Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Thursday, 21 June 2018

Yeayyyy!! Hadiah datang lagi ^_^

Alhamdulillah..  Hadiah datang lagi!!.. Terima kasih sahabat blogger SIQAHIQA.. 








Tudung ni rezeki wife.. ^_^


Terima kasih banyak2 SIQAHIQA.. Semoga dimurahkan rezeki..



Thursday, 14 June 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri


Dikesempatan ini ejulz dan isteri ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada sahabat2 blogger semua. Mohon maaf andai ada salah dan silap sepanjang perkenalan di dunia blogger ini. Mohon maaf andai ada yang terasa hati dengan komen2 ejulz. Semoga Syawal tahun ini membawa seribu makna kepada kita semua.

Budak yang bawa bunga tu anak sedara wife ejulz. Baby yang wife ejulz bawa tu anak sedara ejulz.. hehe.. Doakan kami mendapat zuriat sendiri nanti.. Insyaallah.. Ejulz sentiasa mendoakan agar sahabat2 blogger semua dipermudahkan segala urusan.. amin.. Hati2 balik kampung.. ^_^



Wednesday, 13 June 2018

Yeayyy!! Dah dapat hadiah

Alhamdulillah.. Hadiah dah sampai.. ^_^




Terima kasih.. Blogger Aida..

Jom terjah blog empunya blog www.adianiez.com





KENANGAN


 Dahulunya indah
Kini tinggal kenangan
Dahulu segar dengan kehijauan
Kini mati tanpa kesuburan

KENANGAN
Sukar untuk dihapuskan dari ingatan
Andai semudah tekan Alt + Delete
Yang pasti hidup mesti diteruskan
Dan mencipta KENANGAN untuk masa hadapan

 
#Kenangan Tahun Baru 2012

KEBAHAGIAAN boleh dicari
Asalkan hati disucikan
Menerima ketentuan Ilahi



Tuesday, 12 June 2018

#firulcollections

YEAHHHH!!!NO GST!!!MAKIN MURAH LAH!!!

BUTANG BAJU MELAYU VIRAL
RM15 SAHAJA

BABY PIN
RM10 FOR 15PCS


"PIN HARI2 ILANG😂😂😂"


LOKASI KAMI :
KANOPI BERHADAPAN SAHABAT KAFE
BAZAAR AIDILFITRI SATOK


JUMMMMM....😍😍😍😍
0168589698
0198484608


No automatic alt text available. 

Image may contain: 1 person, indoor 

Image may contain: indoor 

Image may contain: text 
 
No automatic alt text available.

Kepada kawan2 yang berada di area Kuching, Sarawak boleh la datang ke sitok rami2.. Banyak pilihan k ari raya.. murah!! murah!! hehe

Mok tauk lebih detail call jak no di atas ya k.. ^_^


 


La'Beyla - Koleksi Raya 2018


Hari Raya Aidildilfi kian terasa..

Jom shopping kat sini..

PROMOSI RAYA!!!





Banyak lagi koleksi2 yang cantik.. Meh shopping online di 

https://www.labeyla.com/
  • Labeyla Legacy Sdn. Bhd. (1205475-T)
  • No 8-05-01 & 8-05-02, Bangi Sentral,
    Jalan Medan Pusat Bandar 7A,
  • Seksyen 9, 43650 Bandar Baru Bangi
    Selangor
  • Business Hours : 10:00 a.m - 06:30 p.m
  • OFFICE: +603 89220738
  • WHATSAPP: +6016 980 8005
  • EMAIL: customer.care@labeyla.com
 


Segment : Awesome Blogger by Shahirah Lee

https://shahirah-lee.blogspot.com/2018/06/sudden-comeback-with-segment.html 

Jom kita sama2 meriahkan segmen ni.. ^_^

1001 rahsia di sebalik bulan lahir

Januari
- Mudah jatuh cinta terhadap individu yang mempunyai daya tarikan
- Mudah melupakan perasaan cinta terhadap orang yang dicintai
sekiranya dikhianati
- Sukar setia pada yang satu.
- Pandai mengambil hati pasangannya tapi mudah melukai
pasangannya
- Selalu berdiam diri ketika bertemu dengan pasangannya.
- Bersikap romantik tapi tidak pandai memperlihatkannya.
- Sikap cemburu yang tinggi terhadap pasangannya tapi tidak kisah
sekirannya pasangannya cemburu terhadapnya.
- Bakal jadi seorang bapa atau ibu yang penyayang.
- Pasangan ideal untuk individu yang lahir dalam bulan Januari
selalunya dilahirkan dalam bulan 3, 6,8,11.
- Kebanyakan bangsa Cina yang ramai lahir dalam bulan ini. 

