Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Thursday, 7 February 2019

Apakah ini?


Tak faham sangat bahasa omputeh ni.. 😂



16 comments:

  1. Ni pasal yang Google+ nak shutting down tu, jadi semua widget Google+ dalam blog diminta buang jauh2 :) Hehe

    ReplyDelete
  2. apa ya? kenak sik nampak apa2..hahahah

    ReplyDelete
  3. dgr nya diorg nk hapuskan google+ soon

    ReplyDelete
  4. >>> https://belogsjm.blogspot.com/2019/02/kemas-kini-pada-google-dan-blogger.html

    ReplyDelete
  5. Hurmm selama ni Rabia Guna Google plus ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ejulz x berapa suka sebenarnya. tp tak tau la kalau auto setting. ejulz x pandai sgt main coding ni. hehe

      Delete
  6. Lepas ni Google+ dah takde. So reminder dari Google utk save apa-apa yg berkaitan Google+. Tapi sayang jugak sebab banyak juga trafik datang dari situ.

    ReplyDelete
  7. Google+ dah nak dihapuskan dah. Kuatkuasa 2hb4 ni xda dah ianya

    ReplyDelete
  8. Lepas Ni dah xde Google+ nasib baik ejulz Guna Komen blogger kalau Guna google+ habis banti Semua hilang

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...