Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Tuesday, 31 July 2012

Pemenang "Segmen : Menangi Hadiah Sophie Paris"

PERHATIAN kepada pemenang2 dan mereka yang bertuah yang belum menyerahkan maklumat untuk penyerahan hadiah, Ejulz hanya akan tunggu sampai pukul 11 pagi ni.. kalau pukul 11 pun masih x dapat maklumat korang "keistimewaan" boleh memilih sendiri hadiah akan tERBATAL.. harap maaf.. ini kerana ejul terpaksa beli hadiah tu arini jugak.. harap korang terima seadanya k.. Sekali lagi ejulz mohon maaf di atas kekurangan yg ada pada 1st segmen ejulz ni..

Diharap korang yg mengenali pemenang2 bolehlah tolong ejulz memaklumkan kepada mereka.. plizzz..


TEMPAT PERTAMA:
31. http://coratcoretkuini.blogspot.com/

TEMPAT KEDUA:
21. http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/

TEMPAT KETIGA:
25. http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/


 
SAGUHATI:
15. http://speciousuri.blogspot.com/

46. http://nursaidatulazwaa.blogspot.com/
22. http://miajie.blogspot.com/
40. http://syaheerayusof.blogspot.com/
24. http://giftcikbunny.blogspot.com/



*yang ejulz garis tu dah bagi maklumat yg diminta..





Alhamdulillah semua hadiah & saguhati ejulz dah serah semalam 3/8/12..  tertunai gak hajat ejulz.. hehe.. smoga pemenang2 dan mereka yg bertuah sudi terima hadiah yg x seberapa dari ejulz.. ^_^

Monday, 30 July 2012

Pemenang "Segmen : Menangi Hadiah Sophie Paris"

TEMPAT PERTAMA:





TEMPAT KEDUA:





TEMPAT KETIGA:





Disebabkan penyertaan yang memberangsangkan, ejul dengan ini ingin memberi sedikit saguhati kepada penyertaan bertuah.. ^_^

SAGUHATI:























Kepada pemenang2 dan mereka yang bertuah sila bagi maklumat2 berikut ke asrul_harfan@hotmail.com secepat mungkin. Sila tulis tajuk Pemenang "Segmen : Menangi Hadiah Sophie Paris" supaya mudah ejulz nak detect emel anda.. Kepada yang tidak berjaya cuba lagi lain masa.. Insyaallah kalau ada rezeki lebih ejulz akan buat lagi segmen.. :)

NAMA:
ALAMAT:
NO TEL:
LINK BLOG:


**Dengan ini ejulz ingin memohon maaf di atas segala kekurangan sepanjang segmen ini berlangsung.. Maafkan ejulz sebab lambat umum disebabkan masalah intenet kat rumah.. diharap pemenang2 dan mereka yang bertuah dapat memberi maklumat2 yang diminta sebelum esok.. Sekian, terima kasih..




Sunday, 29 July 2012

Bakal Pemenang "Segmen : Menangi Hadiah Sophie Paris"

1. http://fiqizumisyunkawk.blogspot.com/
2. http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/
3. http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/
4. http://nooraieniee.blogspot.com/
5. http://deary-ainn.blogspot.com/
6. http://elfizaismail.blogspot.com/
7. http://misskpoppers.blogspot.com/
8. http://anereodacandid.blogspot.com/
9. http://tintamiliksera.blogspot.com/
10. http://lalalinlovelifestory.blogspot.com/
11. http://ikapukpuk.blogspot.com/
12. http://yesung-suju.blogspot.com/
13. http://anzulnashome.blogspot.com/
14. http://azatiesayang-contest.blogspot.com/
15. http://speciousuri.blogspot.com/
16. http://diaryon9ika.blogspot.com/
17. http://nurul-sharmila.blogspot.com/
18. http://kin-kucing.blogspot.com/
19. http://zitaomar.blogspot.com/
20. http://hairulizacontestga.blogspot.com/
21. http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/
22. http://miajie.blogspot.com/
23. http://nurfarahfadzil.blogspot.com/
24. http://giftcikbunny.blogspot.com/
25. http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/
26. http://adichiee.blogspot.com/
27. http://faralalalala.blogspot.com/
28. http://azieyan89.blogspot.com/
29. http://kasihhannah88.blogspot.com/
30. http://hunyieda.blogspot.com/
31. http://coratcoretkuini.blogspot.com/
32. http://kotakhadiahdhia.blogspot.com/
33. http://diarionlinenurul.blogspot.com/
34. http://sujuelfarahin.blogspot.com/
35. http://ninabilah-zainodin.blogspot.com/
36. http://mizzniya.blogspot.com/
37. http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/
38. http://fafazukri.blogspot.com/
39. http://menariksanasini.blogspot.com/
40. http://syaheerayusof.blogspot.com/
41. http://akudanhatidia.blogspot.com/
42. http://bloomingblossoms-fara.blogspot.com/
43. http://kanokino.blogspot.com/
44. http://sicomel06.blogspot.com/
45. http://mymyadecerita.blogspot.com/
46. http://nursaidatulazwaa.blogspot.com/
47. http://queenroszaliza.blogspot.com/
48. http://foolishlovevictim.blogspot.com/
49. http://umikasum.blogspot.com/
50. http://appleshera.blogspot.com/
51. http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/
52. http://eimah2328.blogspot.com/
53. http://churippufarah.blogspot.com/



