Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Thursday, 21 February 2019

Alhamdulillah dapat hadiah

Terima kasih Anies kerana sudi bagi hadiah kat ejulz..


Jom terjah blog Anies..

 
 

Wednesday, 20 February 2019

Giveaway PantangPlus.com Di Mialiana.com

PantangPlus.com – Pakej berpantang selepas bersalin

Baca kisah benar ini dulu, dari pengasas PantangPlus, Puan Zamzana Mohd Arifin:

Semasa berpantang anak pertama, ada seorang makcik tukang urut selepas bersalin ini, mengurut belakang saya dengan kaki dia. Tiba-tiba, dia tergelincir sebab berminyak. Dipendekkan cerita, tulang belakang saya hampir retak. Saya terpaksa buat ‘check-up’ dengan doktor pakar selama 6 bulan.


Kini, boleh ‘booking online

Antara sebab PantangPlus diwujudkan, saya tidak mahu orang lain merasai keperitan berpantang kerana salah pilih tukang urut wanita. Di PantangPlus, semua bidan atau tukang urut selepas bersalin kami disaring terlebih dahulu, terlatih, berpengalaman dan mempunyai sijil. Paling penting, semuanya orang tempatan.


Di PantangPlus juga, pakej berpantang kami lengkap, termasuk penjagaan ibu, penjagaan bayi dan makanan pantang. ‘Confinement lady’ akan menjaga dengan penuh kasih sayang. Boleh lihat senarai penuh servis di laman web kami.

Pelanggan dari luar negara

Atas kesedaran ramai ibu-ibu muda tentang kepentingan berpantang, tempahan bukan sahaja datang dari Malaysia. Malahan dari Singapura, United Kingdom, Australia dan UAE.

Pesanan kami, jaga badan elok-elok semasa berpantang selepas bersalin. Barulah badan sedap, hati tenang!


Giveaway ini dianjurkan oleh PantangPlus.com dengan kerjasama Mialiana.com. Hadiah wang tunai sebanyak RM300 untuk dimenangi. Sila klik banner untuk join.

Read more: http://www.mialiana.com/2019/02/giveaway-pantangpluscom-di-mialianacom.html#ixzz5g2lijcYG

Doodle Planner 2019 Giveaway

https://www.astraveller.com/2019/02/doodle-planner-2019-giveaway.html 

Jom sama2 kita meriahkan GA ni..

Harap2 ejulz dapat planner ni.. Banyak perancangan ejulz tahun ni.. Dah lama x dapat planner percuma. Kalau kat tempat lama tiap2 tahun dapat. Bos dapat, ejulz pun dapat. hehe. Tapi sejak pindah kat tempat sekarang ni, x pernah dapat. Kalau dapat pun planner tahun yang dah berlalu.. huhu 

Terima kasih Shikin Razali sebab sudi tag ejulz.

Kali ni ejulz nak tag top commentator blog ejulz setakat 20 FEB 2019 ni iaitu Dear Anies ^_^

 


Giveaway Cash Blogger Malaysia

Hello Blogger Malaysia!

Elih dengan kerjasama blogger Cik Akak nak berkongsi sedikit rezeki dalam Giveaway Cash Blogger Malaysia bermula pada 13 Febuari 2019 (Rabu) sehingga berakhir pada 27 Febuari 2019 (Rabu) jam11:59 malam.

Giveaway ini akan berlangsung selama 2 minggu sahaja, bloggers sekalian perlu cepat kalau tak nak terlepas peluang memenangi hadiah bertuah giveaway ini. "Tuah ayam nampak dikaki, Tuah manusia siapa yang tahu"!



Syarat Penyertaan Giveaway & Hadiah Giveaway boleh semak di Blog Elih Japahar atau klik banner diatas.

Marilah join beramai-ramai. Giveaway ini dianjurkan oleh www.elihjapahar.net [ Elih Japahar ] dengan kerjasama www.sweetyzhanieyz83.blogspot.com [ Cik Akak ]

** support giveaway ini ya, thanks!


Tuesday, 19 February 2019

Tahniah Angah Raja Lawak

a person taking a selfie in a room: Angah bersyukur sekali lagi beroleh rezeki menimang cahaya mata. Baby A, hasil perkahwinan kali kedua dengan Amira, dilahirkan, Sabtu lalu. - Ihsan IG Angah Raja Lawak

KUALA LUMPUR: Selepas 16 tahun menimang anak sulung, Angah Raja Lawak menyambut cahaya mata kedua yang dilahirkan, Sabtu lalu.

Dipanggil ‘Baby A’ buat sementara waktu, Angah yang juga penyampai radio Sinar FM, bersyukur perkahwinan kali kedua dengan Amira Asyura Abd Razak, diberkati dengan lahirnya puteri tersayang.

Bayi perempuan yang dilahirkan secara normal itu melengkapkan perkahwinan Angah atau nama sebenarnya, Iskandar Shah Hashim dengan Amira.

“Apabila sambut anak kali ini, perasaan yang dilalui kira-kira 16 tahun lalu ketika anak perempuan sulung daripada perkahwinan kali pertama dilahirkan, hadir semula.
“Tak sangka, selepas tempoh itu, saya dapat merasai nikmat yang sama sekali lagi,” katanya kepada BH Online.

Angah mengaku sudah lama merindukan aroma bayi.

“Terlalu indah perasaan menjadi ayah... Rutin harian kembali berubah. Saya bantu isteri buat susu dan bermacam-macam lagi,” katanya.

Angah berkata, dia masih belum memutuskan nama sesuai untuk Baby A.

