Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2021

Menang 3 tahun lepas, baru dapat hadiah tahun 2021

 Menang Giveaway Syawal 2018, Syawal 2021 baru dapat hadiah. Ejulz tak perasan pun ejulz menang GA ni.. hehe. Memang terbaek la Tarot. Boleh track semula pemenang yang belum dapat hadiah 3 tahun lepas. http://tarotthefool.blogspot.com/2018/08/pemenang-pemenang-syawalgiveaway-my.html Terima kasih Tarot. Korang boleh follow beliau..

Happy Birthday Giveaway by Abam Kie

 Jom join GA yang Abam Kie buat.   Ejulz ingin mengucapkan Selamat Hari Lahir buat Abam Kie..   <3 SEMOGA dipanjangkan usia <3 SEMOGA diberkati usia <3 SEMOGA dipermudahkan segala urusan <3 SEMOGA dimurahkan rezeki <3 SEMOGA sukses dalam kerjaya

Lama menyepi ni..

 Assalamualaikum sahabat2 blogger semua Lama dah menyepi ni.. Dah bersawang dah blog ejulz ni. hehe. Alhamdulillah 04.04.2021 ejulz dan isteri telah dianugerahkan seorang putera. Sebulan ejulz cuti jaga isteri tengah berpantang di kampung. hehe. Nasib baik bos luluskan. hehe. Dah kurang masa nak buka blog sebab nak tolong uruskan anak2.  Macam dah tak reti nak menulis panjang2 kat blog ni. Dah lama sangat tak menulis ni. hehe. Ok bai. hehe **Semoga sahabat2 semua sihat selalu, dijauhi dari penyakit covid dan dipermudahkan segala urusan.