Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Monday, 11 February 2019

Mohon like page fb ejulz







Alhamdulillah.. Perniagaan secara sambilan mendapat sambutan.. Jadi mengembangkan lagi perniagaan kecil-kecilan ni, ejulz telah buat satu page fb. Harap sahabat2 blogger semua sudi like page ni k.. Terima kasih ^_^






26 comments:

  1. buleh2 klu dpt rasa sekali aiskrim yg sedap tu lg best... kita dpt tgk jelah

    ReplyDelete
  2. Ok dah like :) Bestnya kalau jual dekat sini. Mesti beli tiap hari. Heheheh

    ReplyDelete
  3. nanti abam kie pi klik like, ya?

    ReplyDelete
  4. woaah sedapnya nampak !! ini eskrim klasik ni..
    sampai skrng orang suka =D

    ReplyDelete
  5. done like. good luck..kalau dekat boleh order aiskrim nampak sedap...

    ReplyDelete
  6. Saya dah like wak, semoga sentiasa murah rezeki ye :)

    ReplyDelete
  7. alorhh kiut jak ada page...ok, like like

    ReplyDelete
  8. Aiskrim malaysia..teringat dulu zaman sekolah asal balik sekolah je mesti akan beli aiskrim malaysia

    ReplyDelete
  9. p/s ejulz ni no tracking

    LE169842374MY

    ReplyDelete
  10. dah like dah. smoga murah rezeki sentiasa ejulz

    ReplyDelete
  11. Semoga semua urusan dipermudahkan, done follow :)

    ReplyDelete
  12. Aik rajin nya abg kita nie berniaga... ice krim malaysia plK hehe... jemput singgah blog kami...
    Http://sihijo.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Wah! tahniah semoga terus maju jaya.
    In Sya Allah nanti Mrs. A like

    ReplyDelete
  14. Dah like dah.. Nampak sedap jea aiskrim nie.. macam-macam perisa..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...