Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2014

Alat pengesan kehamilan dan kesuburan

Salam.. lama rasanya ejulz x update.. Sory sibuk sikit.. ermm.. sibuk banyak kot.. hehehe.. Ejulz xde idea nak update sebenarnya.. Ni pun sebab nak tolong kawan promote barang dia.. Just bantu kawan2.. Harga : RM15 (10 paket) tambah postage RM10 kalau berminat boleh pm ejulz k. Inbox fb @ weechat 016-6034067 Jemput like page ni k -----> EjulzBlogshop Tolong hadiahkan ejulz INI , INI dan INI k.. heHehe.. tQ

Larian Jogathon Sempena Hari Polis Yang Ke-207

Turun dari rumah pukul 0600.. Hujan turun dgn lebat.. Kerana arahan bos suruh turut serta ejulz terpaksa gagahkan kaki naik motor pergi ke tempat larian. heHe. Najib baik sampai sana tak hujan. Boleh laa lari sampai ke garisan penamat. Jumlah penyertaan lebih kurang 5000 orang.. Walaupun ramai, Alhamdulillah ejulz dapat habiskan larian dan mendapat tempat top 30.. Tapi malangnya hadiah utk 3 pemenang sahaja.. hehe Tidak berputus asa di situ, ejulz menunggu cabutan nombor bertuah. Nombor ejulz 2896.. Tunggu punya tunggu nombor 2894 yang keluar.. sikit lagi kene.. hehe.. tunggu lagi.. nombor 2886 yang keluar.. sikit lagi.. hehe.. tunggu punya tunggu lagi, nombor 2396 yang keluar.. tidak berputus asa, tunggu hingga nombor terakhir. AKHIRNYA TAK DAPAT APA2.. hahaha.. Tak ada rezeki.. hehe Tolong ejulz klik SINI , SINI dan SINI k.. tQ

ADAM AF di Miri, Sarawak

Jom dengar seminar pencerahan bijak simpan bersama UFUN CLUB di Kelab Rekreasi Petroleum, Lutong, Miri, Sarawak. Kepada kawan2 yang berada di Miri jangan lepaskan peluang ini. Seminar secara percuma. Kalau berminat hubungi kawan ejulz k.. Nombor yang tertera kat bawah. Najib nama dia. Bagitau dia kawan ejulz je.. Dia kenal.. hehe Cepat! Dah nak start tu.. Adam AF pun turut serta..

Giveaway Birthday by Syira Lokman

Selamat Hari Lahir Syira.. Semoga pnjang umur dan dimurahkan rezeki.. Semoga bahagia di samping keluarga.. 

Happy Hour Giveaway

Jom join ramai2.. ^_^

Giveaway 3rd Anniversary Syahoney Kitty

Jom ramai2 join GA ni.. Klik banner jika nak join k.. ^_^ Ejulz nak ucapkan semoga Si Hello Kitty bahagia selalu bersama pasangan.. Semoga hubungan berkekalan hingga akhir hayat..

EPHYRA UNTUK CANTIK SIHAT DAN BERTENAGA

EPHYRA UNTUK CANTIK SIHAT DAN BERTENAGA Menjadi fenomena hangat masakini, kerana heboh diperkatakan akan keberkesanannya! Ramai pengguna yang dah cuba dan kagum dengan hasil yang menakjubkan. Pendek kata, memang jatuh cinta dengan EPHYRA, dan tak akan berpaling lagi! Satu-satunya produk premium berkualiti tinggi khas untuk kecantikan kulit dan kesihatan dalaman, yang harus diminum oleh setiap orang, baik lelaki mahupun perempuan, yang bertindak dari dalaman, mencerahkan dan menyempurnakan kulit dari dalam, bukan saja untuk kulit muka, malah keseluruhan. EPHYRA sangat berkesan dalam mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan.  EPHYRA,  produk keluaran bumiputera buatan Malaysia yang berkualiti tinggi dan dijamin HALAL oleh Jakim dan diiktiraf selamat oleh KKM. Dengan ramuan berkualiti premium yang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti kolagen ikan laut dalam, astaxanthin, acai beri, l-glutathione, gam akasia, serbuk tomato, bunga marigold

Awesome Giveaway part 2 by FatinDiana

Jom join GA Fatin ni.. Klik banner jika nak join.. Ikut semua syarat yg ditetapkan.. Jom ramai2 meriahkan GA ni.. ^_^

TOLONG YA KAWAN2..

