Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2014

Rindu berblog..

Assalamualaikum.. Ermmmm.. Baru lepas tgk cerita tv3. Selamat pengantin baru madu ker apa nama cite tu.. hehe.. Dah lama dah x update blog ni.. Dah berhabuk dah blog ni.. kesian xde orang nak bersihkan.. hehe.. Ermmm.. tengah mencari blogger2 Kuching.. Nak asah sikit kepala ni fikir apa nak update dlm blog.. heHe.. *Sapa2 blogger2 Kuching berik link ktk orang dlm ruangan komen dibah ya k. hehe ^_^

Sekadar peringatan bersama

Important info: ✅Pass 2 all your contacts. Dr Hardik Shah, CMO, Civil Hospital Mumbai This message is from a group of Doctors in India: (forwarded in public interest) 1) Do not drink APPY FIZZ. It contains Cancer causing agent.. 2) Don't eat Mentos before or after drinking Coke or Pepsi because the Person will die immediately as the mixture becomes CYANIDE.. 3) Don't eat Kurkure because it contains high amount of Plastic. If you don't believe burn Kurkure and you can see Plastic melting.! (News report from "Times of India") 4) Avoid these Tablets, they are very dangerous: * D-cold * Vicks Action-500 * Actified * Coldarin * Cosome * Nice * Nimulid * Cetrizet-D They contain Phenyl Propanol-Amide PPA. Which causes Strokes & Are banned in USA...! Whatsapp is free so Fwd to as many as u can  it might help someone Dr.  of the United States has found  new cancer in human beings, caused by Silver Nitro Oxide. Whenever you buy rechar

Pencarian Agen Dropship

Agen Dropship diperlukan segera.. * Tak perlu keluar modal * Tak perlu simpan stok *Hanya iklan dan dapatkan pelanggan di kawasan anda Hanya kepada yang betul2 mahu cari pendapatan. Hanya  orang dari setiap negeri diperlukan.. JOHOR 1. SITI NOR REZZALAH BINTI MOHD RAZAK 2. FARAHANA HOOD 3.  4.  5.  PERLIS 1. NURUL ATHIRAH BINTI MAT ISHAK 2.  3.  4.  5.  SARAWAK 1. FYNA 2.  3.  4.  5.  SELANGOR 1. YUSNIRA MUHAMMAD RUSOK 2.  3.  4.  5.  MELAKA 1. VALARMATHI A/P PATMANATHAN 2.  3.  4.  5.  SABAH 1. NOREZNA SAFRIZA 2.  3.  4.  5.  Lain2 negeri belum ada pendaftaran.. Cepat daftar PERCUMA segera. Hanya kepada yang serius mahu cari pendapatan.. Kepada yang berminat, bagi Nama, Alamat, No tel dan link fb ke SINI Dropship barang apa? Barang2 kat bawah ni.. ^_^

Birthday Giveaway by Shad

Terima kasih Cik Adda atas jemputan.. Kawan2 mari join GA ni.. hEpy bDay buat Shad.. Semoga panjang umur, murah rezeki dan bahagia di samping keluarga.. Klik Banner untuk Join Birthday Giveaway by Shad dianjurkan oleh Shad dan disponsor oleh    Rexylla  |  Anies  |  WawaAshihara  |  Ruqaiyah  |  Amalia Zakiah    Emi Amirah  |  Nur Atiqah  |  Julia Jamaluddin  |  Ain  |  Rara Farhana Good Luck!