Senarai penuh penyertaan "Segmen : Menangi Hadiah Sophie Paris"

Monday, 23 July 2012

Hari pertama berpuasa di hari bekerja.. ^_^

Sabda Rasulullah S.A.W yang bermaksud:



“Sesiapa yang berpuasa Ramadan dengan penuh keimanan dan pengharapan, maka diampun segala dosanya yang terdahulu”.


[Riwayat Bukhari dan Muslim]
 
 
 
*Hari ini hari pertama berpuasa di hari bekerja.. Harap dapat diberi kekuatan untuk menamatkan puasa. Syukur dikurniakan kerja yang tak perlu mengeluarkan peluh yg banyak. Semoga puasa ni memberi seribu makna kepada kita semua. amin ^_^

Wednesday, 18 July 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari Sarawak

Nak Join JuGaK!!! heHe.. naK berKenaLan dGn bLoggeR2 SaraWak & PutRajaYa.. neGeri2 laiN pun Nak jugak.. heHe

kali ni nak tag :

Tuesday, 17 July 2012

30 dah.. ^_^

Alhamdulillah.. dah 30 penyertaan dalam segmen yg ejulz anjur.. ejulz target x ramai.. paling ramai pun ejulz target dalam 20.. terima kasih pada yang sudi join.. hehe.. harap2 bila keputusan dah keluar, pemenang2 dapat bagi fedd back segera k.. sebab barang2 ni ejulz kene order dulu kat Sophie Paris..




#Ejulz minta maaf sangat2 sebab x dpt nak bw selalu.. intenet ejulz sudah melebihi kelembapan yg teramat sgt.. baru tengah bulan dah overlimit.. :(

Nak pindah rumah..

Salam semua.. harap semua sihat hendaknya.. Terima kasih buat yang sudi join segmen yang ejulz anjurkan.. Tarikh tamat segmen 29/7/2012.. Masih sempat lagi kalo nak join.. hehe. kalo nak join klik sini.. [[Segmen : Menangi Hadiah Sophie Paris]]

Errmmm pasal tajuk entry tu, kita tgk je la gmbar2 ni.. hehe..

















Skang ni tgh cari lori sewa nak angkat pindah barang.. Kalau ada kenal sape2 bawak lori dgn harga murah bagitau ejulz k.. hehe.. kalo boleh dlm masa terdekat ni..


12 Hari Lagi Segmen ejulz tamat.. Join jgn x join k.. hehe.. kalo nak join klik sini.. [[Segmen : Menangi Hadiah Sophie Paris]] Kalo ada sape2 berminat nak beli barang2 Sophie ni boleh la bagi tau ejulz k.. t ejulz bagi harga special.. hehe. kalo berminat nak jadi ahli pun ejulz boleh tolong daftarkan.. dapat harga ahli lagi.. hehe





Friday, 13 July 2012

Segmen : Menangi Hadiah Sophie Paris

Dah lama dah ejulz nak buat segmen ni sebenarnya.. Tapi ejulz xde idea nak wat camne.. hehe.. oK, skang ni ejulz telah join Sophie Paris Malaysia yang dilancarkan secara rasmi pada bulan Januari 2012.. Tujuan ejulz wat segmen ni adalah nak perkenalkan barang2 Sophie kat kawan2 semua selain menambah kenalan lam blog ni.. ^_^

Banner Segmen :


Hadiah yg bakal dimenangi: *Dipilih sendiri oleh pemenang

TEMPAT PERTAMA : Barang Sophie Paris bernilai RM50 dan ke bawah.

TEMPAT KEDUA : Barang Sophie Paris bernilai RM 25 dan ke bawah.

