Skip to main content

Keputusan Giveaway by ejulz & raydah

 Assalamualaikum dan salam sejahtera buat sahabat2 blogger semua. Terima kasih ejulz ucapkan kerana anda tidak jemu2 singgah di blog ejulz yang tidak seberapa ini. Terima kasih juga ejulz ucapkan kepada sahabat2 yang sudi join giveaway ejulz untuk kali ini. Terima kasih kerana sudi support ejulz dalam blog.


Peserta yang bertuah untuk giveaway pada kali ini adalah:


-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-


Siapakah peserta no 16 yang bertuah ini?

Jom tengok SENARAI PESERTA


Kepada pemenang, boleh wasap ejulz untuk tuntut hadiah

 wasap --> https://bit.ly/3aZeslO

 

Tahniah kepada yang bertuah. Kepada yang belum dapat, cuba lagi di giveaway akan datang. Insyaallah ada rezeki anda nanti. Terima kasih sekali lagi ejulz ucapkan.

Comments

  1. Tahniah diucapkan buat pemenang!!^^ #16 tu

    ReplyDelete
  2. Selamat untuk pemenang nomor 16.
    Semoga nantinya aku jadi pemenangnya (◠‿◕)

    ReplyDelete
  3. Tahniah! alamak..shida join tp xtau kpe x anta penyertaan kat komen ^_^ huhuuu

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada peserta yang terpilih

    ReplyDelete
  5. Haha nama saya tak jauh pun dengan peserta no.16 tu .Tapi apa pun tahniah untuk pemenang

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada yang menang yeayyy

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bahasa Bidayuh Serian Sarawak

Bidayuh Serian Punya Bahasa ⇩  • saya ⇨ aku • awak ⇨ amu • cantek/hensem ⇨ timengen/hensem • ya ⇨ aye • jangan ⇨ aba • tiada ⇨ anyap • taknak ⇨ agak • menyampah/geli ⇨ sidod • tahu ⇨ puan • kalau ⇨ wang • berlagak ⇨ sumbong • mana ⇨ gapih • sini ⇨ gatik • sana ⇨ ga-ih • mahu ⇨ irak • sekarang ⇨ itin • budak ⇨ anak inya • muda ⇨ ungod • pukul ⇨ paluk • jatuh⇨ jatuk • baring ⇨ nguleng • kacau ⇨ ngaco • paksa ⇨ maksa • makan⇨ maan • ngegeh ⇨ sundel • kucing ⇨ singau • anjing ⇨ kasung • nanti ⇨ matik • jalan2 ⇨ panu2 • sibuk ⇨ gago *Pelikk kan ? Tpi itulah bahasa kami BIDAYUH SERIAN SARAWAKIANS Copy & Paste. Ejulz sendiri pun x pandai bahasa bidayuh. Hehe. Kalau la mahir semua bahasa. Hehe

NASI ARAB TRAVEL MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX

  Bersempena dengan Bulan Kebangsaan ini, Nasi Arab Travel melancarkan MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX. Didatangkan dengan 2 varian, Varian A : Set Kombo 4 pek PERCUMA -Merdeka Book Mark -Quality Facemask -Hijab Xtender -FREE Postage -Malaysiaku Tercinta String Beg -Discount Card -Merdeka Xclusive Box Varian B : Set Kombo 3 pek PERCUMA -Merdeka Book Mark -Quality Facemask -Merdeka Xclusive Box -FREE Postage terhad (10 pagi - 10 malam sahaja) p/s : Semua ni hanya akan dapat jika anda membuat belian sebanyak 3 - 4 pek pada 30 OGOS 2021 Tempoh Promosi : 30 ogos 2021(12am - 11.59pm) Tarikh Postage : 1 -5 september 2021 TUNGGU!!!!!! ADA LAGI.. JOM Grab promo FREE Postage SEMENANJUNG & diskaun POSTAGE SABAH SARAWAK !! Untuk belian 4 pek dan keatas secara automatik anda akan nikmati diskaun postage ke seluruh Semenanjung Malaysia dan diskaun postage ke Sabah Sarawak tau. Istimewa sebagai penghargaan dari kami kepada anda kerana memborong dari kami Masukkan kod kupon dibawah ini u

Mari belajar bahasa Sarawak -Part 6

Assalamualaikum n selamat pagi.. Wahh!! dah lama rasanya ejulz x buat entri pasal bahasa Sarawak.. Faham x entri Mari belajar bahasa Sarawak yg ejulz dah buat sebelum ni.. kalau x faham jangan malu, jangan segan.. tanya je.. ejulz x makan org pun. heHe Sejak kebelakangan ni, ejulz x sempat nak buat entri sebab sibuk sgt2.. Bila dah sibuk tu, macam2 la reaksi ejulz.. memang kelam kabut laa dibuatnya.. hiHi. So, arini ejulz nak share perkataan kelam kabut dalam bahasa sarawak.. Dalam bahasa sarawak, kelam kabut bermaksud "Kamboh".. KELAM KABUT = KAMBOH Dengan kata lain "Kamboh" ni bermaksud kecoh.. ni pun kira macam "kamboh" jugak laa.. hiHi Diharap semua boleh faham ek.. Kalau x faham @ ada nak tanya, tanya je laa k.. ejulz sedia membantu.. heHe  :)