Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Monday, 31 December 2018

Senarai Pengomen Tegar DISEMBER 2018

3 bulan tidak berkesempatan membuat senarai pengomen tegar blog ejulz. Bulan ni baru berpeluang lagi. Terima kasih kepada sahabat2 blogger yg sentiasa menyokong ejulz dalam berblog ni. Tanpa sokongan korang yg sudi singgah dan memberi kata semangat di blog ejulz ni, mungkin ejulz takkan bertahan dalam berblog ni..

Terima kasih kepada sahabat2 yang tidak jemu meninggalkan jejak dan komen di blog ejulz ni.. Top 10 pengomen tegar blog ejulz pada bulan DIS 2018 adalah seperti berikut:



Terima kasih sekali lagi ejulz ucapkapkan kerana tidak jemu2 singgah di teratak ejulz yg tak seberapa ni.. ^_^ Jangan lupa follow mereka yg tersenarai kat atas ni k.. ^_^

Siapakah yang akan tersenarai dalam top 10 "Pengomen Tegar JAN 2019" nanti?


 

40 comments:

  1. wowwwww.. maaf lah ain tak sempat nak drop komen. semoga tahun 2019 ain tersenarai . ๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  2. Wah.. Tahniah buat yang tersenarai.. nama Sha dah tak ada.. kena rajin balik nie.. ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜ญ

    ReplyDelete
  3. Hebat.. untung ada pengomen tegar..

    ReplyDelete
  4. Singgah sini tetiba ada nama, ehh. Hehe. Terima kasih juga selalu rajin berkunjung ke blog YEA:)

    ReplyDelete
  5. Pengomen tegar penambah semangat untuk rajin up-date blog :-)

    ReplyDelete
  6. Tahniah :)


    done follow

    naimttbc
    pemudattbc.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada semua pengomen tegar.

    ReplyDelete
  8. Wah masih tersenarai. Slmt thn baru ejulz, wife n bby ๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. tahniah semua

    ReplyDelete
  10. No 7 saya tak sangka masuk carta blog ejulz lagi.

    ReplyDelete
  11. Eh eh tersenarai juak blog seorang sunah..hahahha..tahniah kepasa diri sendiri!!!

    ReplyDelete
  12. hi awk... saya dah follow awk. follow saya jugak ea

    ReplyDelete
  13. eh eh mcm berbalas2 laa pulak yaa... nama tuan blog pun ada kat blog sy hahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...