TEMPAT KETIGA : Barang Sophie Paris bernilai RM15 dan ke bawah.

*Oppss.. lupa nak bagitau.. para pemenang berpeluang memiliki barang yang bernilai lebih dari nilai hadiah yg dimenangi.. sbg contoh, Mr/Mrs A menang hadiah pertama bernilai RM50. Tapi sekiranya Mr/Mrs A berminat dengan barang bernilai RM 70, kene bank in ejulz RM20 lagi.. hehe. tapi kalo nak hadiah yg sama nilai dengan hadiah ok lagi.. senang ejulz nak urus.. hehe.. 

Gambar contoh barang Sophie:


Syarat2 :

1. Buat satu entry bertajuk, "Segmen : Menangi Hadiah Sophie Paris"..

2. Letakkan banner dan gambar contoh barang Sophie pada entry anda..

3. Kalo xnak follow blog ni pun xpe tapi ejulz akan update keputusan dlm blog ni..

4. Wajib follow Ejulz Blogshop..

 5. Like fan page ejulz [[Ejulz-Shopie Paris Malaysia]] jika sudi. Keputusan mungkin akan ejulz update kat sana gak..

6. Tag kawan2 anda (sekurang2nya dua(2) orang). Pastikan diorang tau k.. 

7. Hantarkan link entry anda pada ruangan komen entry ini..


Segmen ini berjalan bermula dari 13/07/2012 sehingga 31/07/2012 dipinda pada 29/07/2012(sbb perubahan tarikh tamat: ejulz nak beli hadiah tu dlm bulan ni jugak.. sempat la ejulz nak carik pemenang n beli pada 31/7/2012..) Segala kesulitan amat dikesali..


GudLuck untuk hadiah raya.. ^_^






Sunday, 8 July 2012

Eqbal Zack : Brisbane Giveaway

Join GA bro Eqbal.. Siapa x kenal bro Eqbal Zack.. Blogger yg pernah menggegarkan dunia blog.. hehe.. kiut jugak adiah2 nya.. hehehe



Kalau nak join klik sini k.. :) [[Eqbal Zack: Brisbane Giveaway]]


1st GIVEAWAY BY DINI HSN


mARi kita!! Mari kita tePok taNgan sama2..

maRi kita join GA Dini.. :)

Saturday, 7 July 2012

Sebelum main galah panjang..

Semalam ejulz join main galang panjang antara rumah sukan jabatan.. hehe..



org lain serius, ejulz je xleh nak serius.. hehehe


ejulz x berapa nak nampak.. rendah sgt.. hehehe



*Mula2 takut gak main ni.. x penah main pun.. sekali main nak lagi.. hehe.. seronok.. jom kita main galah panjang.. hehe


Friday, 6 July 2012

Nisfu Syaaban

Salam Jumaat di hari mulia.. ^_^


*Semoga kita semua mendapat keampunan dariNya..

Tuesday, 3 July 2012

Jangan bersedih..

sahabat A: aku dengar perempuan yg kau cintai itu tak balas cinta kau..
sahabat B: Ya
sahabat A: tpi kenapa aku tengok kau tidak bersedih pun? 
sahabat B: buat apa aku nak bersedih? aku hanya kehilangan org yg tidak cintakan aku... tapi dia kehilangan org yg benar-benar mencintai dirinya.






*Dialog ni kawan ejulz kongsi kat fb.. dan kata2 ni laa banyak bagi semangat kat ejulz.. buat apa bersedih kerana kehilangan org yg x syg kita sepenuh hati.. tapi patut bersedih bila kehilangan org yg betul2 sygkan kita..

Sunday, 1 July 2012

Header & Doodle baru dari DearyAinn

Yeayyyy!! Dapat header & doodle yg comel dari tuan tanah DearyAinn.. hehe.. terima kasih bnyk2.. Malas nak cakap bnyk2 dengan keadaan intenet lembap tahap gaban ni.. hehe. Sory sbb x aktif blog beberapa hari ni sbb kelembapan intenet yg teramat sgt.. hehe.. nak tunjuk hasil tangan Cik Ainn.. hehe


ejulz nak letak header ni kat blogshop ejulz.. hehe. sudi2 la singgah n follow blogshop ejulz k.. nak follow klik sini.. 


Dan satu lagi doodle baru buat ejulz.. hehe


comel x? hehehe..

JOM BERKENALAN DENGAN CIK AINN YANG BAIK HATI.. HEHEHE.. KLIK SINI.. [[DearyAinn]]


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...