dapat planner percuma. Kalau kat tempat lama tiap2 tahun dapat. Bos dapat, ejulz pun dapat. hehe. Tapi sejak pindah kat tempat sekarang ni, x pernah dapat. Kalau dapat pun planner tahun yang dah berlalu.. huhu  Terima kasih Shikin Razali sebab sudi tag ejulz. Kali ni ejulz nak tag top commentator blog ejulz setakat 20 FEB 2019 ni iaitu Dear Anies ^_^  

Giveaway Cash Blogger Malaysia

Hello Blogger Malaysia! Elih dengan kerjasama blogger Cik Akak nak berkongsi sedikit rezeki dalam Giveaway Cash Blogger Malaysia bermula pada 13 Febuari 2019 (Rabu) sehingga berakhir pada 27 Febuari 2019 (Rabu) jam11:59 malam. Giveaway ini akan berlangsung selama 2 minggu sahaja, bloggers sekalian perlu cepat kalau tak nak terlepas peluang memenangi hadiah bertuah giveaway ini. "Tuah ayam nampak dikaki, Tuah manusia siapa yang tahu"! Syarat Penyertaan Giveaway & Hadiah Giveaway boleh semak di Blog Elih Japahar atau klik banner diatas. Marilah join beramai-ramai. Giveaway ini dianjurkan oleh www.elihjapahar.net [ Elih Japahar ] dengan kerjasama www.sweetyzhanieyz83.blogspot.com [ Cik Akak ] ** support giveaway ini ya, thanks!

Mohon like page fb ejulz

Alhamdulillah.. Perniagaan secara sambilan mendapat sambutan.. Jadi mengembangkan lagi perniagaan kecil-kecilan ni, ejulz telah buat satu page fb. Harap sahabat2 blogger semua sudi like page ni k.. Terima kasih ^_^ Page FB : Aiskrim Legend Kuching

BIRTHDAY GIVEAWAY BY YAYAAZURA.COM

   Ejulz nak ucapkan Happy Birthday kepada Yaya Azura. Semoga dipanjangkan usia, sentiasa berada dalam keadaan sihat, dimurahkan rezeki & sentiasa bahagia disamping keluarga. Amin..

#RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip

  OK. Ejulz nak ucapkan Hepy Birthday in advance. Semoga dipanjangkan usia, sihat selalu, dimurahkan rezeki dan sentiasa bahagia bersama keluarga. Ejulz teka bday Mrs Pip jatuh pada 18 FEB 1979. Betul tak? hehehe      

Apakah ini?

Tak faham sangat bahasa omputeh ni.. πŸ˜‚

Aiskrim Kuching (Malaysia)

Alhamdulillah Pakej B (50 pcs + Free 5 pcs) dah siap.. Balik kerja nanti COD.. Yang berada di Kuching kalau nak order boleh pm ejulz k.. ^_^ #RezekiInsyirah  

Jom tambah ilmu marketing secara atas taliian

Siapa nak belajar dapatkan Ratusan like di FB dan seterusnya jadikan FB sebagai MESIN CETAK DUIT? Siapa nak hasil jualan laris sampai tak menang tangan? Haaa. Ejulz ada kenal dengan seorang pakar iaitu Cekgu Daus. Jom sama2 kita belajar. Bisnes sangat penting dalam membina brand. Kerana daripada sana kita akan dapat trust.  Kelas ni adalah Kelas belajar bersama Cekgu Daus. Yuran kelas Rm 99.90. Kalau kat luar sana mesti tak dapat nilai ni kan? Semua main ribu-ribu ringgit. Tapi sekarang ni Offer hanya RM50 bila bila daftar direct melalui kami alumni kelas Cekgu Daus. Haaa. Siap ada diskaun lagi. RM50 untuk kelas selama 9 hari. Kelas hanya melalui telegram dan facebook sahaja. Selepas kelas 9hari ini apa yang anda bakal jadi 1. Like Dan Komen FB meningkat Ratus2 Di FB. 2. Anda Mula Bina Trust pada audience Anda dan semakin diingati. 3. Anda Akan ada raving fan yang membuatkan anda sentiasa Digilai 4. Anda Akan Nampak Jelas IMPIAN anda dan bersedia untuk g