Image result for baby comel

Februari
- Sukar untuk jatuh cinta tapi mudah untuk mengkhianati pasangan.
- Amat hormat kepada pasangan.
- Amat suka memikat pasangan.
- Jujur dan berterus terang dalam perhubungan.
- Sentiasa nekad untuk bersama dengan pasangannya
- Sangat romantik pada dalaman dan bukan pada luaran(hanya
pasangannya yang tahu)
- Patuh kepada pasangannya dan selalu menjaga hati pasangan.
- Kurang beremosi terhadap pasangannya.
- Amat menjaga penampilan diri dan pasangannya.
- Pasangan ideal: Lahir bulan 5,9,10,12

Image result for baby comel  

Mac
- Mudah menawan hati pasangannya.
- Sentiasa ingin didampingi oleh pasangannya.
- Sangat pemalu dalam meluahkan isi hati
- Sangat baik dalam menjaga perhubungan
- Amat sukar melupakan pasangan yang dicintai.
- Persaan cemburu yang minima.
- Sangat manja dan sering ingin dimanjai pasangannya.
- Mudah memilih pasangan tanpa berfikir dengan waras.
- Sentiasa mengharapkan keistimewaan dari pasangan.
- Suka menuduh melulu tanpa usul periksa.
- Berprasangka terhadap pasangan.
- Pasangam Ideal: Lahir dalam bulan 1,5,10,12.
- Kebanyakkan orang Eropah lahir dalam bulan ini.


Image result for baby comel 
 
April
- Individu yang amat sukar untuk jatuh cinta dan amat memilih
  
pasangan.
- Selalu memendam perasaan terhadap individu yang dicintai.
- Sukar dan malu dalam meluahkan isi hati.
- Sentiasa ingin diberi perhatian.
- Amat cemburu dalam perhubungan.
- Kesetiaan teguh terhadap pasangannya.
- Emosi cepat terusik dan mudah terluka.
- Sentiasa menjaga hati pasangan dan pandai memujuk.
- Romantik dan terlalu romantik
- Sukar melupakan pasangan walaupun dilukai.
- Sukar berlaku curang dan amat menyayangi pasangan.
- Kebanyakan orang yang lahir dalam bulan ini boleh dianggap
 
'hamba cinta' seperti Laila, Juliet, Siti Zulaikha.
- Pasangan Ideal: Lahir dalam bulan 4, 7,11,2
- Kebanyakan bangsa India yang lahir dalam bulan ini.(Patutle Org
  
Hindustan giler babi jiwang). 

Image result for baby comel 

Mei
- Amat mudah jatuh cinta.
- Baik dan jujur dalam perhubungan.
- Pandai menarik hati pasangan.
- Perasaan cinta yang mendalam.
- Mudah untuk dipujuk.
- Kurang suka untuk sentiasa bersama.
- Mudah menerima cinta seseorang.
- Pilihan yang tepat dalam berpasangan.
- Nekad untuk menjaga hubungan yang baik.
- Pandai mengatur hidup pasangan (bukan Queen Control atau King
Control)
- Suka mengangankan sesuatu yang indah bersama pasangan.
- Sentiasa dahagakan kasih sayang dari pasangan tapi tak pandai
memperlihatkan.
- Ambil berat dalam menjaga hubungan.
- Pasangan Ideal: Lahir dalam bulan 6, 9, 10, 11 

Image result for baby comel

Jun
- Amat pandai menjaga hati pasangan sekiranya dia perempuan.
- Sukar melukai dan memahami hati pasangan.
- Mudah jatuh hati tapi terlalu memilih.
- Cerewet dalam hubungan.
- Selalu beremosi.
- Mudah merajuk dan mudah di pujuk.
- Cepat rasa bosan dalam percintaan.
- Kurang yakin dalam perhubungan.
- Selalu melindungi pasangan dari kritikan atau umpatan orang.
- Elok untuk menjadi Ibu yang baik.
- Dahagakan pujian dari pasangan.
- Pasangan Ideal: Lahir bulan 1,3,5,8.
Image result for baby comel

Julai
- Amat suka didampingi pasangan.
- Sukar dimengerti oleh pasangan.
- Sentiasa menjaga maruah diri, pasangan dan perhubungan.
- Amat mudah dipujuk dan berterus terang.
- Amat menghargai kesetiaan pasangan.
- Mengambil berat dan mengasihi pasangan
- Berkebolehan untuk meluahkan isi hati terhadap individu yang
 
dicintai,
- Mudah terluka dan lambat untuk pulih.
- Suka merajuk dan dipujuk.
- Setia terhadap pasangan.
- Suka mendengar dan tidak suka membantah
- Cemburu terhadap pasangan.
- Suka menilai dan menjaga perhubungan.
- Pasangan Ideal: Lahir bulan 4, 6, 7 

