Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2014

Erza's Stories GiveAway

Jom follow tuan punya GA. Klik banner kat atas.. _______________________________________________________________ Kenangan join kursus asas wataniah pada 20.02.2012 - 20.03.2012.. "Kesakitan" itu terasa selepas sebulan kepenatan.. Hadir kursus dengan tujuan untuk dapat kumpul duit untuk kebahagiaannya tapi x sangka berakhir dengan kedukaan..

Kenangan biar kenangan

Setelah lebih 2 tahun berlalu tiba2 dpt msg dari DIGI bagitau dapat ganjaran daripada buddyz.. Walaupun ejulz dah buang no tu dari hp ejulz dan cuba lupakan no tu dari ingatan, tapi masih x dpt lupakan no tu.. walaupun dah lebih 2 tahun.. Persoalannya, mengapa no tu muncul setelah lebih 2 tahun berlalu? _______________________________________________________________ Si Gule: Walau apa pun sebab nya, kmk harap ktk bhagia dgn pilihan ktk.. Alhamdulillah, kmk bahagia knk tok.. Alhamdulillah dah ada org yg terimak kmk seadanya.. Doakan utk kmk k.. Terimak kasih sbb pernah bhagiakan kmk dlok.. Kmk doakan ktk bahagia dgn org yg lbh bait dr kmk.. Jaga Mak bapak ktk.. Jaga adik2 ktk..

DIPAKSA MENIKAHI PEREMPUAN CANTIK

Seminggu lagi, aku akan menikah, tetapi hari ini aku masih di sini, kota besar, sendiri mengenangkan nasib. Tidak ada wang, tidak ada kereta, tidak ada kerja, tidak ada apa-apa selain, telefon murah, dan oh… telefon aku juga tidak punya kredit. Sewa rumah pun belum aku bayar, tetapi aku akan menikah lagi seminggu. Majlisnya sederhana, bernikah dengan gadis kampung sebelah, di rumah ibu gadis itu, dan aku tidak kenal lagi siapa gadis itu. Orang tua aku yang mengaturkannya, dan aku masih terfikir-fikir, mengapa orang tua gadis itu, sanggup mengahwinkan anaknya dengan seorang lelaki seperti aku. Aku lelaki yang apabila ditanya apa kerjanya, aku tidak tahu bagaimana harus menjawab. Aku memang bekerja tetapi, kerja sambilan di hotel, tolong kawan-kawan yang meniaga online di internet, ada sesekali mengikuti seminar MLM, dan banyak waktu duduk di rumah sewa, menatap akhbar mencari kerja. Lalu, atas sebab apa ibu bapa gadis itu, sanggup menikahkan anaknya kepada aku, dan hantaran kahwinnya

Peringatan Kepada Diri..

Kaya dunia hanya sementara.. Banyak sedekah boleh mengkayakan kita di akhirat sana.. Insyaaallah..   Minyak Aromaterapi Fresh Care

Minyak Angin Fresh Care

Alhamdulillah, permintaan minyak angin aromaterapi ni semakin mendapat sambutan.. Syukur.. Dapat tambah duit poket untuk bagi mak & ayah.. Selain Fresh Care , antara yang mendapat sambutan juga ialah minyak aromaterapi Javaspa dan Safe Care .. Untuk maklumat lanjut sila ke  https://www.facebook.com/EjulzBlogshop atau terus sms/whatsapp ejulz ke 0168500565 k..

Giveaway 2014 Mialiana.com

Giveaway 2014 Mialiana.com Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September 2014 . Menawarkan hadiah yang bernilai RM1,495.80 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI . Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini. Syarat-syaratnya : 1. Wajib Follow Blog Sponsor ❤ MiaLiana ❤ Aynora ❤ SewaKeretaSabah ❤ ProvideNetwork ❤ TengkuButang ❤ IeyzartdSyahieyr ❤ FuzaMusa ❤ YatiAdam ❤ ZafirahZarrae ❤ Cekelatmanih ❤ DayangDeno ❤ EngkuMuzahadin ❤ PetakBunga ❤ AinimRashihah ❤ KaryaMahirah ❤ Azhafizah ❤ Zaidalifah ❤ FatihahFazlin ❤ FatinFarhanah ❤ NiaEmkay ❤ SyiraLokman 2. Wajib Like Fanpage Sponsor 3. Buat entri bertajuk  Giveaway 2014 Mialiana.com 4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri. 5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI 40 pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org da

BE / CPUV - Nuffnang

Alhamdulillah.. Walaupun jarang online sekarang, nuffnang tetap bermurah hati.. Walaupun sikit tapi syukur.. :)

HATI-HATI..

Berlaku pada kawan. Forward untuk peringatan... Assalammualaikum, just to share what I have been thru 3 hours ago..this is the real story..Alhamdulillah tergerak hati utk tak buat spt apa yg disuruh.. Harap dapat baca sepenuhnya..kerana ini pengalaman saya sebentar tadi..dan bukannya copy paste dr mana2 group.. Ok..this is how it happened 9.30 - terima call dr RHB auto answering machine 03-92852233..mengatakan saya ada buat transaksi rm3200 dan diberi 3 pilihan- confirmkan,batalkan atau bercakap dgn operator, saya pilih utk bercakap dgn operator dan disambungkan ke RHB CUSTOMER SERVICE. Pegawai RHB yang bernama 'Danny' bertanyakan isu dan minta saya berikan nama dan no.ic. Saya sampaikan maklumat tersebut dan maklumkan kepada mrk yg saya tak oernah ada sebarang akaun dgn RHB.Mula2 saya agak sceptical nak reveal nama dan ic, tp setelah diberitau utk disemak akan status dgn kecurian maklumat peribadi pada bank negara, saya pun beri nama dan no.ic. Kemudian, pegawai tersebut

PEMENANG BERTUAH "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz"

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Pertama kalinya ejulz ingin memohon kemaafan diatas kelewatan pengumuman ini.. Sibuk sangat dengan kerja hakiki dan partime jual minyak aromaterapi ni.. Tanpa membuang masa ejulz nak umumkan PESERTA BERTUAH aka PEMENANG bagi GA ni.. Peserta bertuah PERTAMA Peserta bertuah KE-2 Sila rujuk no penyertaan di SINI .. Kepada pemenang, sila SMS @ Whatsapp Nama, alamat, link penyertaan ke 0168500565.. Terima kasih. Sekiranya pemenang tidak memberi maklumat dalam masa 3 hari (sebelum 10.09.2014 @ jam 1200 am), cabutan semula untuk mencari pemenang lain akan dilakukan.. Terima kasih Akhir kata dari ejulz, terima kasih kepada yang sudi join..

Pengumuman Pemenang

Pemenang akan dimaklumkan hari Sabtu ni.. Ejulz nak minta maaf sebab ambil masa nak umumkan pemenang.. Sibuk sikit kebelakangan ni.. Nak buat promosi GiveAway ni pun xde banyak masa.. Insyaallah ejulz akan keluarkan dua nama pemenang sabtu ni.. Set kat diari k0rang tarikh sabtu ni k. heHe Senarai Peserta.. Klik SINI ..