Tolong ejulz like gambar anak buah ejulz k.. tQ ^_^ Klik gambar kat atas utk like k.. Pertolongan kawan2 amatlah dihargai.. Semoga ada rezeki buat Hasif..

Abang Ensem Di Mata Aku

Jom ramai2 join contest abng ensem ni.. hehe.. klik gambar dia k.. =============================================================== Komen pasal abang ensem? Sebenarnya ejulz follower baru dalam blog abg ensem ni.. apa2 pun ejulz tengok abang ensem ni seorang yang SEMPOI.. harap boleh lepak2 suatu hari nanti..

Jazz untuk dijual sambung bayar RM400 baki 2 tahun

Jazz untuk dijual. Deposit RM2000.Sambung bayar bulan2 RM 400 tinggal 2 tahun sahaja lagi. Sebab jual, pelajar nak guna duit untuk sambung study.. Kepada serius buyer sahaja.  Urgent! Siapa cepat dia dapat!! Harga boleh nego lagi.. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -------------- ------------ ---------- --------

Hujung minggu nak buat apa??

Tak tau nak pegi mana arini.. ermmm.. bosan.. hehe

Segmen Bloglist May - Aug 2014 by Sh.Amarina

Malam ni rajin pulak nak join segmen n GA adik2 blogger ni.. ^_^ Jom join segmen adik Sharifah Amarina ni.. Klik banner jika nak menang.. GUdluck.. ^_^ ============================================================= Follower ke 932

#2 Mellya and Iola Giveaway Bonanza Supported By Buttons & Cuteness

Ejulz join.. Jom join ramai2.. Gudluck semua.. mana tau ada rezeki.. ^_^ بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dengan ini, sukacita dimaklumkan Mellya dan Iola akan mengadakan giveaway bonanza yang bermula pada 2 May 2014  dan berakhir pada 3 Jun 2014** Hadiah-hadiah giveaway bonanza kali ini ditaja sepenuhnya oleh Buttons and Cuteness. Dan yang best?! Setiap penyertaan, layak menerima diskaun voucher yang akan diberikan pada akhir giveaway nanti. Jemput join beramai-ramai dan jadi top referral giveaway ini ^^ KLIK BANNER UNTUK JOIN Satu set combo brooch untuk pemenang top referral serta hadiah misteri untuk referral melebihi 200 view

Senarai Pengomen Tegar Mac & April 2014 dan Bloglist Mei 2014

Pengomen Tegar Mac 2014 Bil Blog Jumlah Komen 1. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/ 15 2. http://ourmemoria.blogspot.com/ 8 3. http://pinkylaptop.blogspot.com/ 6 4. http://bsbloglist.blogspot.com/ 6 5. http://cercitertashaqisha.blogspot.com/ 3 6. http://norminieza.blogspot.com/ 3 7. http://madihahdaisy.blogspot.com/ 3 8. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/ 2 9. http://www.bubblynotes.com/ 2 10. http://inlove-wanda.blogspot.com/ 2 Pengomen Tegar April 2014 Bil Blog Jumlah Komen 1. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/ 8 2. http://pinkylaptop.blogspot.com/ 3

Sabun NANO

‘Serius, jerawat saya kecut.walaupun baru sehari je pakai, suke sangaat...’ –pelanggan dari Bangi Bukti testimonI -->  http://bit.ly/Cust_dari_Bangi ‘1 keluarga boleh pakai, memang jimat camni, jerawat anak pun makin pudar..’ Nak lihat kole ksi testimony kami? Klik sini ya --->  http://bit.ly/1keluarga_Pakai ✘ Ketiak selalu berbau sampai hilang keyakinan diri? ✘ Malu sebab penampilan wajah selalu berjerawat dan berjeragat? ✘ Kerja terganggu kerana alahan kulit dan alergi? Tahukah anda NANO SOAP mempunyai kebaikan untuk merawat permasalahan anda ini? Kami serius untuk bantu anda. Ya , 10,000 unit sudah terjual: Mereka sudah mempunyai hasil dan kepuasan mereka terhadap Nano Soap. Anda masih ragu-ragu? Penyelesaian masalah anda kini sudah tiba. Nano Soap kini membawa Kebaikan Produk Khas kepada anda iaitu mencegah : ✔Ketiak tengik dan Berbau ✔ Rawatan muka berjerawat & badan ✔ Masalah Jeragat ✔ Ekzema ✔ Allergic dan masalah gatal-gatal kulit ✔Menghilangkan masalah Ketiak, l