Skip to main content

Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Dah lama rasanya ejulz dah x buat GA.. Kali ni ejulz nak buat satu simple GA.. Apa  yang perlu di buat?

1. Terbuka kepada BLOGGER MALAYSIA sahaja. (Bagi memudahkan urusan penghantaran hadiah)

2. Follow blog ni dan blog http://ejulz-blogshop.blogspot.com/ 


4. Klik SINI dan SINI.

5. Buat satu entry bertajuk "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz"

6. Masukkan dua gambar di bawah dan link ke entry ni.




7. Tag sekurang-kurangnya dua (2) kawan anda dan pastikan mereka tahu.

8. Lepas dah buat semua kat atas, tinggalkan link entry anda ke kotak komen entri GA ni k.


PEMENANG BERTUAH AKAN MENDAPAT :

- 1 DOZEN MINYAK ANGIN AROMATERAPI SAFE CARE BERNILAI RM85

- 1 DOZEN MINYAK ANGIN AROMATERAPI FRESH CARE BERNILAI RM 65


TAMAT PADA 31 OGOS 2014






Comments

  1. Saya join : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  2. join..http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  3. join..

    http://www.syuhadasalleh.my/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  4. join
    http://adna2029.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  5. saya join sini !!

    http://leehoune.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  6. Joined :D

    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/07/giveaway-segar-bersama-fresh-care-dan.html

    ReplyDelete
  7. Sis, jemput drop url blog kat Mister Linky's saya - to ease blogwalking.
    http://drshikinzainal.blogspot.com
    (jika belum)

    ReplyDelete
  8. BISMILLAH, IM JOIN!

    http://amirahamer.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  9. MOK JOIN JUAK
    ejulz..rami org email kmk mok order fresh care tok sedozen camtok
    kmk mdh kmk x jual
    pasya kmk berik link FB shop ktk dgn sidak ya
    hope sidak ya da contact ngan ktk

    ReplyDelete
  10. Nanti sy join yee..insyaAllah =)

    ReplyDelete
  11. Sy join ejulz
    http://karyamahirah.blogspot.com/2014/07/ga-cash-raya-rm1000-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  12. singgah mai sini sebentar..selamat bersagmen kepada anda dan juga kepada semua yang turut serta noooo ;-)

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah dik...berjaya juga akak join GA ini

    mudah rezeki memihak...amin2..hihi

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  14. saya join
    http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  15. http://umikasum.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  16. join

    http://cikdelimamerah.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  17. http://hajarashikin.blogspot.com/2014/06/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  18. selamat berGA.hadiahnya menarik..

    ReplyDelete
  19. http://fiqanszsecrets.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  20. Terima kasih krn menjemput.. tp maaf sy tiada fb...

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe.. boleh join.. tapi pastikan syarat2 lain ikut k.. tq

      Delete
  21. http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  22. saya join! ^^,

    http://amysigadisweird.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  23. http://madihahdaisy.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  24. http://imaneeda.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  25. Isyah Join yaa ^^

    http://ceritahatikuu.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  26. Zumal join...
    http://duniazumal.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  27. http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  28. saya join .. moga ada rezeki :)

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  29. http://anisyamir7lee.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  30. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  31. Macam menarik je GA ini, tapi masih tiada idea lagi nak join.

    ReplyDelete
  32. http://giveawayconest.blogspot.com/2014/07/blog-post.html.....NH DH BUAT PON ~HOPE LIST MY SYE PUNYA NI SEBAGAI PESERTA

    ReplyDelete
  33. dah join : http://dairisally.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  34. join...

    http://www.mialiana.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  35. http://lalazarryn.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  36. join..tq invite.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  37. DOne .. ;)

    http://therylisanurulain.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  38. saya dah follow blog ni tapi fb tak de macam mana ek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq.. just buat entry n buat syarat2 yang lain.. tq.. :)

      Delete
  39. Nadhirah join. Memang best pakai! nyaman jaa rasa. Yang nie bukan nak bodek, memang realiti super duper best! :)

    http://nurulnadhirahnorsalim.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  40. hani sertai ye...

    http://cikhanicruzier.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  41. salam ramadhan ejulz!! balas kunjungan cni.. insyaallah ada kelapangan sy join yer :)

    ReplyDelete
  42. http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  43. join
    http://www.kisahsidairy.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  44. http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  45. sy join

    awansamudera.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  46. Dijemput tapi ada syarat yg tak dpt ditunaikan sebab kakak tak ada fb

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh join.. tapi syarat lain kene buat k.. :)

      Delete
  47. http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  48. Salam Ramadhan Al Mubarak...
    Terima kasih diatas jemputan anda, amat2 saya hargai. Tahniah juga diatas sambutan yg telah diterima. Semoga matlamat anda tercapai... Maaf kalau xdapat nak sertai, InsyaAllah...mungkin ada rezeki dilain kali :)

    ReplyDelete
  49. Salam..terima kasih jemput join segmen ni..Wanie join..
    http://norniwanie.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  50. Salam... saya join..

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  51. CN join yer ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  52. saya join ^.^

    http://caraleezaty.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  53. http://mimbarhatiku.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  54. sy join :)

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  55. husna join =)
    http://akusukaketawa.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  56. Assalammualaikum...