“Mungkin saya beri nama Aisyah sempena nama isteri Nabi Muhammad SAW,” katanya yang berkongsi foto anak keduanya itu di Instagram.

Angah dan Amira mendirikan rumah tangga pada 19 Februari 2016.

SUMBER : MSN NEWS

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tahniah Angah dikurniakan rezeki anak. Semoga keluarga dan sahabat2 yang belum dikurniakan cahaya mata akan dikurniakan anugerah itu juga satu hari nanti.. Amin..

Ejulz nak minta maaf sebab dalam seminggu kebelakangan ni ejulz x dapat nak aktif bw korang semua. Ejulz sibuk join kelas marketing secara online. Alhamdulillah adalah sedikit ilmu kat situ..

 


Monday, 11 February 2019

Mohon like page fb ejulz







Alhamdulillah.. Perniagaan secara sambilan mendapat sambutan.. Jadi mengembangkan lagi perniagaan kecil-kecilan ni, ejulz telah buat satu page fb. Harap sahabat2 blogger semua sudi like page ni k.. Terima kasih ^_^






Friday, 8 February 2019

BIRTHDAY GIVEAWAY BY YAYAAZURA.COM

 

 Ejulz nak ucapkan Happy Birthday kepada Yaya Azura. Semoga dipanjangkan usia, sentiasa berada dalam keadaan sihat, dimurahkan rezeki & sentiasa bahagia disamping keluarga. Amin..

Image result for birthday cake png


#RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip

#RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip (2/2/2019 - 28/2/2019) 

OK. Ejulz nak ucapkan Hepy Birthday in advance. Semoga dipanjangkan usia, sihat selalu, dimurahkan rezeki dan sentiasa bahagia bersama keluarga. Ejulz teka bday Mrs Pip jatuh pada 18 FEB 1979. Betul tak? hehehe

Image result for birthday kek paling unik png 

 



 


Ranking Alexa 8 FEB 2019


Ranking Terdaluhu : 31 JAN 2019

Global Ranking : 4,359,310
Rank in Malaysia : 31,194
 Followers : 2061
Page View :  340,309


Ranking Terdaluhu : 8 FEB 2019

Global Ranking : 3,994,368 (Naik 364,942)
Rank in Malaysia : 35,665 (Turun 4,471)
Followers : 2061 (Tidak berubah)
Page View : 340,909 (Naik 600)

Global ranking ada sedikit peningkatan. Rank Malaysia pula turun. Follower tidak bertambah dalam tempoh minggu ni. Page view pun sikit jer.. Bila la agaknya PV nak cecah sejuta ni? ermmm :(


SUMBER : RANKING ALEXA





 

Thursday, 7 February 2019

Apakah ini?


Tak faham sangat bahasa omputeh ni.. 😂



Monday, 4 February 2019

Aiskrim Kuching (Malaysia)


Alhamdulillah Pakej B (50 pcs + Free 5 pcs) dah siap..

Balik kerja nanti COD..

Yang berada di Kuching kalau nak order boleh pm ejulz k.. ^_^


#RezekiInsyirah

 

Saturday, 2 February 2019

Jom tambah ilmu marketing secara atas taliian

Siapa nak belajar dapatkan Ratusan like di FB dan seterusnya jadikan FB sebagai MESIN CETAK DUIT? Siapa nak hasil jualan laris sampai tak menang tangan?

Haaa. Ejulz ada kenal dengan seorang pakar iaitu Cekgu Daus. Jom sama2 kita belajar.

Bisnes sangat penting dalam membina brand. Kerana daripada sana kita akan dapat trust. 

Kelas ni adalah Kelas belajar bersama Cekgu Daus. Yuran kelas Rm 99.90. Kalau kat luar sana mesti tak dapat nilai ni kan? Semua main ribu-ribu ringgit.

Tapi sekarang ni Offer hanya RM50 bila bila daftar direct melalui kami alumni kelas Cekgu Daus. Haaa. Siap ada diskaun lagi. RM50 untuk kelas selama 9 hari. Kelas hanya melalui telegram dan facebook sahaja.

Selepas kelas 9hari ini apa yang anda bakal jadi

1. Like Dan Komen FB meningkat Ratus2 Di FB.
2. Anda Mula Bina Trust pada audience Anda dan semakin diingati.
3. Anda Akan ada raving fan yang membuatkan anda sentiasa Digilai
4. Anda Akan Nampak Jelas IMPIAN anda dan bersedia untuk gempur.
5. Anda akan belajar Mcm mana nak achieve Target melalui.kira2 Bisnes
6. Anda akan belajar strategi FB secara tersusun
7. Anda akan belajar bagaimana sesuatu content menjadi Viral.
8. Anda akan belajar bagaimana multiple income anda dengan bakat yang anda Ada.
9. Belajar bagaimana ayat jualan anda diminati dan dapat Engagement tinggi.
10. Anda Akan belajar bagaimana belum nak close lagi customer, mereka terus merayu untuk membeli dgn anda.


Anda Boleh tengok detail Kat Sini Untuk tengok apa Yang Akan anda belajar. Di borang offer adalah 99.90

Anda boleh kenal siapa tu Cekgu Daus. Ini FB Profilenya. Anda tengok-tengok untuk kenal  beliau.

Untuk Daftar offer Rm50, terus daftar Dgn Saya secara manual sahaja. Sbb Pendaftaran ni Cekgu Daus offer secara mengejut dengan bantuan Alumni. Offer ini Sampai 7/2/2019 Sahaja. Bagaimana nak ke nak Sesangat?😊

Whatsapp je +60168500565


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...