Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Thursday, 27 December 2018

Header baru

Setelah sekian lama guna header ni.. Dari 28 Julai 2013..


27 Disember 2018 baru ada peluang buat header baru..


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Ejulz tak pandai sangat part design ni.. tampal2 je.. hehe


42 comments:

  1. wahhh cun! kalau background blog jadikan plain lagi naik header tu hehe

    ReplyDelete
  2. okay cun! Nampak lebih bahagianya di situ. Hihihi

    ReplyDelete
  3. Bila waktu terus berlalu. Pengalaman tu yang mengajar kita erti kematangan. Alhamdulillah. Nampak ceria dan bahagia di situ.

    ReplyDelete
  4. cantik.. kalau background blog letak cerah sikit ke, lagi menyerlah quotes tuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq :) tak pandai sgt nak pilih background. hehe

      Delete
  5. WAH TAHUN BARU HEADER PUN BARU

    ReplyDelete
  6. Nice header... Teman lagi la tak pandai sangat dalam bab-bab sebegini...

    ReplyDelete
  7. Cun..cun ... cheery malas nak tukar header..lantak Sana huhu

    ReplyDelete
  8. ok juak yaa...design kedirik lagik puas hati kannn

    ReplyDelete
  9. benar lagi sweet
    Tedi menabung di sini

    ReplyDelete
  10. Wow..cantik header. Saya lagi la taktau langsung nak buat header comel..

    ReplyDelete
  11. kacak! rajin eh nukar header.. mun dolok kali mena mek rajin nukar, kinek tok mmg dah kuat gilak penyakit M. haha =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 5 taun dah x tuka ya.. haha

      Delete
    2. kmk masih blm dpt bukak blog ktk.. xtauk la knk..

      Delete
  12. I love my family too :-)

    Header baru semangat baru

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah. Header baharu ni nampak cantik sungguh!

    ReplyDelete
  14. lama jg tu guna header lama...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...