    Good luck ... moga berjaya. Pape nanti kalau sempat mselim3 join k..

    mselim3

    ReplyDelete
  57. thanks invite... sy dh join~..
    http://greennnpanda88contest.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  58. Fuza join
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  59. Wow.. Menarik.. Best ni.. Blh join sama.. Nti kta buat entry ye.. Mekasih jmput.. *skrng pkai fon, susah nk buat entry*

    ReplyDelete
  60. http://www.mizisempoi.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  61. salam. thanks invited. saya join k ^^

    http://norulrahim.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  62. salam., eda dh join

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  63. http://sepupusepakat.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  64. http://jombercontest.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  65. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  66. http://hanwoohwan.blogspot.com/2014/08/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  67. Join yer. Bismillah ~
    http://dewqracintakita.blogspot.com/2014/08/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  68. Salam perkenalan.. saya join..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/08/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  69. sy join

    http://eirza.blogspot.com/2014/08/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  70. join ^^
    http://pencarianhatisuci.blogspot.com/2014/08/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    #thanks blogwalking

    ReplyDelete
  71. salam,
    join

    http://nadcontestandgiveaway.blogspot.com/2014/08/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  72. Assalamualaikum..
    masih dapat join ka? mun dapat.. kmk join k.. last minit.. hahah :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  73. Yeayy saya dah join GA :)
    http://ciklindaaalol.blogspot.com/2014/08/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bahasa Bidayuh Serian Sarawak

Bidayuh Serian Punya Bahasa ⇩  • saya ⇨ aku • awak ⇨ amu • cantek/hensem ⇨ timengen/hensem • ya ⇨ aye • jangan ⇨ aba • tiada ⇨ anyap • taknak ⇨ agak • menyampah/geli ⇨ sidod • tahu ⇨ puan • kalau ⇨ wang • berlagak ⇨ sumbong • mana ⇨ gapih • sini ⇨ gatik • sana ⇨ ga-ih • mahu ⇨ irak • sekarang ⇨ itin • budak ⇨ anak inya • muda ⇨ ungod • pukul ⇨ paluk • jatuh⇨ jatuk • baring ⇨ nguleng • kacau ⇨ ngaco • paksa ⇨ maksa • makan⇨ maan • ngegeh ⇨ sundel • kucing ⇨ singau • anjing ⇨ kasung • nanti ⇨ matik • jalan2 ⇨ panu2 • sibuk ⇨ gago *Pelikk kan ? Tpi itulah bahasa kami BIDAYUH SERIAN SARAWAKIANS Copy & Paste. Ejulz sendiri pun x pandai bahasa bidayuh. Hehe. Kalau la mahir semua bahasa. Hehe

Akhirnya tewas 21-27/3/2022

Setelah lebih kurang 2 tahun kita dilanda wabak covid-19, akhirnya ejulz tewas juga. Walaupun telah cuba sedaya upaya melindungi diri dari wabak berkenaan untuk melindungi keluarga, sekelip mata terkena juga. Walaupun tidak tahu dari mana dan bagaimana boleh terkena, tapi kadang-kadang kecewa dengan sikap segelintir orang sekeliling yang sambil lewa. Dan mungkin untuk peringatan diri juga. Kecewa dengan sikap segelintir orang sekeliling? Terlebih dahulu ejulz mohon maaf andai apa yang ejulz katakan akan mengguris hati sahabat2 di sini yang merokok. Tapi inilah kenyataannya. Bukan ejulz melarang atau tidak membenarkan mereka yang merokok untuk merokok. Tapi kalau merokok di tempat yang tidak sepatutnya memang menyusahkan pihak lain lebih-lebih lagi mereka yang tidak merokok. Korang bayangkanlah bagaimana suasana pejabat dimana pekerja merokok di dalam pejabat seperti tidak ada salah langsung. Yang guna vape apatah lagi. Alkisah bermula pada 20 Mac 2022 dimana kakak ejulz yang sepatutnya

Mari belajar bahasa Sarawak -Part 6

Assalamualaikum n selamat pagi.. Wahh!! dah lama rasanya ejulz x buat entri pasal bahasa Sarawak.. Faham x entri Mari belajar bahasa Sarawak yg ejulz dah buat sebelum ni.. kalau x faham jangan malu, jangan segan.. tanya je.. ejulz x makan org pun. heHe Sejak kebelakangan ni, ejulz x sempat nak buat entri sebab sibuk sgt2.. Bila dah sibuk tu, macam2 la reaksi ejulz.. memang kelam kabut laa dibuatnya.. hiHi. So, arini ejulz nak share perkataan kelam kabut dalam bahasa sarawak.. Dalam bahasa sarawak, kelam kabut bermaksud "Kamboh".. KELAM KABUT = KAMBOH Dengan kata lain "Kamboh" ni bermaksud kecoh.. ni pun kira macam "kamboh" jugak laa.. hiHi Diharap semua boleh faham ek.. Kalau x faham @ ada nak tanya, tanya je laa k.. ejulz sedia membantu.. heHe  :)