Image result for baby comel

Ogos
- Tidak serius dalam perhubungan
- Mengambil mudah dalam perhubungan
- Kesetiaan di ragui.
- Pandai memujuk pasangan
- Suka memimpin pasangan.
- Romantik, Pengasih dan Penyayang.
- Kelam kabut dalam perhubungan.
- Sering bertukar pasangan
- Sukar mencari pilihan yang tepat
- Sangat sensitif dan tahap cemburu yang minima.
- Mudah meluahkan kat cinta pada sesiapa yang berkenan.
- Pasangan Ideal: Lahir bulan 1, 6, 10, 12
- Kebanyakan bangsa Bani Israel dizaman Arab Jahiliyah yang lahir
dalam bulan ini. 

Image result for baby comel

September
- Bersopan dalam hubungan
- bertolak ansur terhadap pasangan
- Suka mengkritik pasangan
- Sangat prihatin terhadap pasangan
- Sangat sensitif dan emosi
- Pandai memahami pasangan
- Kurang menunjukkan perasaannya terhadap pasangan
- Amat memilih pasangan
- Sukar melupakan sekiranya hati terluka.
- Mudah simpati dengan perasaam dan masalah pasangan.
- Pasangan Ideal: Lahir dalam bulan 3, 6,8,11 

Image result for baby comel

Oktober
- Amat suka berkomunikasi dengan pasangan.
- Suka disayangi dan menyayangi pasangan.
- Sopan terhadap pasangan
- Jujur dan jarang berpura-pura dengan pasangan.
- Mudah terluka hati sekiranya pasanangan ada melakukan
kesalahan terhadapnya.
- Sukar menerima pandangan pasangan.
- Emosi yang mudah terusik.
- Pengasih, Penyayang terhadap pasangan.
- Cemburu dan terlalu cemburu.
- Romantik
- Memahami pasangan.
- Pasangan Ideal: Individu ini ramai pasangan yang sesuai
dengannya Lahir dalam bulan 1,2,4,5,8,9,10,12.
- Kebanyakan bangsa melayu yang lahir dalam bulan ini. 

Image result for baby comel

November
- Banyak helah dalam menghadapi pasangan.
- Cermat dan teliti dalam menjaga perhubungan.
- Amat berahsia dengan pasangan dan sesiapa.
- Degil dan engkar dengan pasangan.
- Tidak suka dikongkong oleh pasangan.
- Mudah ambil berat terhadap pasangan.
- Tidak menghargai perhubungan.
- Sambil lewa dalam perhubungan.
- Emosi yang mendalam dan tidak romantik langsung.
- Perangai tidak dapat diramal terhadap pasangan.
- Kurang menhargai pasangan dan hal-hal percintaan.
- Kurang bersama dengan pasangan.
- Pasangan Ideal: Lahir dalam bulan 4, 7 

Image result for baby comel

Disember
- Pemurah terhadap perhubungan
- Mudah jatuh cinta dalam masa yang sama.
- Tergesa-gesa dalam perhubungan
- Suka didampingi oleh pasangan.
- Benci dikongkong.
- Berbakat untuk kahwin lebih dari satu (utk lelaki)
- Suka mempengaruhi pasangan
- Curang dalam percintaan.
- Kurang berkerjasama dengan pasangan.
- Selalu cuba untuk mencari pasangan yang baru
- Mudah menipu dan tidak jujur terhadap pasangan.
- Pasangan Ideal: Lahir bulan 3, 9, 11, 12.

Image result for baby cute

Monday, 11 June 2018

GIVEAWAY SUKA SUKA BY SHFYQHAZHR.COM

http://www.shfyqhazhr.com/2018/06/giveaway-suka-suka-by-shfyqhazhrcom.html 

Jom kita sama2 meriahkan GA ni.. ^_^

Semoga ada rezeki ni.. Boleh bagi wife utk letak hp.. Selalu sangat letak hp merata.. heHe

 
 

Notis Iklan Jawatan Kosong eRecruitment Sarawak




Buka Buku Baru" Giveaway by Mai

http://www.noormaizan.com/2018/06/buka-buku-baru-giveaway-by-mai.html 

Jom sama2 kita meriahkan GA ni.. Nak join? Sila tekan banner..

Goodluck kawan2..

ehhh.. hampir terlupa ucapan untuk pengantin baru.. hehe 

Ucapan ejulz,

Ejulz nak ucapkan Selamat Pengantin Baru. Semoga hubungan berkekalan dan bahagia hingga akhir hayat.. Semoga dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah. ^_^


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...