Skip to main content

Dah berjaya letak iklan nuffnang antara entry, tapiiiii........

Alhamdulillah ejulz dah berjaya letak iklan antara entry.. Sebelum ni memang ejulz nak buat tapi lain yang dibuat lain jadi.. x reti sangat main2 ngan coding ni.. Ejulz cuba buat sekali lagi slps dpt nasihat dan tips dari rakan..


Dan hasilnya, ejulz berjaya letak iklan nuffnang antara entry..

tapiiiiiii.......

Iklan kat header aka leaderboard pulak tak muncul.. :(

Sedih la main coding ni..

Comments

  1. jangan sedihla. saya pun tak kuar iklan kat kat header. dari pagi tadi macam tu. esok lusa ada la

    ReplyDelete
    Replies
    1. sblm edit tadi ada iklan kat atas tu.. lepas edit, iklan kat tgh2 ada, kat header pulak xde.. ermmm.. tunggu je la.. :(

      Delete
    2. awk jgn usik dah kod iklan kat header tu. dh betul dah. cume iklan harini x kuar dari siang tadi. merajok kot

      Delete
  2. semalam kmk mok berik tips juak kt ktk, p line selow. mek berik kinek k. ney tauk serba sedikit membantu ktk..

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2013/03/tips-dapatkan-cpuvs-nuffnang.html

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. makseh.. :) kmk nak betulkan kedudukan iklan lok.. dah bjaya nkah kat tgh2 tp nak kat header ya pandei xda.. ermm

      Delete
    2. Kmk ingat ktk mdh "dah berjaya nikah" tek. LOL! Good luck aite. Kmk sikda iklan, sikpat nolong juakk. Huhu. Mintak cheese cake oreo lok..................... :P

      Delete
    3. kmk pun baca nkah = nikah. heheh

      Delete
  3. Sya pun x reti nk main2 coding ni..klu blog wat hal mmg mntk tlg akk2 kat blog ni je la..huhu

    ReplyDelete
  4. oooo..kenak hooo
    coba tangga lok 2-3 ari tok
    kmk pun sama juak..mun line slow nang iklan ya x keluar especially nok atas sekali ya
    hope dipermudahkan urusan ktk
    all d bez

    ReplyDelete
  5. time kmk mlawat blog ktk tok duak ada.. atas skali jak xda.. dont worry. betol dah coding ya :)

    ReplyDelete
  6. hehehe sila serahkan kpd yg pakar ejulz...

    ReplyDelete
  7. kmk check time tok nang x keluar, blog kmk n blog org lain pun sama
    kmk pernah tanyak sidak nuffnnag..sidak madah..mun iklan ya x keluar...nya bertukar iklan lain bah...coz iklan ya ikut jadul giliran bila keluar
    iboh bingung asal kod ya betul kelak adanya keluar

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bahasa Bidayuh Serian Sarawak

Bidayuh Serian Punya Bahasa ⇩  • saya ⇨ aku • awak ⇨ amu • cantek/hensem ⇨ timengen/hensem • ya ⇨ aye • jangan ⇨ aba • tiada ⇨ anyap • taknak ⇨ agak • menyampah/geli ⇨ sidod • tahu ⇨ puan • kalau ⇨ wang • berlagak ⇨ sumbong • mana ⇨ gapih • sini ⇨ gatik • sana ⇨ ga-ih • mahu ⇨ irak • sekarang ⇨ itin • budak ⇨ anak inya • muda ⇨ ungod • pukul ⇨ paluk • jatuh⇨ jatuk • baring ⇨ nguleng • kacau ⇨ ngaco • paksa ⇨ maksa • makan⇨ maan • ngegeh ⇨ sundel • kucing ⇨ singau • anjing ⇨ kasung • nanti ⇨ matik • jalan2 ⇨ panu2 • sibuk ⇨ gago *Pelikk kan ? Tpi itulah bahasa kami BIDAYUH SERIAN SARAWAKIANS Copy & Paste. Ejulz sendiri pun x pandai bahasa bidayuh. Hehe. Kalau la mahir semua bahasa. Hehe

Akhirnya tewas 21-27/3/2022

Setelah lebih kurang 2 tahun kita dilanda wabak covid-19, akhirnya ejulz tewas juga. Walaupun telah cuba sedaya upaya melindungi diri dari wabak berkenaan untuk melindungi keluarga, sekelip mata terkena juga. Walaupun tidak tahu dari mana dan bagaimana boleh terkena, tapi kadang-kadang kecewa dengan sikap segelintir orang sekeliling yang sambil lewa. Dan mungkin untuk peringatan diri juga. Kecewa dengan sikap segelintir orang sekeliling? Terlebih dahulu ejulz mohon maaf andai apa yang ejulz katakan akan mengguris hati sahabat2 di sini yang merokok. Tapi inilah kenyataannya. Bukan ejulz melarang atau tidak membenarkan mereka yang merokok untuk merokok. Tapi kalau merokok di tempat yang tidak sepatutnya memang menyusahkan pihak lain lebih-lebih lagi mereka yang tidak merokok. Korang bayangkanlah bagaimana suasana pejabat dimana pekerja merokok di dalam pejabat seperti tidak ada salah langsung. Yang guna vape apatah lagi. Alkisah bermula pada 20 Mac 2022 dimana kakak ejulz yang sepatutnya

Mari belajar bahasa Sarawak -Part 6

Assalamualaikum n selamat pagi.. Wahh!! dah lama rasanya ejulz x buat entri pasal bahasa Sarawak.. Faham x entri Mari belajar bahasa Sarawak yg ejulz dah buat sebelum ni.. kalau x faham jangan malu, jangan segan.. tanya je.. ejulz x makan org pun. heHe Sejak kebelakangan ni, ejulz x sempat nak buat entri sebab sibuk sgt2.. Bila dah sibuk tu, macam2 la reaksi ejulz.. memang kelam kabut laa dibuatnya.. hiHi. So, arini ejulz nak share perkataan kelam kabut dalam bahasa sarawak.. Dalam bahasa sarawak, kelam kabut bermaksud "Kamboh".. KELAM KABUT = KAMBOH Dengan kata lain "Kamboh" ni bermaksud kecoh.. ni pun kira macam "kamboh" jugak laa.. hiHi Diharap semua boleh faham ek.. Kalau x faham @ ada nak tanya, tanya je laa k.. ejulz sedia membantu.. heHe  :)