Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Monday, 4 June 2018

Bantal Ibu Mengandung

Assalam sahabat2 blogger sekalian. Ejulz nak minta tolong sikit. Korang kenal tak seller2 bantal ni yang jual dgn harga yg berpatutan dan boleh dipercayai?








17 comments:

  1. haritu rasa mcm ad prasan.. nnt aku jumpak aku share sini na bro.. sbb wife ad tgok2 dl..

    ReplyDelete
  2. Ni tak mengandung pun syok guna ni, haha.

    ReplyDelete
  3. Nak tolong tapi tak kenal pulak, tapi ada tengok jugak dalam fb aritu..

    ReplyDelete
  4. Dekat shopee ejulz. Banyak seller ada jual bantal ni.
    AS dulu beli sendiri dekat outlet Kapok Design sungai Petani. Rasanya dia ada jual online juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq 4 info :) dah beli kat shopee :)

      Delete
  5. Replies
    1. baru lps beli kat shopee. hehe

      Delete
  6. x dpt plak aida nak bantu.
    sebab time aida pregnen dedolu, bantal ni belum wujud hi hi hi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpa.. dah beli kat shopee. hehe

      Delete
  7. hari itu ada juga terperasan bantal ni..

    ReplyDelete
  8. best tidur dengan bantal ni kalau yang single pun :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...